Connect with us
Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 TAUR. Îți permiți să elimini toate hiatusurile

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 TAUR. Îți permiți să elimini toate hiatusurile

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Taur. Ușurința cu care vorbești este admirată de ceilalți. Poți reuși să faci mai multe lucruri deodată, acum. Comunicarea, telefonică sau în persoană este mai mult decât probabilă. Ajungi să stai de vorbă cu vecini, frați sau alte rude. Nu agita lucrurile nărunte și evită supraîncărcarea cu informații. Afacerile comunitare te pot angaja din plin. Contactele potrivite și variate sunt cheia succesului pe mai departe. În ceea ce privește oamenii se simte o ușurare în realații acum. Ai o cale prin cuvânt și spiritul tău este deschis și gata să încerce noi concepte. Horoscop Minerva luna iulie 2019 TAUR. Vei fi răsfățat din toate părțile

Cu Mercur conjunct cu Marte în Gemeni, în zona Casei familiei și a eredității, este un moment bun pentru a te organiza și, probabil, a scăpa de aglomerația din sertare sau de pe biroul de acasă. Dacă grămezile de hârtii te provoacă să te simți anxios, acesta este momentul potrivit pentru a le recicla.

O întâlnire, joi la prânz, îți poate oferi informații sau o oportunitate care pare prea bună pentru a fi și adevărată. Verifică. Cu toate acestea, dacă ești pregătit să mergi înainte aceasta ar putea să îți revoluționeze viața.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Taur Relaţional

Nu judeca curiozitatea altora pentru că nici ei nu te judecă pe tine. Este firesc pentru tine. Aruncă o privire măcar o secundă la cineva care a întors capul. Este posibil să se înfiripe o adevărată poveste de dragoste. Acordă atenție unei persoane apropiate de tine. A fi un bun ascultător acum ar putea lega o relație importantă.

Ai fi minunat să dai câteva SMS-uri în plus, să arați că ești pus pe fapte mari, sentimental vorbind, deoarece Soarele este în Rac încă trei săptămâni de acum încolo. Asigură-te că avansurile tale au succes înainte de a merge mai departe.

Luna petrece timpul în Fecioară la sfârțitul săptămânii, vezi ce faci cu bugetul pentru familiei, aspectul ar trebui să te ajute să planifici lucrurile. Îți permiți să elimini toate hiatusurile sau ar trebui să fii mai mult pe fugă? Faci o impresie bună oricum.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Taur Profesional

Echipa cu care lucrezi nu poate face un alt pas înainte până când nu te vei ocupa de un anumit aspect al proiectului la care lucrați. Simte-te liber să iei astăzi câteva decizii îndrăznețe, pe baza propriei judecăți și abilități de conducere. Vei avea succes.

Oamenii te arată cu degetul la birou, deci ai grijă. Nimeni nu vrea să își asume vina pentru situația dificilă care a apărut. Fii diplomat, dar nu încerca să înșeli. Asumă-ți vina pentru partea de care ai fost responsabil. Veți simți mai mult curaj și încredere decât de obicei. Obișnuiește-te într-un mod cât mai pozitiv posibil să stai pe loc atunci când este necesar. Această perioadă susține marketingul și contactele cu ceilalți. Poți fi un lider elocvent și priceput. Totuși, sfatul meu, pune accentul pe preocupările familiei. Interesele profesionale vor ocupa locul doi, pentru a putea satisface nevoile oamenilor apropiați ție. Acordă o atenție deosebită detaliilor.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Taur Financiar

Fă-ți publice planurile și vei fi mulțumit de rezultatele promovării în sine. Ocupă-te însă și de reparațiile necesare, indiferent dacă sunt în propria casă sau sau în casa unei rude. 

Evită supraîncărcarea cu informații financiare sau deven epuizante. Fă față problemelor reale, nu celor pe care le creezi. A fi o minte practică îți va permite să reușești. Dă dovadă de maleabilitate în opiniile asupra lucrurilor și fii deschis pentru a răsturna opinia cuiva cu privire la anumite chestiuni financiare. 

Birourile din care faci parte ar putea fi nevoit să fuzioneze cu un altul pentru a face unul nou. S-ar putea să te gândești să devii mai responsabil cu privire la finanțele tale. De asemenea, te lupți și cu faptul că contul tău s-a subțiat mai mult decât este normal. Cultivă alte resurse financiare cu ajutorul unui job cu jumătate de normă. 

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Taur Sănătate

Universul te poate încuraja să devi propria autoritate cu privire la nivelul de sănătate pe care îl poți atinge. Nu gândi prea mult – mișcă-te. Acesta este cel mai potrivit moment pentru a elimina modelele de gândire care spun nu pot și adoptă noi moduri de a fi cel care spune pot. Ești mai potrivit decât crezi. Ia în serios discuțiile pe care le-ai avut cu privire la seriozitatea de a atinge rezultate excelente.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 – Alege Zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top