Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - BERBEC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 – BERBEC

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Berbec. Ai putea fi invitat să participi la un proiect creativ săptămâna aceasta. Orice faci este stimulativ și interesant, chiar dacă stai acasă n fața calculatorului risipiți peste tot în lume. Vei dori să îți canalizezi toată energia și entuziasmul în el. Acesta poate fi cel mai apropiat parteneriat situat la distanță într-o lume virtuală. Bucură-te de sentimentul de încredere. În cele din urmă, recompensele vor urma.

În afară de un potențial minor, luni, conversațiile, discuțiile și negocierile pot beneficia de pe urma lui Mercur în domiciliu. Prezenta sa în Gemeni poate anima interacțiunile și încuraja gândirea rapidă, permițându-ți să ieși din orice situații aparent complicate.

Ceea ce este bine, deoarece Venus se retrogradă, tot în Gemeni, face aluzie la întârzieri și promisiuni încălcate. Sigur, acest lucru ar putea complica treburile, așa că ar trebui să calci cu grijă în această săptămână dar și în următoarele săptămâni.

Deoarece Jupiter este și el retrograd în sector intim, a datoriilor și a taxelor, dar și a activelor pasive, este posibil să fie nevoie să îți redefinești planurile și poate să nu te bazezi doar pe noroc pentru a vedea ce urmează.

Soarele se va muta în Gemeni pe 21 mai,  în aspecte puternice cu Pluto, cât și cu Jupiter și ar putea inspira idei noi care vor dura un timp până la materializarea lor. Aceasta cursă se câștigă lent și în ritm constant.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Berbec Relațional

Sub influența energiei planetare de săptămâna aceasta, este o săptămână pentru romantism în toată splendoarea ei. Indiferent dacă te afli într-o relație permanentă sau pur și simplu cunoști pe cineva, iubirea plutește în aer. Interacțiunile tale vor tinde să fie orientate către sentimente și vei dori să împărtășești cele mai profunde secrete.

Mercur face conjuncție cu Venus, în Gemeni, sâmbătă, pe 23 mai, moment în care nu trebuie să încerci foarte multe pentru a face o impresie bună ci doar să îți amintești că cei care câștigă sunt cei care știu ce vor.

Venus este deja în mewrs retrograd și sugerează un moment bun pentru a face o pauză de la dragoste. Petrece ceva timp cu prietenii sau familia și încearcă să nu te concentrezi prea mult asupra vieții sentimentale. 

Trigonul dintre Jupiter și Soare, de la începutul săptămânii, te face să realizezi cât de norocos ești. Chiar dacă lucrurile nu merg exact așa cum vrei, acestea sunt suficiente pentru a continua.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Berbec Profesional

Acum ai șansa să exteriorizezi o parte din mânia și frustrarea adunată de ceva timp legate de carieră. Unii sunt fericiți să te asculte și să își arate simpatia și înțelegerea pe care o dorești. Simte-te liber spre deschidere și să împărtășește acest lucru cu ceilalți.

S-ar putea să te simți ca și cum ai dori să faci performanță. Ești pe scenă și toată lumea este cu ochii pe tine. Te poți descurca. Nu ai nicio problemă să treci de la o situație la alta cu ușurință și concret. Ține sus fruntea și mergi mai departe. 

 Gândește-te cu atenție la ce exprimi în e-mailuri sau în SMS. Uneori, oamenii pot înțelege greșit o afirmație care este pur și simplu de afaceri. Sau înscrie-te la cursuri de specializare pe care le organizează instituția ta. Va crea un sentiment de conexiune cu ceilalți și s-ar putea să înveți ceva din asta! Acordă o atenție deosebită muncii pe care o desfășori. Există vreo îmbunătățire a procedurilor pe care le folosești? Evită să fii prea autocritic.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Berbec Financiar

Perioada se referă la ocuparea forței de muncă și la sănătate. Universul dorește să construiască structura și să încurajeze munca, așa că acum este mai bine să îți pui mintea la contribuție și să obții finalizarea unui proiect, reluarea unor lucrări scrise sau prezentarea virtuală perfectă. Alte influențe pot afecta datoriile pe care le ai și banii altora. Plătește-ți obligațiile înainte de a cheltui.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Berbec Sănătate

Lucrul bun legat de influxurile planetare de săptămâna aceasta este că te determină să te concentrezi asupra nevoilor tale fizice. Cu cât atenția este mai mare, cu atât vei beneficia de un program de exerciții fizice regulate gândite pentru tine. Și asta pentru că aspectul te ajută, să te concentrezi pe ceea ce ai nevoie zilnic, așa că folosește acest lucru pentru a urmări ce fel de mișcare poți face. Asigură-te că respiri adânc ori de câte ori te miști dintr-un loc în altul – asta contează mult!

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 mai 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top