Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - VĂRSĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 – VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Vărsător. Săptămâna aceasta, tendința va fi să rămâi în coconul propriilor vise, adâncit în propriile gânduri. Statul în casă a obligat mulți oameni să privească spre interior, iar gândurile ar putea aduce soluția la unele probleme presante din trecut, care trebuie tratate o dată pentru totdeauna.

Soarele își continuă tranzitul prin Casa a 4-a a familie, și intră în aspecte puternice atât cu Pluto cât și cu Jupiter, făcându-te conștient de potențialul anumitor idei. Având în vedere că Jupiter cât și Pluto sunt deja în mișcare retrogradă, s-ar putea să fii fascinat de anumite perspective care pot face o mare diferență pentru tine și fericirea ta.

Vioiciunea și creativitatea din sectorul romantic se intensifică pe măsură ce Mercur se se plimbă prin Gemeni. Acest lucru vă poate face să te dedici unui nou hobby, sport sau orice altă activitate care necesită dexteritate și flexibilitate.

În același timp, cu o revenire în forță, Venus rerogradă se joacă cu tine aducând posibilitatea ca latura romantică să nu funcționeze așa cum ai vrea, cel puțin deocamdată. 

În cele din urmă, problemele legate de bani se concentrează, pe măsură ce Marte tranzitează Peștii, încurajându-te să fii activ în ceea ce privește gestionarea oricăror probleme în desfășurare.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Vărsător Relațional

Ai impresia că energia planetară actuală face ca ceva despre care ești foarte sigur să pară mai puțin sigur. O relație poate părea că dintr-o dată se prăbușește, din cauza forțelor pe care nu le poți controla, lăsându-te perplex și întrebându-te ce se întâmplă. Dar nu lăsa acest lucru să te doboare; dacă lași lucrurile să curgă de la sine, vei vedea că nimic nu a fost subminat, este doar o iluzie și totul este bine.

Există o chimie extraordinară în conversația cu o persoană care îți place, te atrage, cu Mercur care tranzitează Gemenii la începutul săptămânii. Flirtul vine cu ușurință atunci când faceți acest lucru unul cu celălalt.

Marte în Pești anunță o săptămână interesantă și poate provoca o anumită confuzie atunci când ai de a face cu probleme romantice. Evită jocurile logice. Ai destule lucruri pe cap și fără să încerci să te joci de-a șoarecele și pisica cu cineva.

Trigonul Soare – Pluto aduce o problemă sentimentală, în aer liber și te ajută să te descurci într-un mod rațional. Folosirea bunului simț este de preferat în locul unor acțiuni  excesiv de emoționale.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Vărsător Profesional

Fii sincer și direct cu colegii tăi. Dacă cineva nu își folosește priceperea, atunci spune-i. În caz contrar, vei continua să te frămânți interior. Nu îți fie teamă de confruntare. Tensiunea va duce în cele din urmă la liniște.

Te simți prins în multe feluri. Presiunea socială te face să gândești că trebuie să acționezi sau să gândești într-un anumit mod. Acceptă curajul pe care îl ai pentru că știi că, în cele din urmă, cel mai important este să fii tu pentru tine însuți/însăți și nu pentru altcineva. 

Este un moment bun pentru proiecte de cooperare cu un accent practic. Acordă timp suplimentar și atenție oricăror bugete sau documente financiare. Este un moment bun pentru a face cercetări sau pentru a discuta cu superiorii cu privire la beneficiile de muncă. De asemenea, este un moment bun pentru orice activitate de publicitate și de marketing. Este posibil să ai cel mai mare succes în negocierea vânzărilor. Fă tot posibilul să termini ceea ce începi.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Vărsător Financiar

Munca pare făcută doar pentru tine – în sensul bun. Toată lumea pare să-și dorească să lucreze cu tine, pentru că radiezi optimism, sănătate și noroc. Și stilul personal este unic, așa că toată lumea vrea să știe ce porți, de unde le-ai cumpărat, cât te-a costat. Folosește acest lucru, în avantajul tău, profitând de toate oportunitățile și șansele care apar și de un salariu mai mare și beneficii mai multe.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Vărsător Sănătate

Există atâta seninătate și relaxare în aer încât te vei simți bine și numai dacă o simți. Fă-ți timp pentru a observa lucrurile care sunt cu adevărat frumoase în viața ta. Dacă te gândești la dietă și te asiguri că vei consuma numai produse sănătoase, poți simmmmți gustul alimentației simple pe care o obți de pe urma acestui aliment, de exemplu. Ba mai mult, dacă pregăteși o mâncarea pe care o consumi doar tu și pentru alții, există o anumită armonie în această comuniune.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 mai 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top