Connect with us
Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Pești. Urmează o perioadă complexă

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021. Urmează o perioadă complexă pentru unele zodii

Află previziunile complete pentru fiecare zodie pentru săptămâna în curs. Citește horoscopul realizat de Minerva pentru săptămâna 8 – 15 februarie 2021. Astrologul Minerva prezintă horoscopul săptămânii și îți oferă detalii suplimentare pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Berbec

În această săptămână, Luna Nouă aduce o schimbare de energie interesantă. Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Berbec. De cine să te ferești

Luni, Soarele din Vărsător face conjuncție cu Mercur retrograd. Poți obține o mică victorie în fața unui prieten care nu a fost atent sau nu a ascultat ce i-ai spus în trecut. Fii atent, oamenii te ascultă. Postările de pe rețelele de socializare îți pot aduce mai multe aprecieri și simpatii. Mercur în mișcarea retrogradă ajunge să efacă trigonul cu Nodul Nord din Gemeni, marți. Este o energie bună pentru crearea unui plan. Și pe măsură ce Mercur își continuă mersul retrograd, este timpul să refaci un plan, să faci ajustări și să cauți ca reper o nouă direcție.

Citește integral: Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Berbec. De cine să te ferești

Horoscopul realizat de Minerva pentru 8 – 15 februarie 2021 Zodia Taur

Există noi oferte și energie în ce privește cariera nativilor, pe măsură ce Luna Nouă inaugurează Anul Nou Lunar. Află previziunile săptămânale pentru Taur.

Luni, Soarele din Vărsător face o conjuncție cu Mercur retrograd. În timp ce urăști să faci lucruri care nu-ți plac, nu există nicio cale de ieșire astăzi. Ceva trebuie repetat, reconstruit sau revizuit. Sunt greșeli, care trebuie corectate. Mercur retrograd face un trigon cu Nodul Nord, din Casa a 2-a a banilor munciți, marți. Este o zi bună pentru a aduna toate hârtiile pe care trebuie să le întorci la diferite companii. Este posibil să ai o mulțime de lucruri de dat retur sau doar un singur articol Brico Depot, dar trebuie să îți îndeplinești sarcinile. Acest lucru te va ajuta atât la portofel, cât și să te scoată în lume.

Citește integral: Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Taur. Care e ziua norocoasă

Zodia Gemeni. Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021

Nu-ți dorești decât să fii acasă și energia noului an lunar te va susține din plin. Află previziunile pentru această săptămână pentru Gemeni.

Luni, Soarele din Vărsător face conjuncție cu Mercur retrograd din Casa a 9-a, a credinței și a adevărurilor personale. Astăzi, te simți mult mai ferm decât de obicei cu privire la ceea ce crezi și de ce crezi. În mintea ta, este posibil să ai argumentul perfect. Dar, în acest aspect de ardere, Mercur este combustat de soare, astfel încât oamenii pur și simplu nu te ascultă sau nu aud ce spui. Tot Mercur retrograd face un trigon cu Nodul Nord din semnul tău, marți. Primești mesaje pe căi subtile. Ia-le în considerare și notează-le ca le poți canaliza mai apoi.

Citește integral: Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Gemeni. O săptămână cu noroc

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Rac

Un nou început aduce oportunități financiare odată cu luna nouă și Anul Nou Lunar. Află previziunile săptămânale pentru această zodie.

Luni, Soarele din Vărsător, în Casa a 8-a a resurselor de la alții face conjuncție cu Mercur retrograd. S-ar putea să ai o mulțime de gânduri legate de bani sau de modalități de a genera mai mult venit. Se dezvăluie surse de venituri pasive și persoanele care ar putea să te ajute. Provocarea cu acest aspect este dorința de a face totul singur. Nu fi un lup singuratic astăzi. Tot Mercur retrograd face un trigon cu Nodul Nord marți. Nu ai în minte decât cum să atragi bani, dar acum te gândești la latura spirituală. Este o zi bună pentru a plasa remedii Feng Shui sau pentru a face câteva gesturi legate de magia prosperității. Așează un cuarț de stâncă sau un citrin lângă ușa din față pentru a atrage bani. Arde tămâie pentru prosperitate și pentru a atrage noi oportunități.

