Connect with us
Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Capricorn. Vin zile benefice

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Capricorn. Vin zile benefice

Află horoscopul realizat de Minerva pentru Zodia Capricorn în săptămâna 8 – 15 februarie. Săptămâna aceasta se remarcă o anumită energie a prosperității pentru tine. Află în continuare previziuni complete pentru Capricorn.

Luni, Soarele din Vărsător face o conjuncție cu Mercur retrograd. Planetele sunt în Casa a 2-a a banilor munciți. Ai un reflector asupra procesului de gândire în în ce privește acumularea și economisirea. Observă ce îți spune despre potențialul personal și fă câteva ajustări atunci când este necesar pentru a reveni pe drumul prosperității.

Mercur face un trigon cu Nodul Nord din Casa a 6-a a muncii, marți. Astăzi, trebuie să te conectezi cu alții care te pot ajuta să faci mult mai mult. Cuvântul cheie este delegare. Uită-te la ce pot face ceilalți pentru tine, astfel încât, la rândul tău, să faci mai mult din ceea ce te pricepi cu adevărat.

Miercuri, tot Mercur face un pătrat cu Marte din Casa a 5-a de asumare a riscurilor. Este posibil să ai o mare dorință de a câștiga un pariu. Acesta ar putea fi un impuls impulsiv, deoarece calul de curse este deja pe pistă. Asigură-te că acorzi suficient timp pentru cercetare și verificarea datelor. Și dacă este posibil, vezi, nu cumva există o modalitate prin care poți câștiga în continuare.

Luna nouă în Vărsător de joi, are loc concomitent cu Venus care face o conjuncție cu Jupiter. Este o zi în care ai putea fi puțin cheltuitor. Posibil să simți un mare impuls de a da bani pe un obiect de lux. Și, deși s-ar putea să merite îngăduința, este bine să fii conștient de obiectivele financiare pe termen lung.

Anul Nou Lunar debutează vineri, cînd Mercur face o conjuncție cu Venus. Este o zi bună pentru a purta o discuție cu prietenii sau consilierii de încredere despre cum să faci bani. Cea mai bună utilizare a energiei de astăzi este să devii creativ și să te gândești la noi modalități prin care banii pot veni către tine.

Săptămâna se încheie sâmbătă, când Marte din Taur, în asa a 5-a a creativității ar și a distracției și relaxării, face un sextil cu Neptun din Pești. S-ar putea, la fel de bine, să te distrezi astăzi, deoarece este o zi prea bună ca să faci ordine sau mâncare. Te uiți la filme sau te joci pe calculator. Mai bine, joacă-te în aer liber, în parc.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Capricorn. Relaţional

Ezitarea și frica te opresc să îți deschizi inima către cea/cel pe care o/îl iubești. Ești incapabil să exprimi ceea ce vrei. Săptămâna aceasta sfătuiți-vă cum să mergeți înainte fără teamă, pentru că astrele sunt de partea voastră! S-ar putea să nu știi, dar și iubita/ul ta/tău simte același lucru pentru tine și așteaptă ca tu să faci primul pas și să propui să mergeți mai departe.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Capricorn. Profesional

Cei care se ocupă de vânzări pot simți un puternic îndemn de a pleca să muncească în străinătate. Săptămâna îi va ajuta să se pregătească pentru asta. Eforturile pe care le fac îi ajută să îl ducă la împlinire! Cei care lucrează independent își vor putea îmbunătăți munca / afacerea.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Capricorn. Financiar

O săptămână bună pentru cei care lucrează în industria auto sau au afaceri în domeniu, deoarece se simte o revigorare a situației financiare. Poți solicita un împrumut pentru locuință sau autoturism. Piața de acțiuni merge bine, iar investițiile făcute acum vor aduce venituri bune, mai târziu. Dacă dorești să începi propria afacere, fă acest lucru acum.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Capricorn. Sănătate

Vârstnicii se vor trezi meditând săptămâna aceasta. Tinerii vor începe un set de exerciții fizice. Ți-aș recomanda efectuarea unui control de rutină. Te vei recupera rapid după unele afecțiuni minore și te vei simți liber de toată tensiunea pe care ai simțit-o târziu. Perspectiva optimistă te va ajuta să rămâi sănătos pe tot parcursul săptămânii.

Citește și Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top