Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 22 - 28 martie 2021 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Vărsător

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Vărsător. O schimbare a circumstanțelor de muncă face o diferență bună pentru tine. Poate te-ai mutat într-un alt birou, cameră, mansardă sau o clădire nouă. Orice ar fi, vei fi mai puțin stresat. A sta departe de oameni dificili sau a sta lângă o fereastră de unde poți vedea strada, îți poate reîncărca bateriile și te poate face mai productiv. Supraviețuirea unui parteneriat ar putea depinde de o comunicare deschisă și onestă. Conflictele pot mocni la foc mic și trebuie transmise într-un mod sensibil și grijuliu. Este vital să-ți exprimi afecțiunea pe care o simți pentru partenera/ul ta/tău și ce înseamnă acest parteneriat pentru tine. Este posibil ca discuția să nu fie una ușoară, dar te vei simți mai bine până la sfârșitul zilei, ai să vezi.

Fii atent la ce spui săptămâna aceasta. Mercur este în Pești, în sectorul banilor câștigați din muncă proprie și a valorii de sine, astfel încât cuvintele vor avea un sens încărcat pentru următoarele două săptămâni. Ceva ce spui pe negândite ar putea răni pe cineva neintenționat. Toată lumea este extrem de sensibilă acum, așa că fii atent la asta. Dacă este posibil, planifică o călătorie scurtă sau vizitează câțiva prieteni pentru a te reconecta cu sine, chiar dacă este doar o simplă întâlnire virtuală. 

Venus este în Berbec și conjunctă cu Soarele. Recunoaște cum te simți fără teama de fi judecat. Continuă doar să fii atent cu cuvintele. 

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Relațional Vărsător

Mergi cu îndrăzneală și curaj, acolo unde nu ai mai fost niciodată. Dacă chipul unei anumite persoane a avut acel efect obsedant asupra ta, poate că este timpul să faci ceva în legătură cu acest lucru. Abordarea ar trebui să fie subtilă, dar persistentă dar nu copleșitoare. Acest lucru va intriga obiectul dorinței tale fără sfârșit și o/îl va face să-ți ciugulească din palmă.  

Mercur în Pești la începutul săptămânii, sugerează că emoțiile vor prelua probabil gândurile logica gândirii personale. Lasă-ți intuiția să te ghideze dacă te pierzi în sentimente. 

Atât soarele, cât și Venus sunt în Berbec, așa că nu vei dori să faceți un plan anume. Fie ce-o fi este deviza ta și abia aștepți să faci primul pas în următoarea călătorie sentimentală!

Sextilul dintre Mercur și stăpânul tău Uranus, mai târziu în weekend, te încurajează să te gândești la un mod total nou de a rezolva problemele. Dacă ești obișnuit să vorbești, poate că acum ar trebui să taci. Găsești tu o soluție unică.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Profesional Vărsător

Planurile la care ai lucrat sunt într-un punct mort și te lupți cu modul de procesare a acestora. Este unul dintre acele momente în care trebuie să te relaxezi și să lași energia neașteptată pe care o simți că vine, să curgă. Răspunsul nu este ceea ce crezi tu. Tema de bază a următoarelor trei săptămâni are legătură cu o bătălie între vechi și nou. Conștient ești de partea noului, inovației și gândirii cooperante, în timp ce cealaltă subconștientul este blocat în moduri de gândire tradiționale și învechite.

Pe urmă, independența ta naturală se poate confrunta cu vremuri perfide. Cineva cu care ați avut un conflict în trecut poate reapărea ca o veșnică problemă. Un sfat înțelept ar fi să faci ceea ce se așteaptă cu cât mai puțină zarvă. Evită stresul inutil ca să dovedești că ai dreptate! Lucrurile se vor lămuri în curând. Este cea mai bună perioadă pentru contracte și interviuri de angajare. 

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Financiar Vărsător

 În această săptămână s-ar putea să realizezi că există o modalitate de a lua o bucată serioasă din tortul financiar pregătit de alții. Mintea ta face ore suplimentare pentru a te scoate din orice obligații financiare pe care le-ai avea, iar Universul te ajută să duci acest lucru la nivelul următor. Asigură-te că ai verificat din nou toate cifrele, înainte de a semna ceva. Șanse să găsești o casă sau un apartament cum îți place.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Sănătate Vărsător

 Îți place să mănânci acasă dar mâncarea gătită de alții și bineînțeles, livrată. Să știi că a lua măsuri pentru un stil de viață mai sănătos poate fi la fel de simplu ca atunci când comanzi pește și salată, mai degrabă decât carne și cartofi. Este un moment bun pentru a-ți aduce personalitatea în bucătărie și pentru a încerca să recreezi acele mâncăruri de care te-ai bucurat să le mânci la catering.! Pe măsură ce te familiarizezi cu pregătirea mâncării, vei începe să observi acele lucruri mici care fac o mare diferență.  Încearcă apoi, câteva modalități de a-ți îmbunătăți sănătatea fără a ieși din casă. Ai o conexiune puternică cu subconștientul și cu puterea vizualizării. Folosește acest lucru pentru a te imagina că ai o sănătate perfectă și că organismul tău este exact așa cum ai dori să fie. 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top