Connect with us
Horoscop Minerva 3 - 9 mai 2021 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Vărsător

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Vărsător. Presimțirile pe care le ai săptămâna aceasta ar putea fi destul de deranjante și s-ar putea să simți, de fapt, o anumită teamă din cauza lor. Nu intra în panică! Abilitățile tale intuitive nu sunt la fel de clare ca de obicei. Ceea ce simți ar putea fi distorsionat sau fals. Nici asta nu înseamnă că ai pierdut. Încearcă să fii obiectiv cu privire la tot ceea ce implică aspecte psihice. Vei fi bucuros că ai făcut-o.

Luna te poate ajuta să îți atingi obiectivele pe termen lung la locul de muncă sau în carieră, în general. Acest lucru se poate manifesta printr-o promovare, creștere sau recunoaștere legat de munca grea. Ar putea fi marea ta pauză!

Cu toate acestea, în timp ce îți sărbătorești victoria, nu uita să reflectezi acum că Pluto este retrograd în Capricorn și în sectorul lucrurilor ascunse. Pentru următoarele cinci luni, va fi important să privești înapoi la trecut fără să-l retrăiești. 

Vineri, rupete de tradiție și lasă răzvrătirea interioară să iasă la lumină când Soarele face pătrat cu Saturn. Acest aspect apare în sectorul personalității, ceea ce ar putea duce la abandonarea unor lucruri într-o formă sau alta. 

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Vărsător Relațional

Entuziasmul tău pentru o anumită persoană poate fi diminuat, din cauza unor bârfe iritante pe care este posibil să le fi auzit despre ea. Astrele sugerează că, deoarece nu o cunoști atât de bine, te întrebi cât de mult adevăr există în ceea ce ai auzit. Cu toată sinceritatea, ar putea fi mai bine să o întrebi direct și să fii atent la răspunsul ei.

Soarele aduce oportunități în doze mici. Dar este un aspect excelent pentru a concepe un copil dacă asta dorești. Vei găsi sprijinul și răbdarea de care ai nevoie pentru a reuși.

Sfârșitul de săptămână se încheie cu sextilul Venus-Neptun care așterne un văl blurat asupra vieții amoroase, făcând lucrurile să pară neclare și dinerte. Bucură-te de energia care te face să visezi, a acestui aspect, dar amână să iei decizii majore până când poți vedea lucrurile mai clar.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Vărsător Profesional

Energia săptămânii, sugerează că totul va decurge foarte bine pentru tine. Relațiile cu ceilalți vor ieși în evidență și toate conversațiile cu ceilalți vor fi productive și ușoare. Vei realiza multe lucruri. Ai puterea de a realiza orice. Nu lăsa pe nimeni să-ți spună altceva. Încrederea în sine reprezintă 99% din câștigarea jocului. Indiferent dacă te afli sau nu pe terenul de joc, îmbrățișează acest sentiment.

Concentrează-te pe a face tot posibilul acum. Energia risipită poate face oamenii și situațiile imprevizibile. Dacă te-ai gândit la o schimbare de carieră, este un moment bun pentru a face planuri serioase de a merge într-o nouă direcție. Nu pune la inimă zvonurile. Mulți oameni sunt stresați și dezechilibrați. 

Proiectele de grup sunt favorizate. Nu accepta nicio ofertă la valoare propusă. Plusează.  Evaluarea unor situații va fi extrem de optimistă. Energia te poate determina să acționezi impulsiv conform sentimentelor tale.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Vărsător Financiar

În această săptămână ai aspecte care te fac magnetic și chiar unic. Partea dificilă este că sectorul carierei necesită mai multă atenție acum, astfel încât să îți poți face munca durabilă, profitabilă și sigură. Nu lăsa nimic la voia întâmplării. Construiește financiar ceea ce vrei să vezi. Energia ta încurajează o abordare realistă a problemelor financiare. Onestitatea și obiectivele specifice îți servesc cele mai bune interese. 

Comunicarea de toate tipurile, inclusiv cumpărarea și vânzarea, ar trebui să se bucure de un flux mai ușor. Acesta este un moment important pentru a acorda atenție micilor detalii.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Vărsător Sănătate

Îți dorești să! Veți simți nevoia chiar de a ajunge la sală de gimnastică, dacă este posibil, sau pentru a ieși și a face plimbări. Este important să profiți de aceste impulsuri și să acționezi conform lor. Corpul tău strigă pentru reînnoirea energiei. Și să recunoaștem, trebuie să cheltui energie pentru a obține energie. Apelează la exerciții de întindere și respirație profundă. Vei observa o creștere a energiei și o creștere a stătii de spirit. 

Corpul trece prin cicluri de reînnoire și renaștere, deci nu lupta împotriva a ceea ce simți. Dacă ai nevoie de odihnă, atunci odihnește-te. Dacă simți dorința de a mânca anumite alimente, mănâncă. Dacă simți nevoia unui masaj terapeutic sau a unei terapii complementare pentru a te relaxa și a te calma, fă-o.

Horoscop săptămânal Minerva 3-9 mai  2021 pentru toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top