Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 22 - 28 martie 2021 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Leu

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Leu. Ești diferit față de felul tău obișnuit de a fi, dar te bazezi pe intuiție pentru a te deplasa printr-un teritoriu care îți este străin. S-ar putea să fi oarecum tulburat de comportamentul persoanelor apropiate. Nu reușești să le înțelegi gândirea. Vei descoperi că, atunci când încetezi să gândești logic și lași emoțiile să vorbească, vei avea probabil și o perspectivă mai largă asupra acțiunilor lor.

Câteva lucruri pe care le-ai făcut în trecut și de care ai uitat, atrag atenția cuiva cu autoritate.  S-ar putea să primești săptămâna aceasta niște recompense odată așteptate. Acest lucru ar trebui să fie, cu siguranță, o surpriză foarte plăcută și binevenită pentru contul tău. Ți-ar putea face sufletul să zbârnâie o vreme. Revin-o cu picioarele pe Pământ și apoi ieși să sărbătorești!

Pot avea loc unele conversații foarte interesante în timpul sextilului Mercur-Uranus dacă îți păstrezi mintea deschisă. Deși partenera/ul nu ar fi dispus să se prindă în jocul tău și să vorbească despre anumite lucruri, ești gata să asculți!

Mercur în Pești, sugerează că ar putea fi un moment bun pentru a privi unele dintre relațiile tale atent, acum când planeta comunicării se află în sectorul intimității. Ați crescut împreună sau separat în relație? Nu te minți pentru a salva o relație la care trebuie să renunți.

Din fericire, weekendul arată mult mai bine cu conjuncția Soare – Venus în Berbec și în sectorul filosofiei de viață. Este un moment ideal pentru a începe să planifici o călătorie, chiar dacă nu o poți face pentru o vreme, pentru mai multă educație sau pentru a descoperi ceva nou. 

S-ar putea să te trezești cheltuind bani pentru călătorii și studii superioare, întâlnind pe cineva nou sau chiar schimbându-ți opiniile despre dragoste.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Leu Relațional

 Decizi să o iei mai ușor în ceea ce privește o relație actuală. Indiferent de maxime sau minime, bucurii și emoții prin care a trebuit să lucrezi, acum este timpul pentru o pauză. Indiferent dacă acest lucru înseamnă să petreci timpul singur pentru a te bucura de propria companie sau doar să vă relaxați împreună – îți va face bine. Încearcă să obții o perspectivă a situației!

Sextil din conjuncția Soare – Venus cu Pluto, de la începutul săptămânii îți poate da tot felul de idei pasionale. Una dintre activele tale cele mai valoroase acum este disponibilitatea ta de a te afla acolo unde trebuie să fii. În pat. De altfel, cam toată săptămâna atenția îți va fi îndreptată asupra vieții tale sexuale, numai că o mută într-o atmosferă mai romantică. Înainte de a face ceva, spune-i despre ce este vorba nu cumva, să te pomenești că o ia la fugă! 

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Leu Profesional

Când știi că ai dreptate în legătură cu ceva, nu-ți fie frică să te ridici și să iei poziție. Problema este că, aparent, partea adversă are toate atuu-rile în mână. Scoate carteadin manșetă! O a treia parte neutră care poate fi mediator și te poate ajuta la rezolvarea problemei.  

Poți activa cu succes în orice situație care include distribuția de alimente sau care avantajează interesele familiilor. Fă cât mai multe lucruri dacă este posibil până la prânz, deoarece energia ta va fi mai puternică atunci. Perioada este importantă pentru stabilirea unor contacte productive. De asemenea, poți construi adevărate relații cu clienții actuali. Deci, așteaptă-te să faci modificări în programul de lucru. 

Vineri se poate stârni un conflict din senin și ai să spui ceva ce mai târziu vei regreta. Încearcă să fi relaxat, să iei lucrurile în glumă și scapi de stres.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Leu Financiar

S-ar putea să fii puțin cam dezechilibrat financiar, săptămâna aceasta. Emoțiile interioare și interioare sunt evidențiate, astfel încât s-ar putea să descoperi că îți lipsește încrederea sau o bază de porire, constantă, de pe platforma căreia să funcționezi. Pe măsură ce lucrurile se schimbă și banii, atât cât sunt, încep să vină, somnul tău este supra încărcat de vise. Prin minte dansează tot felul de imagini și de semne ciudate. Ai răbdare cu inconștientul tău, nu de alta dar încearcă să îți spună ceva care va aduce și abundență în timp.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Leu Sănătate

S-ar putea să fii tentat, chiar presat pentru a afla totul. Dar amintește-ți că nimeni nu a descoperit totul dintr-odată! Gândește-te la zicala – a greși este omenește, a ierta dumnezeiește. Asta nu înseamnă doar să îi ierți pe alții – trebuie să înveți să își apreciezi ți propria capacitate de a te ierta pe tine însuți/însăți. Prea multă rațiune te împiedică să îți asculți intuiția. Nevoile tale de bază sunt să te hrănești bine, să te odihnești ca lumea și să faci mișcare. Începe cu toate trei de săptămâna aceasta!

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top