Connect with us
Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 GEMENI. Câștiguri neașteptate

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 GEMENI. Câștiguri neașteptate

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Gemeni. Ai grijă acum cu banii și evită viciile sau achiziții impulsive. Este momentul potrivit pentru a privi în interior, pentru a examina credințele spirituale și a le explora pe deplin. Ascultă-ți instinctul pentru a găsi răspunsuri. Ai în minte fluxul de numerar, veniturile și puterea de câștig. Ești mai practic și mai rațional în abordarea domeniului financiar acum. Poate fi o perioadă extraordinară pentru colectarea ideilor noi de a face bani. Comunicarea ar putea aduce câștiguri neașteptate. Horoscop Minerva luna iulie 2019 GEMENI. Fii deschis să primești

Mercur conjunct cu Marte se mișcă prin Casa Comunicării și a comunității în care trăiești, în Leu, și aduce o oportunitate sporită de a te conecta cu oameni cu bun simț care te vor ajuta să îți promovezi munca. Poate fi momentul potrivit să te concentrezi pe afaceri sau pe plăcerea de a cunoaște mai profund niște oameni preocupați de același lucruri pentru tine.

Cu o atenție deosebită asupra axei financiare, săptămânile viitoare reprezintă un apel pentru eliminarea oricărei piedici în găsirea unor modalități de a-ți mări veniturile, dacă este necesar. Joi te-ai putea întâlni cu cineva pentru ale cărei idei merită să plătești. Dacă lansezi un curs pe care îl ții sau o carte ar putea fi un succes de box office.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Gemeni Relaţional

Discută despre temerile și preocupările tale cu cineva apropiat și drag ție. Planurile de călătorie ar putea să aștepte deoarec alte probleme trebui rezolvate și triate . Apelează la credințele tale pentru a avea acces la liniștea interioară și la îngrijirea de sine.

Mintea este acum la preocupări practice. Sentimentele și iubirea e dai la spate. Banii vor cântări greu în gândurilor tale. Este posibil să cauți venituri suplimentare sau speri să cimentezi unele planuri de a avansa, cu un obiectiv personal de care ești pasionat. Ia-te după dorințele tale, inclusiv cele romantice, atâta timp cât nu ești prea ocupat. Încearcă să nu analizezi lucrurile acum. Grijile ar putea fi inutile. Pătratul dintre Venus în Gemeni și Chiron în Berbec, la începutul săptămânii, produce câteva momente tensionate, extrem de inconfortabile, poate chiar dezamăgitoare. Acest tranzit îți reamintește că nu poți controla totul atunci când vine vorba despre iubire.

Gândirea rapidă te scoate din necaz atunci când Luna se îndreaptă spre semnul Fecioarei în weekend și reacțiile tale sunt nemaipomenite. Spargerea ghieții cu o persoană caldă și afectuoasă, este la fel de ușoară ca și cum ai oferi un compliment, sincer sau nu, asta depinde de tine.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Gemeni Profesional

S-ar putea să te simți săptămâna aceasta în afara elementului tău și acest lucru este bine. Nu îți fie frică să recunoști altora că anumite sarcini le simți ca fiind ciudate sau incomode. Încearcă să te asociezi la ceva mai potrivit pentru abilitățile și talentele tale. Acest lucru este mai bine decât încercarea de a fi fals.

Este posibil să trebuiască să ți se forțeze mâna într-un anumit subiect fără însă a fi ofensator. Colaboratorii te vor respecta dacă ești cinstit și sincer. Ieși împreună la o cafea și socializează. Este un moment excelent pentru eforturile în a fi apreciat de clienți. Dacă trebuie să lucrezi, găsești motive pentru a fi fericit. O abordare mai destinsă este cea mai bună în acest moment. Culcatul la ore fixe și un somn suficient te va ajuta să te simți mai echilibrat, indiferent de situația la locul de muncă.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Gemeni Financiar

 Obți sfaturi cu privire la problemele financiare de la un expert de încredere. Lucrezi pentru a păstra cheltuielile sub control chiar și în perioadele de stres.

Analizează fluxul de numerar acum. Evaluează chestiunile financiare și asigură-te că exploatezi tot ce poți. Idei noi de a face bani pot apărea în curând. Dacă ai discutat despre o propunere cu ceva timp în urmă, ar putea fi momentul să o repui pe tapet. Comunicarea clară în afaceri teva ajuta să îți stabilești și să îți atingi obiectivele. Numai o conduită profesională încrezătoare îți poate aduce banii pe care îi dorești. 

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Gemeni Sănătate

 Ești într-o dispoziție imprevizibilă și pregătit pentru orice. S-ar putea să observi că anumite emoții se ridică la suprafață și te încurajează să îți asumi mai multe riscuri ca de obicei. Nu face nimic periculos, mai ales dacă ești supărat. Frustrrile pot provoca accidente minore pentru că nu ești atent. Respiră profund și relaxează-te.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 – Alege Zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top