Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - FECIOARĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 – FECIOARĂ

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Fecioara. Intimitatea proprie va fi în aer în următoarele zile. Cei dragi vor să petreacă mai mult timp cu tine și vei dori să ai alături prieteni. Distanțarea socială nu poate face acest lucru posibil, dar există multe alte modalități de a fi împreună.

Pe măsură ce Mercur, stăpânul tău planetar, tranzitează Gemenii și Casa a 10-a, sectorul cel mai proeminent al temei tale natale, prezența lui aici poate fi benefică. De exemplu, dacă ai nevoie să vinzi ceva, ai putea fi foarte convingător.

Venus a intrat în retrogradare săptămâna trecută, așa că s-ar putea să existe și o oarecare dezamăgire, în jurul unei tranzacții. Ceea ce părea o afacere sigură este posibil să nu fie chiar așa și ai putea fi nevoit să renegociezi termenii. 

Relațiile obțin un impuls vibrant pe măsură ce Marte se deplasează prin Pești, stârnind sentimente contradictorii și încurajându-te să limpezești lucrurile. Nu lăsa resentimentele să sporească. Este mai bine să faci lumină asupra lucrurilor la dispoziție. Cu toate acestea, există mai multe, pe măsură ce Jupiter retrograd acționează la nivelul Casei a 5-a, asupra creativității și romantismului. 

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Fecioara Relațional

Ceva te face să îți dorești să păstrezi o aură de mister, pe de altă parte vrei să te ascunzi de cineva, nu din dorința de a face rău, ci pentru că simți că, dacă îl lași să îți cunoască povestea, nu va dori să se implice într-o relație cu tine. Dar cu energiile astrale actuale, dacă te iubește cu adevărat, te va adora pentru cine și pentru ceea ce ești cu adevărat.

Cum Mercur, stăpânul tău planetar, este în Gemeni, celălalt semn pe care îl conduce, la începutul săptămânii, conversațiile devin confortabile. Este plăcut să fii în largul tău când vorbești cu cineva care îți place cu adevărat!

Marte în Pești te poate arunca ușor într-o nouă relație, dar ai grijă ce faci pentru că Venus este retrogradă. Este firesc să fii nesigur, dar nu trebuie să știe și cealaltă persoană cât de tulburat ești.

Un trigon între Soare și Pluton, aduce o mai mare nevoie de energie. Dacă vorbim despre o nouă relație atunci ea trebuie construită pe o bază solidă.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Fecioara Profesional

Săptămâna începe într-o notă pozitivă pentru tine. Ai mai mult control decât crezi și de asemenea, ai mai multă putere decât crezi. Oamenii sunt fericiți că lucrează cu tine și, în general, starea de spirit din jurul tău este una sănătoasă.

 Opoziția cu care te confrunți va fi mai dură decât crezi. Metodele obișnuite de a câștiga pe cineva sau de a convinge pe cineva că ai dreptate nu vor funcționa la fel de ușor ca altă dată. 

Este posibil să simți o dorință deosebit de puternică pentru a te exprima. Mergi cu încredere pe ideile noi pe care le ai. Fii deschis la feedback. Călătoriile legate de muncă și problemele care țin de legalitate vor fi productive. Acordă atenție detaliilor financiare. Acesta este un moment pozitiv pentru crearea sau revizuirea bugetelor. Deciziile pe care le iei acum pot avea un impact de durată. Evită însă să te implici în politica de birou. Dacă vrei ceva nou, nu îți fie teamă să faci rețea în locuri neobișnuite. Este un moment bun pentru seminarii sau muncă în grupuri progresive.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Fecioara Financiar

Este posibil să ai mintea plină acum, cu probleme privind ocuparea forței de muncă și sănătatea. Volumul propriu de muncă se poate dubla brusc sau poți primi mai multe proiecte independente care sunt bune pentru a fi transmise. Rețeaua de posibile surse de angajare se extinde, ceea ce sugerează faptul că poți auzi despre un loc de muncă în domeniul pe care îl dorești cu adevărat. Indiferent cât ești de norocos, cel mai bine este să pui piciorul în prag când simți că nu mai poți. 

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Fecioara Sănătate

Cel mai bun pariu este să te concentrezi asupra vieții de familie. Pentru a găsi echilibrul între satisfacția interioară și cea exterioară, asigură-te că ai dieta sub control. Aceasta înseamnă că îți planifici mesele, cumperi cele mai bune produse pe care le ai la dispoziție și le gătești cu mânuțele tale! Gătitul este o meditație atunci când este bine făcut și meriți tot ce este mai bun! Te poți bucura de mesele pe care le pregătești consumându-le încet și savurând fiecare înghițitură.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 mai 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top