Connect with us
Horoscop Minerva iunie 2021 - Pești

Horoscop lunar

Horoscop Minerva iunie 2021 – Pești

Horoscop Minerva iunie 2021 Pești. Privire generală. Mai multe stele dansează în casa comunicării, astfel încât mintea ta este deosebit de activă. Luna nouă din 10 iunie îți deschide o ușă pentru a continua un proiect legat de comunicații. Ai putea fi inspirat și să începi să scrii sau să te angajezi într-un nou efort care implică oralitate, publicitate, marketing sau social media în ideea de a-ți difuza mesajul.

Cu toate acestea, cel mai emoționant moment din această lună cred eu că este Jupiter ajuns în semnul tău zodiacal după aproape 12 ani, unde va sta până pe 28 iulie. Cu stăpânul tradițional în domiciliu, norocul și succesul te însoțesc în următorele luni. Asiști la o renaștere ale cărei roade le vei vedea în 2022. Deschide-ți inima și începe să îți construiești viața dorită.

Ultima remarcă pe care mai vreau să o fac este retrogradarea lui Mercur. Atenție că aceasta ar putea arunca ceață asupra gândirii și afacerilor în săptămânile următoare. Încetinește și ascultă mai degrabă decât să mergi înainte. Amintește-ți că nu este niciodată înțelept să iei decizii importante sau să semnezi contracte în timpul lui Mercur retrograd. Fă tot posibilul și citește de câteva ori, textele scrise cu literă mică dacă ești obligat să semnezi. 

Horoscop Minerva iunie 2021 Pești Relațional

Luna iunie începe cu un trigon Marte – Neptun din semnul tău profund pe 1 iunie. Sensibilitatea și intuiția cresc acum, aducându-te în ton cu latura ta spirituală. Vrei acum un partener care să exploreze părțile necunoscute ale universului și psihicul celuilalt alături de tine. Pe măsură ce Jupiter, și-a început călătoria pri semnul tău, te străduiești să-ți liniștești mintea în moduri dintre cele mai calme. Ești încă interesat de experiențe noi, dar inhibițiile personale ar putea să îți interzică accesul.

Mercur șia început retrogrdarea în Gemeni, aducând trei săptămâni de confuzie. De parcă ai avea nevoie de mai multă de câtă ai. Dacă este posibil, amână toate deciziile sentimentale majore până după 25 iunie. Dacă trebuie să alegi ceva, solicită sfatul unui prieten de încredere, de preferință între patru ochi.

Horoscop Minerva iunie 2021 Pești Profesional

Luna iunie poate aduce mai multă comunicare. Acest lucru ar putea coincide cu CV-urile citite și chemarea la un interviu. Pe 10 mai, este o lună nouă în Gemeni, încoțită de o eclipsă inelară de Soare, care evidențiază slujbele care implică transport, educație sau mișcare fizică. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, oricare dintre aceste câmpuri ar putea avea deschideri pentru tine.

Jupiter a intrat în propriul tău semn unde va sta până pe 28 iulie. În mod normal, aduce  noroc și carismă. Acum îți poți extinde rețeaua. Reiei contactele cu foștii colegi și te interesezi cum le merge la noile locuri de muncă. Poate te vor invita să li te alături. Acesta ar putea fi un semn bun pentru a decide dacă vrei să continui să lucrezi în instituția în care ești. 

Apoi, Mercur este retrograd în Gemeni. Această retrogradare vizează comunicarea. Dacă te ocupi de imobiliare, ai putea avea unele probleme cu o tranzacție. Pentru majoritatea este vorba despre a lucra de acasă și de a găsi o modalitate să elimini abaterea atenției, astfel încât să te poți concentra asupra a ceea ce ai tu de făcut.

Horoscop Minerva iunie 2021 Pești Financiar

Din punct de vedere financiar, luna aceasta va fi destul de stabilă pentru tine. Mai mult vei vedea o îmbunătățire a tuturor aspectelor financiare. Deși acesta este un moment bun pentru a face niște investiții înțelepte, ai face mai bine să stai departe de piața de valori. Proprietatea este o opțiune mai bună, în schimb, și îți va aduce cu siguranță profituri bune pe termen lung. Dacă ți-ai planificat să schimbi mașina, acesta este momentul potrivit. Ca om de afaceri, nu doar că vei semna o serie de tranzacții profitabile, dar vei obține profituri extraordinare din proiectele actuale. Firmele care lucrează în parteneriat se vor descurca foarte bine. Deși finanțele vor fi stabile, totuși trebuie să ai grijă să nu cheltui excesiv, deoarece acest lucru îți poate da peste cap bugetul. Cei care au relații de afaceri în străinătate se vor descurca bine. Economiștii și contabilii se vor descurca extrem de bine în această lună. Ca-ntotdeauna!

Horoscop Minerva iunie 2021 Pești Sănătate

Vrei cumva să afli mai multe despre un regim, mișcare sau vindecare? Cu accent pe sectorul de comunicare și studiu, ți-ai putea dori să obții o calificare care să îți permită să lucrezi în acest sector. Pe măsură ce Marte se deplasează prin sectorul stilului de viață, posibil să îți dorești să faceți modificări care să îți permită să mănânci mai sănătos sau să faci mișcare în confortul propriei case.

Acest lucru ar putea însemna să renunți la un colț în care să faci mișcare sau să refaci bucătăria și să achiziționezi câteva electrocasnice de ultimă oră pentru sucuri sau pentru a găti mese sănătoase. Dacă ai spațiu pentru unele echipamente de exerciții, ai putea fi cel care schimbă regulile jocului.

Horoscop Minerva iunie 2021 horoscop lunar, alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top