Connect with us
Horoscop Minerva 29 martie - 4 aprilie Berbec. O săptămână grea

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Berbec. O săptămână grea

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Berbec. Creșterea situației financiare ar putea duce la schimbări în gospodărie. Ai putea alege să redecorezi sau să cumperi mobilier nou sau să te muți într-un loc mai bun. Un membru al familiei s-ar putea muta. Deși pare ilogic, schimbările din jurul tău reflectă transformările care au loc în interiorul tău. Nu lăsa frica sau inerția să te împiedice. Lasă-te dus de val.

Există o intensitate emoțională în tine astăzi se zvârcolește pentru a găsi o ieșire. Posibil să aibă loc izbucniri bruște, așa că ai grijă să te stăpânești.

Înconjoară-te cu prieteni care îți pot susține sentimentele. Nu fi lipicios însă. Caută prieteni care tiu să asculte atent, nu să fie cârje permanente. Este posibil să simtă aceeași tensiune puternică și nu au nevoie de o povară suplimentară.

Marți, alege-ți cuvintele cu grijă. Pătartul Mercur din Pești și Marte din Gemeni în acea zi, face comunicarea extrem de frustrantă pentru toată lumea. Ai putea scoate la iveală un secret care să aruncă în aer totul. Mușcă-ți limba dacă vrei liniște.

Din fericire, sfârșitul de săptămână arată mai bine atunci cu Soarele și Venus în conjuncție. S-ar putea să descoperi că oamenii sunt atrași de felul tău de a fii ca moliile de flacără. Folosește acest lucru pentru a-țo alimenta încrederea în propriile vise. Fi îndrăzneț!

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Berbec. Relațional

Dorința de a relaționa și de a fi în armonie cu ceilalți este foarte puternică. S-ar putea să descoperi că conflictul care dă semne să izbucnească te împinge într-o direcție în care tu și cineva drag sunteți atrași și mai mult unul de celălalt. Evoluția stărilor care au loc sunt acolo permit unei decizii să se concentreze. O schimbare plăcută este pe drum.

La începutul săptămânii, între stăpânul tău planetar, Marte, conjunct cu Nodul Nord, formează cu Saturn un trigon care te face mai hotărât ca niciodată să îți atingi obiectivele. Ce are dragostea de oferit? Te lasă să-ți controlezi propriul destin.

Pătratul Marte-Mercur de la începutul săptămânii poate împiedica însă toate eforturile și poate duce la o mulțime de frustrări. Încearcă să nu-i lași pe oameni să simtă mai ales că nu știu de ce ești supărat. Folosește-ți toți prietenii pe care îi poți avea acum.

Reimți influxurile Lunii pline din Balanță din weekend, atunci când îți faci din relații obiectivul tău principal. Ai sentimente aparte pentru un prieten? Nimic special nu are potențialul de a se transforma în ceva incredibil cu această lunăție.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Berbec. Profesional

Comunicarea ți-a cam dat de fură în ultimele săptămâni, iar această perioadă se încheie. De săptămâna aceasta, vei da tonul pentru o comunicare mult mai clară cu cei din jur. Să știi că ai combustibil ca să-ți alimentezi focul interior. Cuvintele altora sunt încurajatoare și utile. Nu va fi greu să găsești pe cineva care să fie de acord cu tine și să te înțeleagă, făcându-te să mergi mult mai ușor spre obiectivele tale, cu încredere.

Te bucuri de un flux ușor de idei și de părerea bună a șefilor și colegilor de muncă. Poți face mici modificări care să producă rezultate pozitive pe termen lung. Totuși evită să semnei lucrări importante acum. Ar putea exista vicii ascunse. Este o perioadă bună pentru realizarea prototipurilor. Dacă vrei să faci o schimbare, acum ai ocazia să faci saltul. Un supervizor sau un manager poate fi brusc critic sau provocator.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Berbec. Financiar

Te gândești cum să atragi mai multe oportunități financiare în viața ta, în acest moment și ești pregătit să faci acest lucru. Relațiile vor deveni și mai importante la locul de muncă și în viața oamenilor cu bani. Ați putea descoperi că deschiderea către un partener te ajută să accesezi aceeași pagină financiară. Există tot felul de noroace în sectorul predării și învățării. Oricare dintre ele te ajută să nu greșești.

Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie Berbec. Sănătate

Cuvintele nedrepte sau răutăcioase te pot irita foarte mult și te pot dezechilibra emoțional. Pentru a face față acestui lucru, ia în considerare practicile sănătoase care implică foarte mult respirația sau, de ce nu, yoga. Există un echilibru natural care are loc atunci când folosești aceste practici pentru a te calma. Învață să îți controlezi respirația zilnic, astfel că la un nivel mai conștient nu numai că te va calma, ci va sprijini și gândirea clară și vederea. Vei observa diferența.

Citește Horoscop Minerva 29 martie – 4 aprilie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top