Connect with us
Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Taur. Care e ziua norocoasă

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Taur. Care e ziua norocoasă

Află horoscopul realizat de Minerva pentru Zodia Taur în săptămâna 8 – 15 februarie. Există noi oferte și energie în ce privește cariera nativilor, pe măsură ce Luna Nouă inaugurează Anul Nou Lunar. Află previziunile săptămânale pentru Taur.

Luni, Soarele din Vărsător face o conjuncție cu Mercur retrograd. În timp ce urăști să faci lucruri care nu-ți plac, nu există nicio cale de ieșire astăzi. Ceva trebuie repetat, reconstruit sau revizuit. Sunt greșeli, care trebuie corectate.

Mercur retrograd face un trigon cu Nodul Nord, din Casa a 2-a a banilor munciți, marți. Este o zi bună pentru a aduna toate hârtiile pe care trebuie să le întorci la diferite companii. Este posibil să ai o mulțime de lucruri de dat retur sau doar un singur articol Brico Depot, dar trebuie să îți îndeplinești sarcinile. Acest lucru te va ajuta atât la portofel, cât și să te scoată în lume.

Miercuri, Mercur retrograd face pătrat cu Marte în propriul tău semn. Ești recunoscut pentru judecata și pentru mintea limpede. Furia ta este justificată și cauți alternative înainte de a-ți pierde cumpătul. Dar astăzi ești morocănos, deci fii precaut. Odată ce te epuizezi îți ia destul timp ca să-ți reâncarci bateriile.

Joi, 11 februarie are loc Luna nouă în Vărsător. Acum, Venus care și ea este în Vărsător, face conjuncție cu Jupiter. Pe măsură ce ai uitat, deja, de ziua de ieri, descoperi că alții te admiră. Acest lucru se poate datora faptului că ai rămas calm sau pentru că ai avut curajul să spui exact ce crezi. Câștigi adepți și aceștia îți pot fi de ajutor în viitor.

Anul Nou Lunar începe pe 12 februarie, iar Mercur retrograd face și el o conjuncție cu Venus din Vărsător. Este timpul pentru a te destine, urmărind filmul care îți place. Dacă ți-ai pierdut cumpătul acum câteva zile, ai putea să scrii un mail și să-ți ceri scuze. Sau ai putea să-ți scrii nemulțumirile într-un mod atât de diplomatic încât să poți câștiga oamenii de partea ta. Ești elocvent mai mult decât de obicei.

Sâmbătă, Marte în Taur face un sextil cu Neptun. Cu toate planurile pe care le-ai făcut să fii calm, acum vrei să iei măsuri. Dar acesta nu este un aspect foarte concentrat. Energia acestuia seamănă mai mult cu a unui adolescent care încearcă să-și facă temele trăgând cu ochiul la videoclipuri-le de pe TikTok din fundal. Nu trebuie decât dacă te concentrezi.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Taur. Relaţional

În această săptămână o nouă relație va fi pe lista de priorități. Un flirt oczional ar putea deveni de data aceasta ceva mai serios. Dacă ești singur, aceasta ar putea fi persoana pe care ai dorit-o. Așteaptă-te ca această săptămânp să fie una romantica și plină de momente intime. Vei constata că întâlnirile tale vor fi interesante.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Taur. Profesional

Cariera aduce beneficii atunci când iei niște decizii bune. Reușești să obți câteva proiecte importante pentru instituția ta. Ședințele vor progresa fără probleme, iar abilitățile tale de negociator vor fi impresionante. Aceasta este săptămâna în care trebuie să îți planifici munca și să ai rezultate bune. Unora dintre voi vi se vor da sarcini suplimentare la locul de muncă.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Taur. Financiar

Este posibil ca tranzacțiile financiare să nu aducă rezultate foarte pozitive acum. Întârzierea unor plăți sau anularea unor oferte. Menține toate angajamentele financiare prezente. Te poți confrunta cu confuzii în implementarea planurilor de achiziție conform programului stabilit în ședință. Mercur retrograd poate duce la acțiuni pripite cu repercusiuni financiare greu de cuantificat. Evită să faci noi achiziții sau să semnezi noi acorduri săptămâna aceasta.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Taur. Sănătate

Este posibil ca unii dintre voi să vadă unele îmbunătățiri în această săptămână. Mișcarea începe să dea rezultate pozitive. Te simți mult mai bine, întrucât găsești în cele din urmă un remediu pentru o durerile de articulații. Mișcarea te ajută foarte mult, ținând la distanță tensiunea mentală.

Citește și Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top