Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - RAC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 – RAC

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Rac. Ai șansa să câștigi o sumă mică de bani, poate, cu puțină muncă, în plus, la domiciliu. Ai putea auzi despre asta de la un prieten sau coleg. Un telefon sau o căutare online, ar putea fi necesară pentru a furniza piesa care lipsește, dar ești bucuros să o faci.  

Pe măsură ce Mercur este în sectorul tău spiritual, poate fi o ocazie să te liniștești prin meditație sau o altă practică. Este, de asemenea, un moment bun pentru a te conecta cu cei care îți împărtășesc obiectivele pentru dezvoltarea unei conștientizări sporite.

Cu toate acestea, marți, Venus retrogradă fiind deja te anunță că o conexiune din trecut încă provoacă răni, așa că folosește săptămânile următoare pentru vindecare. Și dacă ai nevoie de ajutor în acest sens, acceptă-l.

Marte și el este în semn de apă, în Pești în Casa a 9-a, sectorul orizonturilor îndepărtate și va sta aici timp de aproximativ șase săptămâni. Acest lucru ar putea stârni dorința de a călători și de a te bucura de noi experiențe.

În plus, Jupiter retrograd și el, în Casa a 7-a, în zona relațională, de joia trecută unde va sta până la jumătatea lunii septembrie, te-ar putea face să îți îndrepți atenția asupra valorii interioare și a forței persuasive a cuiva, mai degrabă, decât asupra aspectului lor bun.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Rac Relațional

Uneori este greu să ne vedem pe noi înșine așa cum ne văd alții. Energiile de săptămâna aceasta o face și mai dificilă, deoarece nu puteți vedea ceea ce faceți greșit. O persoană iubită, evident, nu sunt sută la sută bune ci presupune că acționezi în acest sens pentru a pedepsi sau a-ți face un punct de reper din asta. Pentru a păstra liniștea, poate ar trebuie să-i determini să o facă.

Posibil un flirt acum că Mercur este în Gemeni. Ești mai puțin timid și mult mai pregătit să spui ce ai în minte!

Asocierea la mijlocul săptămânii cu Marte care tocmai a intrat în Pești, te poate determina să faci un pas înapoi față de cineva care te interesează, pentru că începi să ai îndoieli că sentimentele sunt reciproce. Nu îți face griji. Această nesiguranță nu va fi ultima.

Energia stabiliziatoare a trigonului dintre Soarele din Taur și Pluton din Capricorn, aduce o energie calmantă care te poate ajuta să iei decizii solide, pe termen lung. Munca pe care o faci acum va conta în viitor.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Rac Profesional

Totul funcționează bine pentru tine! Te afli într-o poziție favorabilă și în relație amiabilă cu toți cei din jurul tău. Ești capabil să progresezi foarte mult în ceea ce te privește. Este un loc luminos printre norii de furtună pe care i-ai împrăștiat.

Decopertarea suprafeței multor probleme nu va fi suficientă. Oamenii își doresc o analiză amănunțită a lucrurilor. Ei doresc să știe cum stau lucrurile. Orice raport pe care îl introduci trebuie să fie extrem de precis și să fie orientat pe detaliii. 

Este un moment bun pentru crearea contactelor și supravegherea grupurilor. Capacitatea ta de a împărtăși idei te face un bun lider. Pentru a fi cel mai eficient, trebuie să crezi în tine și în talentele tale. Dacă nu ești mulțumit de ceea ce faci acum, pregătește-te mai mult. Este posibil să fie necesar să iei în considerare posibilitatea de a face ceva greșit. Această perioadă ar putea aduce oportunități în legătură cu o mare instituție.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Rac Financiar

Acum ești în măsură să profiți de recomandările făcute de prieteni și de familie. Cu Universul care afectează tot ceea ce este legat de politică, de grupuri și de munca independentă, ți se cere să te gândești unde să îți pui steagul în ceea ce privește munca viitoare. Vrei să fii legat de o singură carieră, de un grup sau de o locație? Sau vrei să te miști? Banii vin abia după ce faci alegerea.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Rac Sănătate

Influxurile astrale din săptămâna care vine, te ajută să finalizezi orice sarcină la îndemână. Este adevărat, atmosfera te impiedică să acorzi atenție corpului și mai ales a igienei. Vei fi mult mai fericit dacă vei face curățenie acasă în mod regulat, speli rufele cel puțin o dată pe săptămână, speli vasele imediat după ce mănânci etc. Acest aspect poate spori aprecierea pentru viața casnică. Când casa ta devine un adevărat refugiu, chiar și temporar, ești mai echilibrat.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 mai 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top