Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 – LEU

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Leu. Renunță la amintirile de care nu mai ai bevoie și nici nu îți mai sunt de folos. Oricât de mult îți place să te înconjori de obiecte cu valoare sentimentală, vine un moment în care este necesar să privești în viitor, mai degrabă, decât să te lași dominat de trecut. Timpul petrecut pentru curățenia casei și aruncarea lucrurilor care nu îți mai sunt de folos, te va elibera de ceea ce a fost și îți va permite să îmbrățișezi ceea ce va veni.

Soarele își continuă călătoria prin Casa a 10-a în cel mai înalt sector al temei tale natale,  încurajându-te să îți dovedești priceperea. Totuși, săptămâna aceasta, cu acel trigon care îl formează cu Pluto și Jupiter, este timpul să planifici lucrurile pe termen lung.

Dacă ai obiective mari de atins și ambiții de îndeplinit, va trebui să îți schimbi modul de a gândi. Și cu Jupiter retrograd și la fel, cu Pluto, acesta este momentul pentru a face acest lucru.

Conjuncția lui Mercur cu Venus, are loc în sectorul tău social, ceea ce poate fi un atuu minunat în a-ți face prieteni noi și a crea conexiuni importante. Și dacă ești în căutare de romantism, această influență poate fi de ajutor pentru atragerea unor perspective minunate.

Pe măsură ce Marte tranzitează Casa a 8-a, în Pești și într-un sector mai intens al temei natale, s-ar putea să fii gata să cauți mai adânc. Energia blocată poate fi eliberată pătrunzând mai profund.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Leu Relațional

Configurația astrală actuală te poate face să te îndoiești de instinctele tale mai profunde atunci când vine vorba de a încerca să înțelegi dinamica unui nou parteneriat. Chiar vrei să crezi în ce e mai bun și să speri că de data asta totul va fi perfect și că te poți îndrăgosti până acum. Dar nimic nu poate fi lipsit de cusur, mai ales în ceea ce privește relațiile. Fii realist.

La începutul săptămânii, Mercur în domiciliu, în Gemeni, unul dintre semnele pe care le stăpânește, pentru a te ajuta să spargi gheața cu cineva de care ești interesat. Cu cât vorbești mai mult, cu atât este mai evidentă chimia dintre voi.

Ai șansa să reflectezi asupra unei iubiri trecute cu Jupiter retrograd. Rămâne de văzut dacă a fost „menit să fie” sau nu, dar nu ar trebui să încetezi să visezi.

La începutul weekendului, trigonul Soarelui cu Pluto aruncă o lumină asupra a ceva ascuns de ceva vreme. Fă-ți timp pentru a dezlega misterul.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Leu Profesional

Va fi o săptămâna grea pentru tine, în general, dacă nu îți iei câteva măsuri de protecție. Poate vrei să adopți o tactică diferită pentru zilele următoare. Lasă emoțiile și grijile deoparte. Păstrează-ți atitudinea optimistă și pozitivă în orice moment.

Munca de investigație pe care o faci va fi  bine plătită. Vei descoperi și piesa care lipsește din puzzle-ul pe care ai sperat să îl găsești. Acum totul este la locul lui așa cum ar trebui să fie. Te afli la locul potrivit în momentul potrivit.

Este important să ai un standard înalt pentru munca ta. Cu cât ești mai solicitant cu tine, cu atât va fi mai ușor să accepți critici din partea celorlalți. Știi când vei face o treabă bună. Acesta este un moment plăcut pentru a lucra confortabil cu oameni în situații pe care le cunoști bine. Aduceți-vă mâncare de acasî pentru a economisi bani. Dacă faci deja acest lucru, planifică-ți un moment bun pentru a construi moralul personalului.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Leu Financiar

Acum ești în faza de reconstrucție, ceea ce va duce la o structură pe care să o adaugi modului în care câștigi bani, precum și o siguranță crescută în general. Totul vine ca urmare a muncii și a economisirii. Aspectele tensionează relațiile la nivelul Casei a 8-a, casa emoțiilor interioare. Ceea ce câștigi va fi cheltuit fie pentru a cumpăra noi proprietăți, fie pentru a renova ceea ce ai deja.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 Mai 2020 Leu Sănătate

Nu există prea multe lucruri pe care să nu le poți adopta într-un program atunci când ești concentrat pe o anumită direcție. Poate că nu doriți să fiți ca Superman și să bei ouă crude dimineața înainte de a ajunge la locul de muncă, dar poți face în așa fel încât să te ridici cu o oră devreme și să faci puțină mișcare înainte de a începe oficial ziua de muncă. Acest tip de efort te va ajuta să gestionezii influența astrală în acest moment.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 mai 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top