Connect with us
Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 RAC. Profita de lucrurile acestea

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 RAC. Profita de lucrurile acestea

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Rac. Te urmărește norocul săptămâna aceasta. Ține minte acest lucru în timp ce te confrunți cu situații neărevăzute. Ele pot fi rezolvate fie prin autoevaluare, fie cu diplomație. Folosește acest lucru în avantajul tău și recreează-ți grupul de prieteni. Ieși și întâlnește oameni noi. Vei forma prietenii și vei stabili noi contacte de afaceri, mai ales că ești gata să impresionezi și atragi atenția celor din jur. Profita de lucrurile acestea. Horoscop Minerva luna iulie 2019 RAC. Relațiile cu colegii devin tensionate

Ai putea crede aproape orice, mai ales la începutul săptămânii când un aspect de vis te-ar putea aduce sub vraja cuiva. Dacă viața ta este un testament al ideilor pe care le susți, du-te spre el. Dacă nu, cel mai bine este să te reorientezi.

Mercur este în Casa a 2-a,casa banilorproveniți din muncă proprie și te pomenești dorindu-ți să îi folosești cât mai bine. Această influență te poate încuraja să cauți o afacere mai bună. Cred că este momentul să ceri un sfat unui specialist despre cum să îți investești banii. 

Ai putea fi mai apatic joi, dar dacă cineva te invită la un eveniment, ia în considerare participarea. Ar putea decurge multe lucruri din asta.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Rac Relaţional

 Dragostea nu îți face prea multe probleme în această săptămână. Gândurile rămân ale tale și chiar se pot adânci acum. Săptămâna implică o mulțime de căutări sufletești. Cauți ceea ce te face să te simți sigur. Ideile sunt ușor de exprimat și este ușor să te conectezi cu alții. Puterea proprie de atracție îți permite să mergi după ceea ce dorești. Uită-te în jurul tău, intră în contact cu oamenii și du-te după ceea ce cauți. Fii conștient de ceea ce dorești cu adevărat. Cele mai bune și cele mai frumoase lucruri din viață nu pot fi văzute sau atinse. Trebuie să fie simțite cu inima.

Mercur este conjunct cu Marte în Leu, așa că ar trebui să îți fie mai ușor să vorbești cu oamenii care te interesează. S-ar putea să nu fi niciodată cea mai extraordinară persoană din cameră, dar știind ce să spui și când să spui, atrage atenția pe care o meriți.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Rac Profesional

Fii convins de talentul extraordinar ca lider. Nu sta în tăcere, în fundal, știind că o sarcină ar trebui făcută într-un mod diferit. Este un moment fantastic pentru ca tu să fi mai vocal și să demonstrezi punctele forte ale proiectului.

Fii bucuros chiar dacă lucrezi în preajma oamenilor care vor perfecțiune. Cere ajutor dacă ești confuz în legătură cu responsabilitățile de la locul de muncă sau în luarea unei decizii. Această perioadă te poate face să jonglezi cu cerințele muncii și nevoile familiei. Un argument plauzibil ar putea elimina concurența. Faci un efort deosebit pentru a fi amabil la birou, recunosc, dar evită să spui lucruri simple doar pentru efect. Aceste zile sunt minunate pentru a te relaxa. Muzica poate fi inspirată și vindecătoare, în același timp.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Rac Financiar

 În mijlocul acestei emoții sociale, nu uita să comunici cu toată lumea de acasă. Ai grijă de obiectele de valoare, pentru a evita pierderea lor.

Contribuția financiară ar putea fi diferența dintre o decizie profitabilă și una nefericită și costisitoare. Împărtășește din înțelepciunea care îți este la îndemână săptămâna care vine. Lucrează pentru a face noi conexiuni, poate cu cei apropiați, pe care nu îi cunoaști la fel de bine cum te cunosc ei. Norocul favorizează acum acțiunile financiare astfel încât bate fierul cât e cald, cumspune proverbul. Nu îți fie frică de munca grea, asta te va căli.

Este un moment minunat să iei în considerare modul în care ai putea câștiga bani în plus apelând la clienți străini. Dacă compania ta nu face afaceri online, poate că este timpul să încerci. De asemenea, poți decide să îți continui educația pentru a-ți aprofunda abilitățile. Este timpul să iei în considerare și alte opțiuni de lucru. 

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Rac Sănătate

 Vei avea acum un timp mult mai mult pentru ce-ți dorești de la tine. De fapt, energia ta se întoarce. Indiferent de durerile, de răcelile sau de infecțiile pe care le-ai avut, ar trebui să îți fie clar că va fi mai bine. Trebuie să menți rutina în ce privește mișcarea pentru a scăpa de toxinele din organism. În scurt timp vei face diferenta. Meditația te va ajuta să te liniștești și să îți oferi relaxarea mentală de care ai nevoie. 

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 – Alege Zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top