Citește integral: Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Rac. Cine aduce vești bune

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Leu

Relațiile se schimbă odată cu Luna Nouă și cu debutul Noului An Lunar. Acest lucru ar putea muta o relație semnificativă într-o altă direcție.

Luni, Soarele din Vărsător face o conjuncție cu Mercur retrograd aflat în Casa a 7-a, relațională. Ești mai inteligent decât de obicei, ceea ce spune ceva. Este o zi bună pentru a conduce o întâlnire sau pentru a înregistra cel mai recent podcast. De asemenea, pentru a iniția comunicarea cu cineva care te interesează. Mercur face un trigon cu Nodul Nord, marți. Capacitatea de a face mai multe sarcini deodată este foarte mare. Posibil ca la serviciu, să discuți cu un prieten despre o afacere proprie. Poți învăța, de exemplu, în timp ce urmărești un videoclip despre cum să faci pâina. Curiozitatea te duce în multe direcții.

Citește integral: Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Leu. Apare confuzia

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Fecioară

Anul Nou Lunar se suprapune peste Luna Nouă săptămâna aceasta, determinându-te să te adaptezi la noile circumstanțe. Află previzunile complete pentru Fecioară.

Luni, Soarele din Vărsător, în Casa a 8-a a rutinei cotidiene face o conjuncție cu Mercur retrograd. Când Mercur devine retrograd, este foarte ușor să te întorcii la vechile obiceiuri. Unele ar putea fi obiceiuri bune – să faci mișcare sau să gătești acasă. Și acum Soarele le aduce în centrul atenției, fă bine și reobișnuiește-te cu ele. Mercur face un trigon cu Nodul Nord din Casa a 10-a a carierei, marți. Este o zi excelentă pentru a ajunge la oameni noi, în special cei legați într-un fel, la cariera ta. Comunică cu colegii, cu managerii care conduc și cu angajatorii.

Citește integral: Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Fecioară. Apar probleme

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Balanță

Săptămâna aceasta, așteaptă-te la noutăți odată cu Luna Nouă de la mijlocul săptămânii și cu Noul An Lunar. Află previziunile complete în continuare.

Luni, Soarele din Casa a 5-a a creativității, face o conjuncție cu Mercur retrograd. Mintea ta este activă și vrea să rezolve un puzzle. Este o zi bună pentru a juca jocuri video care implică construirea de orașe sau jocuri de societate care necesită strategie. Înveți foarte ușor. Mercur face un trigon cu Nodul Nord din Casa a 9-a a spiritului de aventură și a studiilor aprofundate, în Gemeni, marți. Aduce una dintre cele mai bune energii pentru întâlnirea cu ghizii spirituali. Poți discuta cu cineva care îți poate dezvălui informații importante. Este o zi bună pentru a trimite mesaje oamenilor pe care îi admiri.

Citește integral: Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Balanță. Apar bani

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Scorpion

Luna Nouă și Anul Nou Lunar sunt ca niște petarde îndreptate spre viitor. Ca de obicei, ești conștient de schimbări înaintea majorității oamenilor. Află previziunile pentru săptămâna aceasta pentru Scorpion.

Luni, Soarele din Vărsător face o conjuncție cu Mercur retrograd în Casa a 4-a a familiei. Astăzi, cineva solicită o întâlnire de familie. S-ar putea discuta atât despre planuri de viitor, cât și despre nemulțumiri. Și, deși planificarea este bună, mai ales în jurul unor subiecte precum un mutarea unui frate sau nepot cu tine de cameră, poți fi absent la sesiunea de reclamații. Mercur face un trigon cu Nodul Nord, aflat în Casa a 8-a a resurselor de la alții, marți. Este o zi minunată bună pentru a lămuri lucrurile la banca la care ai deschis contul. S-ar putea să dorești să discuți cu un broker despre portofoliul tău. Dacă lucrezi pentru o instituție mare, verifică cu cei de la Resurse Umane avantajele rămânerii pe poziție.

