Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 22 - 28 martie 2021 BERBEC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 BERBEC

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie BERBEC Cineva din famile își revine după o boală grea. Acum are ocazia să-și exprime aprecierea pentru tot ajutorul dat. Acest lucru nu ar trebui să fie o surpriză. A-ți ajuta familia și prietenii este a doua ta natură. Fii sigur că orice ai făcut a însemnat foarte mult pentru această persoană. Relaxează-te conștient că ești iubit, dorit și apreciat. Asta te poate ține pe linia de plutire, în viitor.

O scrisoare, un apel sau vizita unui prieten apropiat va aduce probabil, știri interesante. Energiile tale creative sunt la vârf, așa că cel mai bine ar fi să încerci să scrii dacă ai talent, să asculți muzica preferată, să desenezi sau să pictezi, de e nu? Va trebui să strecori această creativitate printre multe comisioane, deoarece planetele sugerează că vei face multe călătorii scurte săptămâna aceasta.

Fricțiunile la care ești supus sunt rezultatul faptului că nu ești pe deplin sigur pe tine la locul de muncă. Fie că se pune prea mult sau prea puțin accent pe muncă în comparație cu alte domenii ale vieții. Săptămâna este bună pentru a-ți regăsi echilibrul interior. 

 Ai senzația că ești într-o situație care nu duce nicăieri. Simți și apoi observi că există o stagnare legată de munca datorită incapacității cuiva de a se hotărî cu privire la o anumită problemă. Este timpul tău așa că provoacă prin ceea ce știi și poți. Finnd mijlocul săptămânii, aduce o conjuncția Soare-Venus te poate face să repui pe tapet decizii de care te îndoiești.  Încearcă să nu fii prea dur cu tine, mai ales în situații pe care nu le poți schimba.

Va trebui să fii atent săptămâna aceasta. Deși poate fi ușor să te îndrăgostești, nu-ți pierde capul aum când Soarele a trecut în Berbec. Energia și dinamismul semnului pot face să te îndrăgostești mai ușor, doar că imaginea pe care o vezi este o iluzie. Nu da prea multe detalii personale.

Dumină vei fi extrem de sensibil atunci când Luna Plină are loc în  Balanță, în sectorul parteneriatelor. Concentrază-te pe vindecarea rănilor interioare după experiențele din trecut. Dacă ești încă cu inima frântă sau din nou singur, acest lucru ar putea aduce unele sentimente care vor provoace anularea de sine. Concentrează-te pe a te accepta și a te iubi.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie BERBEC Relațional

În timp ce sentimentele pot fi foarte puternice față de partenerul actual, la fel de brusc, te simți mult mai detașat. Posibil să nu fie o mișcare bună să definitivezi niște planuri. Atmosfera astrală te încurajează să fii real și sinceri în interacțiunile tale și, de asemenea, să privești situația dintr-o perspectivă mai detașată. S-ar putea să ai dificultăți în a discerne între realitate și fantezie, să fii impulsiv datorită trecerii lui Venus în Berbec, dar oare chiar contează? Să trăiești pe tărâmul viselor când vine vorba despre dragoste este bine uneori.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie BERBEC Profesional

 Această perioadă face să eviți sarcinile necesare. Este un moment norocos pentru interviurile de angajare. Energia săptămânii susține efectuarea oricărui tip de schimbare pe termen lung. Fă tot posibilul și chiar depune mai mult timp și efort la muncă. Acest lucru va aduce aprecierea celor mai mari și te va ajuta să pui în eviență abilitățile necesare. Comunicarea zbârnâie. Contactul cu ceilalți are nevoie de un cap limpede. Este posibil să rupi o asociaere dacă există, pentru niște chestiuni banale.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie BERBEC Financiar

 Săptămâna aduce un oftat imens de ușurare, deoarece poți fi mai productiv. S-ar putea să alegi să te întorci la birou. Decizia vine cu mai puțină neatenție decât dacă ai fi lucrat de acasă. Între timp, pregătește-te de schimbare pe frontul datoriilor. Influențele astrale au un mod propriu de a vă surprinde cu modificări ale ratelor și ale termenilor dobânzii. Vei primi înștiințarea pe mail dar și acasă, în plic.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie BERBEC Sănătate

 Influențele planetare actuale te încurajează să pui la îndoială obiceiurile personale. În același timp, te simți neîncrezător în exercițiul fizic. Este important să observăm ce se întâmplă, deoarece este cheia descompunerii a însăși negației. Când ne simțim judecați, negăm comportamentul în cauză. Când simțim un sentiment de acceptare, îmbrățișăm schimbarea.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top