Connect with us
Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Fecioară. Apar probleme

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Fecioară. Apar probleme

Află horoscopul realizat de Minerva pentru Zodia Fecioară în săptămâna 8 – 15 februarie. Anul Nou Lunar se suprapune peste Luna Nouă săptămâna aceasta, determinându-te să te adaptezi la noile circumstanțe. Află previzunile complete pentru Fecioară.

Luni, Soarele din Vărsător, în Casa a 8-a a rutinei cotidiene face o conjuncție cu Mercur retrograd. Când Mercur devine retrograd, este foarte ușor să te întorcii la vechile obiceiuri. Unele ar putea fi obiceiuri bune – să faci mișcare sau să gătești acasă. Și acum Soarele le aduce în centrul atenției, fă bine și reobișnuiește-te cu ele.

Mercur face un trigon cu Nodul Nord din Casa a 10-a a carierei, marți. Este o zi excelentă pentru a ajunge la oameni noi, în special cei legați într-un fel, la cariera ta. Comunică cu colegii, cu managerii care conduc și cu angajatorii.

Miercuri, Mercur face un pătrat cu Marte din Taur. Te-ar putea irita astăzi, cei necooperanți, cum ar fi șoferul mașinii din fața ta, casierul de la magazin sau adolescentul care se joacă pe canapea în loc să ducă gunoiul. S-ar putea să te simți ciudat cu toți cei pe care îi întâlnești. Sfatul meu? Mai bine să arde excesul de energie prin mișcare. Ia în considerare drumețiile sau ciclismul.

Luna nouă de pe 11 februarie, o aduce pe Venus în conjuncție cu Jupiter din casa stilului de viață. Îți poate aduce un nou loc de muncă, ore suplimentare sau chiar o creștere a salariului. Dezavantajul este că nu prea vrei să lucrezi azi. Va trebui să decizi dacă merită. În caz contrar, ziua poate fi anostă și să lâncezești pe canapea și tu.

Vineri începe Anul Nou Lunar. iar Mercur face o conjuncție cu Venus. O zi bună pentru arta care necesită multă migală și atenție la detalii. Poți folosi această energie pentru a găti sau a învăța cum să prepari bere.

Sâmbătă, Marte în Taur face un sextil cu Neptun din casa a 7-a a relațiilor. Ești extrem de perspicace, mai ales cu prietenii tăi. Știi de ce au nevoie și de ce le este frică. Poți fi un bun prieten pentru cei care au nevoie de tine.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Fecioară. Relaţional

Dragostea poate să nu fie foarte satisfăcătoare pentru unii dintre voi. Relația cu partenerul poate trece printr-o fază acută acum. Depune eforturi serioase pentru a evita argumentele și neînțelegerile. Eforturile vor face cu siguranță o diferență în viața voastră. Spre mijlocul săptămânii, ai chef să îți răsfeți partenerul și să-l faci să se simtă special.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Fecioară. Profesional

Te vei descurca bine dacă nu îți vei face un obicei din a avea o atitudine relaxată și din a nu fi punctual la locul de muncă. Îți îndeplinești termenele cu mult înainte și ești impresionant. Strategia aleasă pentru extinderea proiectului te va ajuta să faci progrese. Întâlnirile vor merge strună și nu vei simți nicio presiune externă să faci lucrurile altfel decât vrei.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Fecioară. Financiar

Vrei să vezi rezultate rapide și, prin urmare, ai tendința de a lua decizii pripite. Dorești să începi ceva nou, deși nu este un moment bun pentru a începe un proiect nou, poate te răzgândești înainte de a investi. Undeva din a doua parte a săptămânii, este posibil ca lucrurile să se amestece și mai rău. Trebuie să fii capabil să planifici lucrurile la nivel macro și să faci și să faci investiții mici. Dacă vrei să începi proiecte mari, trebuie să îți controlezi neliniștitea și impulsivitatea.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Fecioară. Sănătate

Săptămâna aceasta nu te obosi muncind dacă nu te simți bine. Fă tot posibilul pentru a scăpa și de cele mai mici probleme și apoi decide cum vrei să mergi mai departe. Femeile însărcinate, să fie atente și să se odihnească cât trebuie. Este posibil ca unii dintre voi să vă confruntați cu stres la locul de muncă și cu insomnii. Un pahar de lapte cald face minuni.

Citește și Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top