Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - SCORPION

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 – SCORPION

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Scorpion. Oricât de mică ar fi, o criză rămâne totuși o criză. În mijlocul acestei crize globale, așteptă-te  să te confrunți și cu una personală săptămâna aceasta. Din moment ce nu îți plac problemele nerezolvate, nu vei dori să te lași copleșit prea mult de problemele tale, mai ales că întrebările abundă. 

Mercur tranzitează Casa a 8-a, poate cel mai intens sector al temei natale și te-ar putea încuraja să te conectezi la emoțiile tale. Este un moment bun pentru a vorbi despre ele, în special despre cele pe care ai avut mereu tendința să le eviți. 

În același timp, Venus retrogradă în Gemeni și în aceeași casă a 8-a, te-ar putea face să te îndoiești de anumite relații. Sunt potrivite pentru tine, nu sunt, iată o preocupare care ar putea provoca o schimbare a dispoziției sufletești.

Pe măsură ce Marte tranzitează Casa a 5-a, a iubirii, a creativității și a agrementului,  prezența lui aici te poate face mai activ. Este timpul să îți demonstrezi încă odată, dacă este nevoie, abilitățile, și să te bucuri de ceva special sau de o pauză romantică.

Oportunitățile emoționante par să fie în cărți, acum când și Jupiter este retrograd și sugerează că planurile pot dura un timp până să se realizeze.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Relațional

Poate că nu știi spre încotro te îndrepți până dacă este o relație importantă, dar săptămâna acesta nu vei putea face niciun progres în acest sens. Aspectel în joc nu te ajută să vezi unde este trasă linia, deoarece ai senzația că ești pe nisipuri mișcătoare. Lasă-te dus de val iar acest lucru te va ajuta să discerni mai clar problemele și să le direcționezi.

Revenirile tale rapide și remarcabilele amintiri amuzante sunt deja legendă când Mercur în Gemeni, la începutul săptămânii îți tranzitează casa intimității, adică Casa a 8-a. Este un moment excelent pentru a trimite SMS-urile tale surprinzătoare, care să dea gata pe oricine. 

Nivelul de încredere ar putea să scadă un pic atunci când stăpânul Marte tranzitează semnul Pești, un semn în care nu se simte deloc bine, dar, atenție, poate funcționa de fapt în avantajul tău. Timiditatea este doar un flirt pentru unii oameni.

Soarele face trigon cu Pluto, celălalt stăpân al tău, deschizând calea pentru experiențe romantice profunde. Ești gata să cunoști pe cineva nou la un nivel extrem de intim.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020  Profesional

Fă-ți munca cu pasiune, nu este momentul să te sperii sau să ți se pară urât ce faci, nu pierde timp și energie încercând să iei mai multe decizii, ia una dar sigură și mergi cu ea de mână. Asumă-ți sarcinile cu mai mare convingere și vei fi răsplătit de toți cei care contează.

 Săptămâna este un moment cu o energie mare, când ar trebui să-ți fie ușor și plăcut să lucrezi cu ceilalți. Încearcă să funcționezi dintr-o poziție de forță unde nu poți fi destabilizat. Acest lucru te va ajuta dacă ai un client sau un șef dificil. Pe de altă parte, este un moment bun pentru a aplica la un nou loc de muncă sau pentru a începe orice plan sau proiect nou. Nu ai nevoie decât de răbdare. S-ar putea să te simți foarte neliniștiți, așa că poate nu ar strica o pauză și dacă lucrurile tot se relaxează, încearcă să ieși, să te plimbi în condițiile date, să îți limpezești ideile și să știi ce drum ai de urmat, mai ales că ai prieteni care te susțin în tot ce faci.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Financiar

Ai un aspect armonios care îți susține familia și emoțiile. Dacă ești implicat într-un domeniu creativ sau de design, gândește-te cum să îți extinzi viziunea pentru a-ți susține financiar casa. Deoarece eșit tributar propriilor sentimente și amintirilor, este posibil să realizezi că viața ta poate fi baza unor idei noi minunate. Banii vin atunci când combini planul personal cu cel profesionial.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Sănătate

Îți place să te distrezi, deci poți suferi de pe urma distanțării sociale. Sentimentul de constrângere ca rezultat al izolării este ceva pe care îl avem cu toți acum și poți reduce efectele acestuia cu câteva exerciții simple. Încearcă să îți stabilești o rutină în ce privește exerciții fizice ușoare și când vei simți că vrei să renunți, spune-ți doar că nu vă vei lăsa nimic să te disturbe și să faci ceea ce îți este bine! Făcând acest lucru din nou și din nou, va reduce frica de însingurare.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 mai 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top