Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - SĂGETĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 – SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Săgetător. Ceva trebuie să se schimbe, ești convins de asta. O știai când ai revenit la normal săptămâna aceasta. Oglinda interioară îți dă impulsul unor rezoluții importante. Poate este timpul să începi o dietă, să faci mai multă mișcare sau să consolidezi soluția, înainte de a renunța la fumat să spune. Oricum vei proceda pentru a-ți îmbunătăți sănătatea, te va face să te simți mai bine pentru tine, iar cei dragi se vor îngrijora mai puțin. 

Soarele din Casa a 6-a, sectorul stilului de viață face aspecte îndrăznețe și pozitive, care s-ar putea dovedi profitabile dacă vei continua în acest fel. Poate fi o săptămână extraordinară dacă ești dispus să pui în mișcare idei noi și să aștepți cu răbdare, rezultatele.

Pe măsură ce Mercur este în Gemeni în Casa a 7-a, în sector relațional, te-ar putea face să te înțelegi bine cu ceilalți. Această energie convingătoare te inspiră să te conectezi cu oamenii, din toate punctele de vedere și îți va fi mai ușor să legi noi prietenii.

Venus deși retrogradă în aceeași casă, te va face conștient de aspectele mai profunde și emoționale ale unei relații, spre deosebire de aparențele exterioare. Ești fericit de sentimentele pe care le ai iar aceasta se reflectă asupra celor din jur.

Jupiter retrograd și el, în Casa a 2-a, a banilor proveniți din propria muncă, va putea redefini atitudinea ta față de finanțe și fluxul de numerar. Este șansa de a scoate la lumină acele blocaje interioare și de a le trata odată pentru totdeauna.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Săgetător Relațional

Este posibil să adopți un aer rece și aparent de distanță pentru a nu permite unei persoane căreia îi porți o grijă profundă, să vadă ce simți cu adevărat. Felul cum te comporți, va sugera faptul că, deși este posibil să nu fie intenționat, aceasta să te rănească și nu ai nicio intenție să îi arați cât de mult te-a afectat. Totuși, aceasta nu este o abordare foarte constructivă; a fi sincer este mult mai bine.

Dragostea face un pas înapoi acum când Venus este retrogradă, dar nu privi acest fapt ca pe ceva negativ. Poți face o pauză de la situațiile sentimentale tensionate. 

Enenrgia lui Marte în Pești, este destul de agresivă și poate provoaca sentimente conflictuale, dar partea ta plină de compasiune în cele din urmă va câștiga. Acum că vezi cum stau lucrurile, înțelege situația puțin mai bine, așa că amână să iei vreo decizie.

Lucrurile se pot remedia în timpul trigonului dintre Soare și Jupiter. Pune-ți o dorință și apoi privește realitatea. Dacă nu credeai în magie, acum s-ar putea să crezi.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Săgetător Profesional

Puterea ta asupra altora este mai mare decât crezi. Folosește-o cu înțelepciune. Uneori trebuie să renunți la ceva pentru a câștiga. Fă unele mici compromisuri, astfel încât să poți avansa în alte domenii. Acum este timpul să gândești în loc să încerci să abordezi fiecare lucru simultan. Concentrează-te pe ceea ce este cel mai important și lasă lucruri să meargă.

Fii dispus să ai timp pentru a face lucrurile cum trebuie fără reclamații. Conexiunile familiale pot spori perspectivele de angajare. O conversație întâmplătoare ar putea aduce o oportunitate neașteptată. Bucură-te de echilibru și veselie la locul de muncă. Cu cât poți fi mai organizat, cu atât vei fi mai eficient. O situație provocatoare cere să îți asumi responsabilitatea și să vezi pe ce te bazezi. Nu îți fie frică să spui ce gândești. Aceste momente pot aduce șanse neașteptate în carieră, mai ales dacă ai încredere în intuiția ta.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Săgetător Financiar

De obicei, ai dispoziția pentru a face și a investi bani. Acum comunicarea poate deveni și mai importantă. Primești mai multe apeluri, scrisori, e-mailuri și SMS-uri cu tot felul de oferte. Sunt posibile schimbări bruște, uneori neașteptate, iar unele dintre ele te pot surprinde. În loc să muști momeala imediat, analizează atent și măsurat lucrurile. Contul tău îți va mulțumi mai târziu.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Săgetător Sănătate

Vei fii în atenția astrelor pe parcursul următoarelor luni, așa că obișnuiește-te să auzi tot felul de afirmații, care se pot referi la tine, pot fii sau nu aplicabile situației tale. Cu toate acestea, esențialul este să acorzi atenția cuvenită corpului și nevoilor sale de sănătate. Bea multă apă și să fă exerciții fizice regulate. Se întâmplă ceva și trebuie să fii pregătit și să ai energia de care este nevoie.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 mai 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top