Connect with us
Horoscop Minerva iunie 2021 - Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021. Vărsător

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Vărsător. Te-ai plimbat prea mult în ultima vreme? Dacă da, s-ar putea să te doară picioarele săptămâna aceasta. Poartă încălțăminte confortabilă și încearcă să nu stai prea mult în picioare. Sideală ar fi relaxarea într-o cadă cu hidromasaj, de preferință cu un partener romantic! Este o modalitate de a transforma o nenorocire într-un moment extraordinar.

Atenție la alergiile de primăvară acum că Mercur este în Gemeni. Fiind în sectorul plăcerilor, va face următoarele săptămâni extrem de cochete. Este un moment creativ pentru tine, în timp ce înveți să te exprimi în moduri noi și incitante. Distrează-te și lasă cuvintele să se rostogolească spre vremurile bune.

De joi lucrurile se mai liniștesc, când Venus din Gemeni face trigon cu Pluto, încurajându-te să rămâi aproape de casă și liniștit. Pe de altă parte, te vei simți romantic și creativ în următoarele patru săptămâni, un moment ideal pentru o aventură de dragoste, chiar dacă este de scurtă durată. 

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Vărsător Relațional

Te poți folosi de influența astrală de săptămâna aceasta pentru a da o expresie foarte reală și tangibilă a sentimentelor tale profunde pentru cineva. Îți este destul de greu să spui în cuvinte cât de mult îți pasă, motiv pentru care aceasta se poate simți confuză, așa că dacă vrei să fii într-o relație fă ceva. Un cadou simbolic, de exemplu, îi va arăta că îi prețuiești compania.

Mercur, îți sugerează încă de la începutul săptămânii, că poți veni cu modalități alternative de a-ți rezolva dilemele romantice. Nu este momentul să faci mișcări bruște.

Te simți liber să te exprimi cu Mercur în Gemeni și s-ar putea să spui orice îți dă prin minte. Întâlnirea perfectă este cu cineva care poate ține pasul cu subiectele tale interesante de conversație.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Vărsător Profesional

Relații excelente cu ceilalți și, în general, auspicii bune pentru următoarele trei săptămâni. Pe scurt, săptămâna marchează începutul unei perioade extrem de favorabile pentru tine. Riscurile asumate vor aduce beneficii uriașe mai târziu. S-ar putea să fii nevoit să le spui celorlalți, în ce măsură ești diferit de ei în ceea ce privește nevoile, dorințele și obiectivele personale. Uneori, puțin din acest lucru merge mult mai departe. 

Fii ceva mai serios și mai consecvent în dezvoltarea relațiilor profesionale. Este o perioadă foarte stabilă în care poți face multe lucruri. Este ideal pentru curățenie și organizare la locul de muncă. Poți pune planurile în acțiune și le poți realiza cu succes. Un bărbat mai în vârstă, poate un șef care te laudă pentru o treabă bine făcută, îți observă abilitățile organizatorice. Ar putea exista însă și unele conflicte. Fii deschis și fă lucrurile diferit cum ai obiceiul.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Vărsător Financiar

Informațiile financiare de săptămâna aceasta sunt bune. Este o săptămână în care să te gândești la o strategie financiară generală și să dezvolți un buget pe termen lung. Astrele sugerează faptul că legăturile cu specialiști din organizațiile financiare internaționale ar putea aduce un mare beneficiu dacă urmărești acest lucru. 

Poziția financiară solidă te va ajuta să faci investiții care vor aduce randamente mai mari. Unele riscuri pe care ți le asumi în această săptămână vor aduce câștiguri financiare consistente. Cum spuneam, planifică-ți bugetul și gândește-te la modalități de a economisi bani pentru viitor. Situația financiară va fi mult mai bună dacă încetezi să faci investiții imprudente. Dacă intenționezi să cumperi o casă, acum este momentul pentru a începe să cauți.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Vărsător Sănătate

Săptămâna aceasta vei experimenta bucurii domestice, în compania colegilor de muncă sau a prietenilor. Poate că nu vei putea urmări totul, dar așteptările tale vor fi egale și depășite, iar această experiență va face să te simți ciudat deconectat. Pentru a te reconecta la corpul tău corpul cu acest sentiment de reverie interesantă, fă mișcare și respiră profund.  Circulația sângelui și stimularea nervilor te va ajuta să rămâi centrat.

Ai grijă săptămâna aceasta să nu te rănești la genunchi sau la gleznă, deoarece pot fi implicate leziuni articulare. Dacă cumva faci sport de perfromanță și să te antrenezi la sală, fii foarte atent la articulații și la cât de multă tensiune pui pe ele. Un alt factor care poate contribui la sănătate, în general, este să renunți la orice lucru de care te-ai agățat prea strâns. Ține doar acele lucruri pe care le prețuiești cel mai mult. Ai energia necesară să îți reorganizezi bucătăria. 

Horoscop săptămânal 10-16 mai 2021 toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top