Connect with us

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Capricorn

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Capricorn. O prietenie ar putea deveni ceva mai mult, săptămâna aceasta. Cineva pe care îl cunoști destul de bine, dar la care nu te-ai gândit niciodată ca la un/o potențial iubit/ă, ar putea arăta brusc un interes pentru tine și tu ai putea răspunde. Dacă alegi sau nu să faci ceva în legătură cu asta depinde de tine. Circumstanțele și oamenii se schimbă. Gândește-te de două ori înainte de a renunța la această persoană Nu o face pentru ideea că sunteți doar prieteni.

Pe de ată parte, ai putea să te simți puțin dezamăgit, dar energiile creatoare sunt libere de orice constângere. Inspirația ar putea veni din adâncul tău. Probabil că ești mai concentrat decât de obicei și, prin urmare, poți petrece un timp considerabil lucrând la o sarcină sau un proiect fără a te agita. Dă frâu liber ideilor. Ar putea părea cam întunecate și ciudate la început, dar sunt importante.

Luni aduce oportunități pentru studiu cu Mercur în Pești și în sectorul comunicării. Este un moment ideal pentru a-ți exprima gândurile și sentimentele, deoarece acestea se vor manifesta mult mai clar. În următoarele două săptămâni, vei avea ocazia să extinzi inteligența emoțională și să ai încredere în intuiția ta.

Nevoia de individualitate se ciocnește cu structurile familiale când Soarele începe să treacă prin Berbecul independent. Soarele este în sectorul familiei și atrăge atenția asupra dinamicii acesteia. Ce rol ai în viața ta de acasă? Următoarele patru săptămâni ar putea duce la unele concluzii în timp ce lupți pentru independența prsonală și încerci să echilibrezi așteptările. 

Cu toate acestea, ai putea găsi confort și siguranță dacă îți construiești propria familie cu Venus conjunctă cu Soarele, în Berbec. Dacă creezi o relație solidă, este posibil să găsești și siguranța emoțională pe care o dorești.

 Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Capricorn Relațional

S-ar putea să fii bântuit de o idee care te preocupă de ceva timp sau încerci să faci cunoscută o fantezie. Atmosfera astrală aduce cerul pe pământ, dacă găsești nimerit să permiți acest lucru să se întâmple. Indiferent ce s-a întâmplat cu viața ta sentimentală, poți să dai startul unui nou început săptămâna aceasta ascultând vocea subtilă care te invită să fii diferit. Deci, ia o altă cale, mai interesantă. Pe măsură ce Mercur tranzitează semnul Pești la începutul acestei săptămâni, ai șansa să lași deoparte neîncrederea și să te răsfeți cu fanteziile tale.

Cum Venus intră în sextil, la jumătate de săptămânii, cu Pluto, nu ești mulțumit de nimic superficial sau banal. Ești mai hotărât ca niciodată să ajungi la esență, chiar dacă este dureros.

Apoi, Soarele și Venus sunt în Berbec în weekend, și aduce pasiunea în meniu. Fă prima mișcare și vezi cum reacționează partenera/ul ta/tău. A te controla este pentru tine o călătorie a puterii pe care o poți accesa!

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Capricorn Profesional

Îți place să lucrezi la un obiectiv mai mare. Săptămâna marchează începutul unei perioade în care simți că te îndepărtezi mai mult de obiectivul respectiv în loc să îl atingi. Nu-ți face griji. Perspectiva pe care o ai te va ajuta pe termen lung. Relațiile dificile cu colegii se vor ușura, deoarece săptămâna aceasta vei simți o legătură mai puternică cu colegii de muncă. Relaționarea cu acești oameni va fi mult mai ușoară decât a fost în trecutul recent.

Așteaptă-te la unele complicații și eventuale defecțiuni mecanice. Încearcă să amâni întâlnirile importante până mai târziu, dacă este posibil. Vei fii chemat să faci față mai multor responsabilități cu angajați mai puțini sau cu alte resurse. Concentrează-te pe dezvoltarea de soluții practice. Conflictul cu superiorii, clienții sau colegii de muncă nu trebuie să îți distrugă atitudinea. Încet, încet construiți împreună un viitor mai bun. Termină tot ce poți în timp util.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Capricorn Financiar

 Te descurci destul de bine pentru a începe un nou proiect financiar. Acest lucru se va întâmpla, iar mintea îți va fi stimulată în tot felul de direcții interesante din acest punct de vedere. Acest lucru ar putea afecta copiii, partenera/ul, membrii familiei dar și modul de ate relaxa și distra. Cheltuind banii în aceste direcții îți confirmă locul în lume și recompensează toată munca grea.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Capricorn Sănătate

 Deși nu ierți întotdeauna după o experiență proastă, ești deschis la aproape orice noutate. Sîptîmâna este un moment excelent pentru a te întreba ce noi căi de activitate fizică ai dori să iei. Scopul este să alegi ceva cu care ești capabil să rămâi. Nivelul tău de energie pare să se fi triplat. Dorești aventură și să îți folosești corpul în moduri care te încurajează să depășești realizările din trecut. Ieși și antrenează-te. Dacă nu vrei se datorează faptului că devii prea leneș și să te gândești ce scuze să mai inventezi pentru a nu face efort. 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top