Connect with us
Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Scorpion. Trei zile norocoase

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Scorpion. Trei zile norocoase

Află horoscopul realizat de Minerva pentru Zodia Scorpion în săptămâna 8 – 15 februarie. Luna Nouă și Anul Nou Lunar sunt ca niște petarde îndreptate spre viitor. Ca de obicei, ești conștient de schimbări înaintea majorității oamenilor. Află previziunile pentru săptămâna aceasta pentru Scorpion.

Luni, Soarele din Vărsător face o conjuncție cu Mercur retrograd în Casa a 4-a a familiei. Astăzi, cineva solicită o întâlnire de familie. S-ar putea discuta atât despre planuri de viitor, cât și despre nemulțumiri. Și, deși planificarea este bună, mai ales în jurul unor subiecte precum un mutarea unui frate sau nepot cu tine de cameră, poți fi absent la sesiunea de reclamații.

Mercur face un trigon cu Nodul Nord, aflat în Casa a 8-a a resurselor de la alții, marți. Este o zi minunată bună pentru a lămuri lucrurile la banca la care ai deschis contul. S-ar putea să dorești să discuți cu un broker despre portofoliul tău. Dacă lucrezi pentru o instituție mare, verifică cu cei de la Resurse Umane avantajele rămânerii pe poziție.

Miercuri, Mercur face un pătrat cu Marte din Taur. Astăzi este o zi bună pentru a fi antisocial. Comunicarea cu ceilalți poate fi destul de provocatoare. S-ar putea să te lansezi într-o bătălie cu cineva pornind de la sarcasm și terminându-se cu un reproș mușcător.

Luna nouă în Vărsător de joi, are loc în același timp, cu Venus care face o conjuncție cu Jupiter. O zi foarte bună, în special pentru noi începuturi în ce privește căminul, în general. Dacă dorești un apartament nou, ai putea avea noroc astăzi. Ia în considerare vânzarea casei în care stai, deoarece ai putea incita la licitație, fără să vrei.

Noul An Lunar începe vineri, în timp, ce Mercur face o conjuncție cu Venus. Te poți distra împreună cu familia. S-ar putea să apelezi și la câteva jocuri de societate pentru a-i provoca pe copii. Sau poate unul dintre copiii aduce acasă un joc uimitor.

Sâmbătă, Marte din Taur face un sextil cu Neptun în Pești. Un prieten te sună că vrea să vă întâlniți dar că, programul lui este foarte aglomerat. Nici programul tău nu este prea liber din cauza planificărilor care nu se mai respectă. Fii flexibil și a nu crede în promisiunile nimănui.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Scorpion. Relaţional

Ai putea să te confrunți cu neînțelegeri în viața amoroasă. Partenerul tău poate să nu-și îndeplinească un angajament care te poate răni. Cu toate acestea, este posibil să nu fie modul corect de a reacționa. Comunicare te va ajuta să înțelegi ce dorește și ce așteaptă partenerul de la tine. Acesta este un moment bun pentru a fi generos și satisfăcut de viața ta amoroasă.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Scorpion. Profesional

Dacă este posibil, cere ajutorul colegilor care au aceleași idei la locul de muncă ca să te ajute să abordezi orice problemă care apare în această săptămână. Ajutorul lor în timp util va fi crucial și benefic pentru tine. Probabil că ți se încredințeze responsabilități suplimentare, deoarece șeful dorește să contribui mai mult. Ar trebui să profiți cu bucurie de dragul carierei. Vei fi beneficiarul pe termen lung.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Scorpion. Financiar

Dacă ai o mică afacere trebuie să fi atent, deoarece concurenții pot încerca să te destabilizeze. Trebuie să lucrezi foarte mult săptămâna aceasta. Deși este posibil să nu vezi nivelul profiturilor la care speri, nu ar trebui să te simți abătut, deoarece vin vremuri mai bune. Fii răbdător. Este o săptămână bună dacă te-ai gândit să îți cumperi un nou autoturism, este posibil să faci alegerea corectă.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Scorpion. Sănătate

Vei avea control deplin asupra vieții tale săptămâna aceasta. Faci câteva alegeri înțelepte care te vor ajuta să îți îmbunătățești sănătatea. Obiceiurile alimentare se schimbă. Un regim adecvat și o gândire pozitivă, vor face diferența în această săptămână. Fii mai concentrat asupra restricțiilor legate de sănătate și asigură-te că eviți alimentele grase și picante.

Citește și Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top