Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Pești

21.03.2021
Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Pești

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Pești. Unele cunoștințe pe care le dobândești săptămâna aceasta, sunt potrivite pentru a face o diferență semnificativă în oricare proiect creative la care lucrezi. Un prieten sau un partener te-ar putea ajuta într-un fel. Ceva la care ai lucrat, poate merge într-o nouă direcție sau poți începe un proiect nou. Orice ar fi, așteaptă-te să fii inspirat. Nu fi surprins de calitatea excepțională a muncii tale!

O carte, o scrisoare sau orice altă hârtie importantă care a fost rătăcită, în sfârșit, poate fi găsită săptămâna aceasta. Este un lucru important, deoarece se referă la probleme financiare sau la un proiect creativ la care ai lucrat. Informațiile pe care le conține ar trebui să te motiveze să mergi mai departe și să aduci problema în discuție. O mare parte din săptămână ai putea-o petrece rezolvând acest lucru. 

Faci o prima impresie extraordinară cu Mercur în semnul tău, luni. Pregătește-te pentru niște oportunități neașteptate, dar mai întâi, trebuie să faci o impresie bună dacă vrei să ajungi acolo unde îți dorești. Ai încredere în intuiția ta pentru următoarele două săptămâni, chiar dacă nu o înțelegi. Presimțirile tale te vor ghida spre succes.

Apoi, sâmbătă, este vorba tot despre bani cu Soarele în Berbec. El va face lumină în casa banilor proveniți din muncă proprie și a valorii de sine, timp de patru săptămâni. Te încurajează să te gândești la potențialul câștig. Ce poți face pentru a câștiga mai mulți bani? Cum poți aduce mai multă bogăție în viața ta?

Dar nu este vorba doar de bani. Nu uita să te concentrezi și asupra valorii de sine cu Venus conjunctă cu Soarele și care te înurajează să investești în tine însuți/însăți. Fă-ți o rutină de îngrijire a pielii, cumpără-ți cadouri, dă-ți întâlnire cu cineva cu are nu te-ai văzut de mult sau pe care l-ai cunoscut doar virual, dar nu rupe sparge banca pentru acest lucru.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Pești Relațional

Vrei să mergi înainte, deși poate ajunge să dai un pas înapoi. Ți-ai dori să spui exact ce simți, dar nu vorbești despre lucrurile pe care le păstrezi doar pentru tine, deși poți vorbi despre dragoste, ore în șir. Totul în viața sentimentală pare să fie încețoșat și difuz, și tocmai de aceea provocator, dătător de speranță. Nu renunța, deoarece aceasta ar putea fi una dintre cele mai distractive săptămâni, din ultima vreme. Mercur este în semnul tău la începutul săptămânii, dar asta nu înseamnă că nu ai nimic de spus. 

Misterul și intriga sunt factorii transformării pentru tine în timpul unui sextil dintre Venus și Pluto de la mijlocul săptămânii. Acesta ar fi un moment bun pentru a juca un joc de adulți Adevăr sau Îndrăzneală.

Atât Soarele, cât și Venus sunt conjuncte în Berbec în weekend, sporindu-ți dorința de a-ți asuma riscuri. Dacă ai suficientă încredere în partenerul tău, ești gata să porniți într-o nouă aventură alături de ea/el.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Pești Profesional

 Trăiești într-o lume haotică și acum te simți trădat de propriile acțiuni. Visele nu te duc acolo unde vrei să mergi. Ai răbdare. Trebuie să înțelegi trecutul mai clar, înainte de a merge mai departe cu viitorul. Continui să dai peste aceiași oameni. Evenimentele neașteptate te duc acolo unde trebuie să te ducă și, dintr-un anumit motiv, ajungi să vezi aceleași fețe de nenumărate ori. Nu este o coincidență. Vorbește mai mult cu ei. Au ce să-ți spună.

Poți oferi servicii remarcabile clienților dar și colegilor de muncă. Unii din jurul tău se vor simți stresați. Concedierile și zvonurile despre reduceri pot face ca toată lumea să se simtă puțin neliniștită. Pot exista unele tulburări emoționale legate de locul de muncă. Unele alianțe ar putea ajunge brusc la final. Fă-ți liste pentru a fi sigur că nu uiți nimic important.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Pești Financiar

Accentul cade pe relațiile cu ceilalți, în special cu cei cu care ai de lucru în viața profesională și financiară. S-ar putea să descoperi că schimburile pe care le aveți împreună sunt de susținere și chiar profitabile. Există o sinergie creativă între voi și vă leagă energia lucrului bine făcut. Nu intra în domenii pe care nu le poți acoperi.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Pești Sănătate

Fă-ți o promisiune. Mai întâi, aruncă o privire la ce poți face pentru a-ți promova propria stare de bine, apoi stabilește-ți obiectivele și ia-ți angajamentul de a le respecta. Ținând cont de faptul că practicile de sănătate sunt în beneficiul și alegerea ta, ar trebui să fii optimist și să te simți plin de speranță. Dacă nu te simți confortabil cu obiectivele gândite, poate le schimbi.

Ai grijă de tine, nu mai lucra până târziu în miez de noapte. Aspectele sugerează că poți să devii insomniac dar, în același timp, te complaci în consumul excesiv de alimente și cafea. Bea multă apă și odihnește-te suficient. Dacă mănânci bine și iei suplimente de minerale și de vitamine de bună calitate, te vei recupera rapid.