Connect with us
Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Rac. Cine aduce vești bune

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Rac. Cine aduce vești bune

Află horoscopul realizat de Minerva pentru Zodia Rac în săptămâna 8 – 15 februarie. Un nou început aduce oportunități financiare odată cu luna nouă și Anul Nou Lunar. Află previziunile săptămânale pentru această zodie.

Luni, Soarele din Vărsător, în Casa a 8-a a resurselor de la alții face conjuncție cu Mercur retrograd. S-ar putea să ai o mulțime de gânduri legate de bani sau de modalități de a genera mai mult venit. Se dezvăluie surse de venituri pasive și persoanele care ar putea să te ajute. Provocarea cu acest aspect este dorința de a face totul singur. Nu fi un lup singuratic astăzi.

Tot Mercur retrograd face un trigon cu Nodul Nord marți. Nu ai în minte decât cum să atragi bani, dar acum te gândești la latura spirituală. Este o zi bună pentru a plasa remedii Feng Shui sau pentru a face câteva gesturi legate de magia prosperității. Așează un cuarț de stâncă sau un citrin lângă ușa din față pentru a atrage bani. Arde tămâie pentru prosperitate și pentru a atrage noi oportunități.

Miercuri, Mercur face pătrat cu Marte din Taur în Casa a 11-a a prietenilor. Astăzi, ai putea fi iritat de un prieten bine intenționat care și-a depășit însă limitele. Ai grijă cu ce argument te aperi. Mișcarea te poate ajuta.

Luna nouă din Vărsător de pe 11 februarie, o aduce pe Venus în conjuncție cu Jupiter. Ai mult noroc când vine vorba de iubire, în special fizică. Tu și iubita ați putea dansa între cearșafuri. Dacă ești în căutarea iubirii, este o zi excelentă pentru a găsi pe cineva cu care să ai o chimie excelentă.

Vineri, are loc Noul An Lunar, iar Mercur retrograd, face conjuncție cu Venus. Vocea ta este auzită de ceilalți. S-ar putea să ții o prelegere cuiva. Ia în considerare să intri în câteva rețele sociale în care vocea ta este auzită.

Sâmbătă, Marte în Taur face un sextil cu Neptun în Pești în Casa a 9-a a spiritualității. S-ar putea să-ți dorești să faci ceva practic astăzi, dar această energie este mai mistică, magică și eterică. O zi bună pentru practici spirituale care să aducă Universul mai aproape de tine, într-un mod foarte personal. Acest lucru ar putea fi susținut de aprinderea unei lumânări sau o gândindu-te cum să-ți trăiești mai bine, viața.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Rac. Relaţional

Săptămâna bună pentru a retrăi unele amintiri romantice. Natura maternă, de susținere și de grijă te ajută să-ți duci relația la un nivel nou. Relația cu partenerul tău este mai bună ca niciodată. Te simți plin de viață și jucăuș în jurul ei/lui și găsești discutați lejer, fără patimi evnimentele pe care le întâmpinați. Este posibil ca ea sau el să te încânte cu o surpriză plăcută. Posibilă scurtă călătorie în weekend. Va fi o săptămână interesantă și vei avea multe de făcut!

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Rac. Profesional

Dacă în ultima vreme te-ai gândit să începi ceva pe cont propriu, dă-i drumul săptămâna aceasta, deoarece va fi o săptămână excelentă. Poate fi începutul unei cariere strălucite care să te ajute să câștigi și material și profesional. Cu ajutorul abilităților diplomatice și de comunicare excelente, vei putea să ieși cu ușurință din orice situație dificilă. Săptămâna aceasta îți va aduce multe opțiuni grozave.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Rac. Financiar

Aș putea spune că poziția financiară se va îmbunătăți considerabil. Vei obține câștiguri financiare fie din tranzacții externe, fie din unele contracte mari. Cu toate acestea, încearcă să economisești suma băgând-o în unele fonduri sigure. Verifică situația, din toate unghiurile, pentru a evita pierderile. Gândirea logică te va ajuta să investești în scheme sigure și să faci bani.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Rac. Sănătate

Persoanele în vârstă vor avea grijă, în mod special, de sănătate săptămâna aceasta. Tinerii vor agrea regimul de exerciții fizice. Se recomandă efectuarea unui control de sănătate de rutină. Diversele afecțiuni minore vor dispare. Posibil cei mici să se confrunte cu unele tulburări digestive.

Citește și Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop Saptamanal

To Top