Connect with us
Horoscop Minerva 3 - 9 mai 2021. Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Pești

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Pești. Modificările din cadrul unui grup la care ești afiliat te pot afecta profund săptămâna aceasta. Poate că acesta se îndreaptă spre o nouă direcție care pe tine nu te interesează. S-ar putea să fie nevoie să îți reevaluezi implicarea. Acest lucru te-ar putea întrista, deoarece ți-au plăcut oamenii cu care ai lucrat și nu vrei să-i pierzi ca prieteni. Trebuie să te gândești. Doar tu poți decide ce să faci.

Pe de altă parte, ai putea să te simți grozav în pielea ta. Nu este un mister de ce. Arăți mai bine decât în ultimele luni. Oamenii îți răspund amabil. Vei atrage și câteva priviri admirative în timp ce mergi la o întrunire. Nu poți să nu atragi atenția asupra ta. Starea de bine se citește pe fața ta.  

Orice vei afla, reflectează la aceasta informație cu cei mai apropiați cu Pluto retrograd în Capricorn. Retrogradarea are loc în sectorul prieteniei și sugerează că fie vei cere ajutor pentru a face față unor adevăruri dure din comunitatea ta, fie vei afla lucruri neplăcute despre prietenii. Gândește-te cum poți merge mai departe de aceste descoperiri.

Din fericire, săptămâna se încheie cu o notă pozitivă, cu sextilul dintre Venus și Neptun, făcându-ți ziua minunată. 

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Pești Relațional

Astrele par să strige pisica printre porumbei în ce privește noua relație. Totuși, este posibil să îți testeze și hotărârea de a o face să funcționeze, chiar dacă este posibil să întâmpini unele dificultăți. Discuția ar ajuta, cu excepția faptului că unul dintre voi poate tinde spre tăcere și celălalt spre iritare. 

Sextilul dintre Mercur și Neptun, în schimb, sporește romantismul și creativitatea. Subconștientul tău face ore suplimentare pentru a-ți oferi indicii despre următoarea ta mare iubire. Ascultă atent.

Apoi, sextilul dintre Venus și Neptun care aduce vibrații romantice, dar s-ar putea să nu fii pregătit pentru ele. Este în regulă să spui nu, dar s-ar putea să dorești să oferi un ceas de vorbă în ploaie dacă și ea/el doresc. Doar pentru că nu ești interesat acum nu înseamnă că nu vei fi interesat vreodată.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Pești Profesional

Totul va dura mai mult decât te aștepți. Cel mai probabil, acest lucru se datorează faptului că toate relațiile cu alții vor implica mult mai multă comunicare decât este necesar. În plus, vei avea tendința de a renunța foarte ușor înainte de a lua toate deciziile finale.

S-ar putea ca alte persoane să încerce să te grăbească, dar acesta nu este stilul tău, așa că nu ceda la presiune. Este mai bine să faci lucrurile în ritmul tău. În consecință, va exista mult mai puțină confuzie. Acest lucru va face și sfârșitul de săptămână mai plăcut.

După săptămâni de întârzieri și revizuirea acordurilor deja stabilite, energia începe să curgă din nou. Poate fi o perioadă fără evenimente care îți oferă posibilitatea de a face multe lucruri noi. Nu neglija detaliile necesare. Ignoră orice zvon sau bârfă la locul de muncă. Fii cât se poate de onest și direct atunci când lucrezi cu publicul. Energia îi poate face pe oameni impulsivi și pretențioși.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Pești Financiar

Este timpul să te gândești cum poți ajunge la anumiți oameni pentru a primi informații suplimentare despre situația ta financiară. Cu activitatea din casa comunicării și gândirii, este imperativ să îți comunici nevoile, precum și obiectivele. Modurile în care obișnuiai să te gândești și să câștigi bani nu vor mai umple factura. Este necesară schimbarea, astfel încât să poți merge mai departe și să fii mai prosper.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Pești Sănătate

Continuă să cauți binele în tot ceea ce faci. Când ai întăriri optimiste pentru acțiuni sănătoase, ești mai pregătit să faci acești pași în viitor. Când mergi după un pahar cu apă,  mai ales când nu îți este sete, încearcă să-ți spui de ce este bine să bei apă pe un ton liniștitor. Vocea interioară joacă un rol excelent în modul în care te tratezi. Ascult-o și te vei liniști.

Pe de altă parte, va fi greu să nu simți că trăiești, deoarece în prezent ești pregătit să profiți la maximum de fiecare moment. Dar vei obosi repede dacă nu ai grijă de orgnanismul tău. Oferă-i șansa de a se recupera și de a se umple cu energie. Dacă în ultima vreme ai forțat limitele, este timpul să faci o pauză.

Horoscop săptămânal Minerva 3-9 mai  2021 pentru toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top