Connect with us
Horoscop Minerva iunie 2021 - Vărsător

Horoscop lunar

Horoscop Minerva iunie 2021 – Vărsător

Horoscop Minerva iunie 2021 Vărsător Privire generală. Cu îmbulzeala de planete din casa identității  la începutul lunii, toți semenii tăi din semn ar putea fi concentrați asupra afacerilor interne și de familie. 

Lună nouă din Gemeni de pe 10 iunie este conjunctă cu o eclipsă inelară de Soare și deschide o ușă pentru a îmbunătăți lucrurile în această zonă. Unii dintre voi ar putea decide că este timpul să se mute sau să-și rearanjeze spațiul. Alții ar putea simți că vor să plece, să vadă lumea sau să-și vadă rudele pe care nu le-a mai văzut de mult. 

O altă schimbare benefică este Jupiter, care s-a mutat până pe 28 iulie în Pești și în sectorul banilor proveniți din muncă proprie. Cum spuneam, tranzitul durează până pe 28 iulie și îți va aduce probabil mai multă prosperitate și bani. Ia în considerare modul în care poți lua măsuri care să îți aducă, mai multă abundență.

Ultima notă în această lună este Mercur retrograd. Acest ciclu te încurajează să încetinești ritmul, deoarece erorile de comunicare, întârzierile și confuzia sunt în plină desfășurare. Mercur este în sectorul creativității și a iubirii și probabil te va face să îți revizui și să îți evaluezi viața.

Horoscop Minerva iunie 2021 Vărsător Relațional

Venus în Rac, de pe 3 iunie, îmbunătățește atât sectotul financiar, cât și cel romantic. Această poziție care caută securitate, te face să dorești parteneri cu potențial pe termen lung, deși, și probabil întotdeauna vei aprecia, nu respectă întru totul libertatea ta.

Cu toate acestea, atunci când Venus se mută din Gemeni în Rac te întorci spre sinele tău. Îți place foarte mult să te întâlnești cu alții, mai ales să cunoști oameni noi. Lumea nu este doar io întâlnire de dragoste, dar crearea de noi prieteni și conexiuni de afaceri este un avantaj secundar al întâlnirilor.

Soarele intră în Rac pe 21 mai, deschizându-ți mintea către noi tipuri de relații și scenarii romantice. Ești deja un semn experimental, așa că poți folosi energia acestui tranzit pentru a găsi un partener care apreciază, la fel de mult, inovația romantică!

Horoscop Minerva iunie 2021 Vărsător Profesional

Luna iunie pune accentul pe problemele gospodărești și pe munca acasă. Luna Nouă din Gemeni de pe 10 mai este conjunctă cu o eclipsă inelară de soare, și s-ar putea să îți muți biroul acasă. Este un moment minunat pentru cumpărarea de bunuri imobile ca investiție.

Jupiter este în Pești, în casa ta de banilor proveniți din muncă proprie. Ar putea aduce câteva surse de venit suplimentare dar poate poate crește și cheltuielile. S-ar putea să cumperi echipamente tehnologice sau să închiriezi spațiu de birouri pentru instituția în care lucrezi. Ar fi o idee bună să ții cont de bugetul pe care îl ai, în această perioadă.

Mercur este retrograd în Gemeni și în sectorul investițiilor riscante. Un prieten sau un membru al familiei ar putea să îți ceară să pui și tu niște bani pentru mica lui afacere. Dar, pentru că Mercur este retrograd, cred că ar trebui să soliciți evidențele contabilă pentru a vedea cum merge afacerea sau cel puțin pentru a examina planul de afaceri.

Horoscop Minerva iunie 2021 Vărsător Financiar

Ar putea fi o lună bună pentru tine. Cheltuielile excesive trebuie reduse însă cu orice preț. Venitul crescut totuși, te ajută să ai un buget echilibrat și menține stabil frontul financiar. Pe la jumătatea lunii, ar putea fi necesare niște cheltuieli financiare neașteptate. Cu toate acestea, vei putea face față cheltuielilor care urmează. Din a treia săptămână, câteva argumente cu privire la chestiunile financiare te pun pe gânduri. Nu împrumuta bani nimănui, deoarece există șanse să nu le recuperezi niciodată. 

Nu vei avea probleme cu banii stabile dacă găsești o modalitate de a câștiga suplimentar. Orice bani în plus pe care îi câștigi te vor ajuta să navighezi în această perioadă de venituri mici. În ultima săptămână, dacă intri în vreun nou parteneriat de afaceri, posibil să suferi pierderi financiare ușoare. Nu dispera; munca va da rezultate mai devreme decât crezi. Este posibil ca pentru unii dintre voi, cheltuielile să depășească veniturile. Va trebui să faci o verificare atentă a investițiilor pe care le faci, că vorbim de cărți, de aparatură electrocasnică sau de haine și să nu îți depășești bugetul în acest timp.

Horoscop Minerva iunie 2021 Vărsător Sănătate

Pe măsură ce Marte își continuă călătoria prin sectorul stilului de viață, săptămânile următoare te pot încuraja să depășești minima rezistenț. Ar putea fi zile în care să nu te simți dispus să mergi să alergi, să faci mișcare sau să te plimbi prin cartier. Cred că este momentul să te forțezi și să te edific dacă stările tale interioare nu cumva îți dău peste cap planurile.Preia controlul și, dacă ai nevoie de ajutor, discută cu un prieten care te poate trage la răspundere și te poate ajuta să treci prin orice momente dificile. Exercițiul poate fi o modalitate excelentă de a canaliza energia acumulată și de a o elimina din sistem.

Horoscop Minerva iunie 2021 horoscop lunar, alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top