Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - TAUR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 – TAUR

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Taur. S-ar putea să intenționezi să găzduiești un eveniment. Te-ar putea determina să faci o mulțime de lucruri – curățenie, reamenajare și înfrumusețare în jurul casei, la fel ca în zilele dinainte de pandemie. Încearcă să nu te simți prea dezamăgit de starea actuală de izolare. Curând vom putea să împărtășim din nou o cină comună!

Mercur este în domiciliu, în Casa a 2-a, în sector financiar, acest lucru te poate ajuta să găsești cele mai bune oferte și să iei decizii inteligente cu privire la problemele financiare, în general.

Chiar și așa, odată cu Venus retrogradă în același semn, în Gemeni, ar putea exista întârzieri în ceea ce privește fluxul de numerar și chestiunile bănești, în general. Venus va fi retrograd în jur de șase săptămâni, așa că ar trebuie să fii foarte atent în această privință.

Tot acum, Marte este în Pești, în Casa a 11-a, și în sector socială, încurajându-te să fii  mai activ. În plus, este posibil să fii mai aglomerat decât de obicei cu diverse proiecte și invitații la diferite evenimente.

Jupiter este și el retrograd în Casa a 9-a, încât o călătorie planificată poate fi amânată din mai multe motive. Sau s-ar putea să decizi să pleci într-o călătorie interioară și să explorezi peisajul sufletului tău. 

În cele din urmă, trigonul Soare – Jupiter – Pluto indică faptul că ești dornic de noi experiențe.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Taur Relațional

O energie vivace face din aceasta săptămână, una romantică, dacă te poți regăsi în acest tip de dispoziție. Este păcat să o irosești de unul singur, dar dacă tu și iubita/ul ta/tău îți poți urmări visurile împreună la o cină cu lumânări, fă tot ce poți. Dacă ai norocul să fiți împreună, creează o atmosferă plină de dragoste și împărtășiți câteva momente tandre.

De când stăpâna tău astrală, Venus a intrat în retrogradare, viața amoroasă pare că încetinește, și devii mai lentă. Fă-ți timp pentru decizii romantice.

Marte în Pești, semn în care nu se simte prea bine, face trigon cu Nodul Nord încă în Rac, temperându-ți dispoziția și atitudine. Acesta este un moment bun pentru a te opri să urmărești pe cineva pe care îl găsești destul de atractiv.

Soarele din semnul tău face un trigon cu Pluto, Jupiter și Saturn din Capricorn, care pune accentul pe viitor. Unde te vezi într-un an? Nu este prea devreme pentru a începe să-ți faci seranțe.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Taur Profesional

Este momentul să faci pace cu tine și cu ceilalți în ceea ce privește problemele legate de muncă. Dacă nu lucrezi, este în regulă. În acest caz ar fi bine să îți faci un plan, cum să poți crea și mai multă armonie între tine și oamenii cu care lucrezi.

Vei avea parte de oportunități atâta timp cât vei fi dispus să cooperezi cu ceilalți. Încercarea de a face totul singur nu va funcționa pur și simplu. Nu te încăpățâna acum. Începe săptămâna liberă pe o notă degajată și nu una egoistă.

Rămâne un moment foarte bun și optim. Planurile mari și ambiția vor găsi sprijin dacă ești dispus să comunici cu toată lumea. Dacă ți-ai luat concediu medical pentru că nu-ți place ce faci, acesta este un moment minunat pentru a intra în rețea pentru a găsi ceva mai bun. Găsește cel mai bun moment pentru a te apropia de șeful tău. Nu trebuie să fii ocupat tot timpul pentru a fi eficient.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Taur Financiar

Ai multă energie pentru a aplica în rețea. Ești inspirat să faci un grup de oameni noi și să participi la evenimente virtuale, așa că asigură-te că ai toate informațiile de contact de care ai nevoie. Cineva pe care îl cunoști devine acum mai important ca niciodată pentru tine. Se adaugă o nou direcție casei a 5-a, a iubirii, a creativirății și a distracție, așa că ai și sprijinul acestora.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Taur Sănătate

Poate că este mai mult decât ți-ai dori faci în domeniul emoțional, săptămâna aceasta. Sentiment de stare de urgență te poate agita atunci când simți că atmosfera se încinge. Încearcă să faci fața acestei stări de urgență de care poți beneficia – aplică-o pentru sănătatea ta! Sănătatea este ceva despre care ar trebui să considerăm că este „urgentă” în această zi și vârstă. O mare parte din ceea ce consumăm și trăim –  alimente procesate, o cultură care se concentrează pe tinerețe și frumusețe, poluare care ne distrag de la alegeri cu adevărat sănătoase.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 mai 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top