Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021. Pești

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Pești. Un prieten apropiat sau partenerul de viață ar putea avea săptămâna aceasta o stare de spirit proastă. Și asta datorită volumului de muncă. N-ar strica să îi ridici starea de spirit. Mergeți la  un eveniment sportiv, la o mică petrecere sau urmăriți împreună un film amuzant. Dacă te refuză la început, nu o lua ca pe o respingere. Îi va fi bine să iasă din acea stare și îți va face bine și ție!

Mercur este în Gemeni și în sectorul familiei, luni, așa că săptămâna aceasta te-ar putea trage ața să rămâi aproape de casă și să te ocupi de varii reparații. Comunici bine cu membrii familiei sau ai nostalgii legate de copilăria ta. 

Munca în echipă face ca visul să funcționeze atunci când Venus face trigonul cu Pluto din Capricorn. Invită-ți prietenii apropiați la un grătar și petreceți puțin timp împreună. Indiferent ce decizi să faci, vei putea să vorbești despre ideile tale și să le propui să lucrați împreună pentru a găsi soluții.

În cele din urmă, săptămâna se încheie tot cu o notă casnică. Ești mai interesat să rămâi acasă și să te îngrijești de viața privată, să petreci timp cu familia și să îți ordonezi spațiul. Casa e acolo unde este și inima.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Pești Relațional

Este important să îți faci timp pentru a dezvolta relația. Acest lucru te va ajuta să fii relaxat în compania celuilalt, deoarece te simți în siguranță să îți împărtășești sentimentele reale și să fii sincer.

Mercur este în domiciliu, în Gemenii curioși încă de la începutul săptămânii, și ești deschis tuturor tipurilor de comunicare. Distrează-te să cunoști pe cineva într-o aplicație de întâlniri sau prin intermediul rețelelor sociale!

Trigonul dintre Venus-Pluto aduce ceva practic în viața amoroasă care a lipsit. Acum ești mai serios, gândești înainte de a acționa și, la fel de probabil, nu vrei să faci ceva doar dintr-un capriciu lipsit de sens. 

Venusul este și ea în Gemeni și te deschide spre noi posibilități. Doar pentru că te gândești la ceva nu înseamnă că trebuie să o și faci, dar mintea ta este vie și are posibilități incitante!

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Pești Profesional

Vestea bună este că Universul face să pari interesant și unic pentru majoritatea oamenilor. Vestea proastă este că aduce o mare tensiune în sectorul carierei. S-ar putea să îți dorești ca individualitatea și ideile tale să primeze, dar cineva dorește să mențină statu quo-ul. 

Ai senzația că tocmai ai evadat un pic de la birou. Ai fost la un pas de dezastru, dar printr-un miracol, ai reușit să-l eviți la timp. Acum este momentul să te relaxezi și să te gândești ce vei face în continuare.

Poți lua măsuri pentru recunoaștere. Energia săptămânii însă cere răbdare. Un șef sau un partener s-ar putea purta oarecum dictatorial, dar tu poți să taci, să asculți și să observi. Acele lucruri care îți plac cu adevărat oferă indicii cu privire la ce să faci în continuare. Finalizează tot ce poți până la sfârșitul săptămânii.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Pești Financiar

 Banii vin atunci când ești capabil să faci ce îți propui, astfel încât să poți găsi un forum de sprijin pentru abilitățile tale. Deocamdată situația financiară este stabilă. Planifică-ți bugetul în consecință și nu investi în piața de valori dacă nu ai experiență. Consultă un expert financiar bun pentru a obține randamente bune din investițiile tale. S-ar părea că investițiile anterioare vor aduce rezultate excelente și îți va ușura presiunea de pe umeri. Profită, săptămâna aceasta și intră într-o asociere cu cineva apropiat.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Pești Sănătate

Evită să te apropi prea mult de apa adâncă dacă nu ești un înotător excelent. Sunt posibile accidente legate de apă, deci nu este săptămâna bună pentru a testa apele, la propriu și la figurat! Fă câteva alegeri destul de înțelepte care să te ajute să îți îmbunătățești sănătatea. Obiceiurile alimentare se vor îmbunătăți. O dietă bună și o gândire pozitivă vor face o diferență uriașă pentru sănătatea ta în această săptămână. Concentrează-te asupra restricțiilor legate de sănătate și asigură-te că eviți cu orice preț mâncarea grasă și condimentată. De fapt, un post ușor ți-ar crește foarte mult energia. Încearcă să mănânci ușor și să excluzi carbohidrații și produsele lactate între două și cinci zile. Fii bun cu tine și nu-ți neglija organismul. Gândește-te că este vorba despre sănătatea ta.

Horoscop săptămânal 10-16 mai 2021 toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top