Citește integral: Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Scorpion. Trei zile norocoase

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Săgetător

Ai și entuziasmul necesar și există și oportunități, pe măsură ce Luna Nouă coincide cu Anul Nou Lunar. Află previziunile complete pentru zodia ta!

Luni, Soarele din Vărsător face o conjuncție cu Mercur retrograd din Casa a 3-a a comunicării și gândirii. Îți dai seama că ai uitat ceva – ai ratat o invitație, o factură neplătită sau un e-mail la care ar fi trebuit să răspunzi cu ceva timp în urmă. Dă-I bătaie și rezolvă aceste scăpări. Mercur face un trigon cu Nodul Nord din Casa a 7-a relațională, marți. Poți intra în legătură cu cineva care ar putea deveni un prieten apropiat sau un mentor. Ca și ieri, comunicarea este esențială. Contactează această persoană și vezi dacă vă puteți întâlni la o întâlnire la cafea. Contactează prieteni cu care nu ai mai vorbit de ceva timp. Chiar și SMS-urile sunt bune cu această energie.

Citește integral: Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Săgetător. Cum vei ieși din impas

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Capricorn

Săptămâna aceasta se remarcă o anumită energie a prosperității pentru tine. Află în continuare previziuni complete pentru Capricorn.

Luni, Soarele din Vărsător face o conjuncție cu Mercur retrograd. Planetele sunt în Casa a 2-a a banilor munciți. Ai un reflector asupra procesului de gândire în în ce privește acumularea și economisirea. Observă ce îți spune despre potențialul personal și fă câteva ajustări atunci când este necesar pentru a reveni pe drumul prosperității.

Mercur face un trigon cu Nodul Nord din Casa a 6-a a muncii, marți. Astăzi, trebuie să te conectezi cu alții care te pot ajuta să faci mult mai mult. Cuvântul cheie este delegare. Uită-te la ce pot face ceilalți pentru tine, astfel încât, la rândul tău, să faci mai mult din ceea ce te pricepi cu adevărat.

Citește integral: Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Capricorn. Vin zile benefice

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Vărsător

Este un nou început pentru tine săptămâna aceasta, deoarece Luna Nouă din semnul tău plus Anul Nou Lunar aduc o energie nouă.

Luni, Soarele, din semnul tău, face o conjuncție cu Mercur retrograd în casa ta încrederii în sine. Astăzi, mintea ta este clară și ești pregătit pentru schimbul rapid de idei. Te vezi cu cineva care face să gândești cu adevărat și îți va permite să respingi idei altora. Ziua este bună pentru brainstorming. Mercur face un trigon cu Nodul Nord, din Casa a 5-a de asumare a riscurilor, marți. Acum poți aplica unele dintre ideile din trecut, punându-le împreună într-un proiect. Discută cu un expert și vezi dacă este dispus să te ajute. Este, de asemenea, un aspect bun pentru a te implica alături de copii într-un proiect creativ.

Citește integral: Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Vărsător. Începe perioada schimbării

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Pești

Și tu observi schimbarea de energii pe care o aduce Luna Nouă din Vărsător și Noul An Lunar. Vezi previziunile complete.

Luni, Soarele din Vărsător face o conjuncție cu Mercur retrograd din Casa a 12- a intuiției. Astăzi, porți conversații profunde și mai clarificatoare cu oamenii. Poți citi printre rânduri, precum și transmite punctul tău de vedere, mai clar. Este o zi bună pentru a face planuri cu alții pentru viitor.

Mercur face un trigon cu Nodul Nord, din Casa a 4-a a familiei, marți. Ai idei despre cum ar fi locuința ideală. Acum poți spune aceste lucruri și membrilor familiei sau colegilor de cameră. De asemenea, este un moment bun pentru a vorbi despre împărțirea sarcinilor casnice sau poate căutarea unui nou loc de muncă.

Citește integral: Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Pești. Începe o perioadă cu oportunități

Citește și Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top