Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Săgetător

21.03.2021
Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Săgetător

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Săgetător. Ești concentrat asupra unor lucrări pe care te chinui să le termini, de foarte multă vreme. Un desen sau o pictură, ceva de cusut sau realizarea unor bijuterii. Durează mai mult timp decât faceți în mod normal, pentru că starea de creație este una aparte și pentru că sunt implicate o mulțime de detalii. Este bine, pentru că vei fi mulțumit de ceea ce rezultă în final. Fă pauze lucrative altfel vei avea probleme cu ochii.

Emoțiile și amintirile care au fost îngropate în psihicul tău ar putea să iasă brusc la lumină, săptămâna aceasta. La început, nu reușești să înțelegeți de ce se întâmplă acest lucru. Aceste amintiri ar putea fi irelevante pentru viața ta prezentă. Și totuși, o mică reflecție ar putea dezvălui de ce ți le-ai amintit tocmai acum. Eliberează-te de orice blocaje care au putut provoca aceste amintiri. Vei vedea cum viața ta s-a schimbat într-un mod subtil.

Săptămâna începe oarecum dramatic în relațiile de familie acum că Mercur este în Pești. Acest tranzit, creează o oarecare tensiune în treburile tale interne. Un membru apropiat al familiei ar putea să te mintă. Ai încredere în intuiția ta și confruntă-te cu el dacă ai sentimentul că lipsește ceva din ce spune.

Dacă supraviețuiești tuturor acelor discuții, weekendul tău ar trebui să fie distractiv și incitant cu Soarele în Berbec. Vorbim de sectorul iubirii și a relaxării care îți permite să te exprimi în moduri îndrăznețe și inovatoare. Fie că îți schimbi stilul, cauți alte modalități de a te relaxa sau chiar te gândești să faceți un copil, este sigur că va fi un moment bun pentru tine. Aruncă zarurile când vine vorba despre relații. A-ți asuma un pariu, ar putea da roade.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Săgetător Relațional

Astrele sugerează că se nuanțează oarecum o problemă, ceea ce poate clarifica o alta. Sentimentele tale sunt peste tot, și totuși, te simți ciudat de liber. Imaginile și fanteziile se joacă la limita fabulației, dar acestea sunt un semn să iei o decizie care, în mod normal, ți-ar fi dificil de luat. Vei trece peste limită și vei fi fericit.

Mintea ta este deschisă și salută șansa de a visa la o relație ideală, pe măsură ce Mercur s-a așternut la drum prin Pești, la începutul săptămânii. Dacă lucrurile au devenit puțin prea rigide în ultima vreme, ești gata să te răsfeți cu unele fantezii acum.

Atât Soarele, cât și Venus își unesc forțele în Berbec, așa că vei dori ca nimeni altcineva să încerce să vorbească cu partenera/ul ta/tău. Chiar dacă alte persoane nu reprezintă o amenințare la adresa relației voastre, vrei să fii singurul iubit.

Sfârșitul de săptămână se încheie cu un interesant sextil Mercur-Uranus care poate aduce o mulțime de informații despre evenimente recente. Cu cât ești mai dispus să îți păstrezi mintea deschisă, cu atât îți este mai ușor să vii cu soluții la problemele existente.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Săgetător Profesional

 Visele sunt importante pentru tine și iar acum ești frustrat deoarece acestea parcă s-au blocat. Ai senzația că te trag înapoi. Mai ai răbdare. Ai să înțelegi că această mișcare înapoi face parte din proces. Starea generală de spirit este extrem de optimistă și pozitivă și, chiar dacă alții vor încerca să îți srice buna dispoziție, vei rămâne în picioare. Unii șefi au o idee fantezistă în ce privește Adevărul și care nu se potrivește cu înțelegerea ta. Aici este fricțiunea.

Nu cred că este momentul să spui lucrurilor pe nume. Ar putea exista consecințe nefericite dacă vorbești fără să te gândești. Poți rămâne fără loc de muncă. Fă tot ce poți în privința micilor detalii și evită să iei în considerare criticile invidioșilor. O abordare lentă și calmă vă va ajuta pe toți. Este o săptămână bună dacă lucrezi în marketing sau relații cu clienții. Fii încrezător și vei trece peste probleme!

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Săgetător Financiar

 – Se pare că asiști la un moment de schimbare în ceea ce privește problemele de carieră, de autoritate și de bani. Universul sprijină orice schimbări pe care vrei să le faci în carieră și îți dă chiar un impuls în acest sens. Cu toate acestea, influențele pot fi creative sau confuze, în funcție de felul în care le folosești. Alege calea cu atenție și cu intenție.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Săgetător Sănătate

 Continuă să te întrebi ce înseamnă sănătatea pentru tine, chiar dacă ți s-a părut imposibil să te ții de o obișnință anume, în ultima vreme! Punându-ți întrebări este un pas important în a face acele lucruri sănătoase pe care le fac și alții. Pentru a te angaja în ceva ai nevoie de înțelegere și de voință. Pentru tine, mai ales, trebuie să existe o legătură între inimă și minte. Continuă să cercetezi de unde provin alimentele pe care le consumi.