Horoscop zilnic Minerva 4 iulie 2020, incearcă altă ușă dacă lucrurile nu merg bine

04.07.2020
Horoscop zilnic Minerva 4 iulie 2020, incearcă altă ușă dacă lucrurile nu merg bine

Horoscop zilnic realizat de Minerva pentru ziua de 4 iulie 2020.

Horoscop  4 iulie 2020 Berbec –  Iată că Marte în domiciliu face legea, ca să spun așa și mai mult ca sigur te simți încrezător și pregătit pentru orice. Și totuși această energie pozitivă contrastează cu vulnerabilitatea senimentală datorată Soarelui. Este posibil să ai nevoie să lucrezi cu ambele în următoarele săptămâni.

Horoscop  4 iulie 2020 Taur – S-ar putea să ai nevoie de ceva timp ca să fii doar tu cu tine, singur, la începutul săptămânii, ca și cum ai dori să te recentrezi pe ce vrei să faci. Independența este un cuvânt cheie, așa că ține minte asta. Încearcă să îți dai seama dacă nu cumva ești victima unui angajament pe care l-ai luat cu mult timp în urmă.

Horoscop  4 iulie 2020 Gemeni – Nu gândi automat că frumusețea trebuie definită întotdeauna de standarde la modă. Este timpul să ai propria definiție. Nu este nevoie să te încadrezi într-un anumit tipar social, care nu rezonează cu cine ești cu adevărat. Nu ai de ce să încerci să te asiguri că toată lumea te iubește.

Horoscop  4 iulie 2020 Rac –  Problemele pot fi puțin mai grele decât ți-ai dori, astăzi. Treaba ta este să îți păstrezi simțul umorului. Puterea ta de adaptare va fi pusă la încercare, deoarece alte persoane par să fie complet determinate de opiniile lor, deci fii mai conștient de modul în care vorbești.

Horoscop 4 iulie 2020 Leu – Dacă butucul de la clanță s-a blocat nu-l forța. Nu vei reuși decât să rupi cheia. Poate că trebuie să încerci o altă ușă. Dacă lucrurile nu merg bine, atunci probabil că nu trebuie să se întâmple. Viața nu ar trebui să fie o luptă. Treaba noastră este să fim fericiți. Vizualizează totul ca pe o perioadă de repaus.

Horoscop  4 iulie 2020 Fecioară –  Dă-ți seama că natura ta independentă și oarecum rebelă este un ingredient-cheie pentru a menține lumea în echilibru. Nu renunța la luptă când vechiul mod de a face lucrurile devin obositoare, ci insistă să fii mâna întîia. Folosește-ți puterea interioară pentru a combate părerile depășite ale prietenilor.

Horoscop 4 iulie 2020 Balanță –  Latura ta artistică, boemă, ar putea face să te devii oarecum aerian săptămâna aceasta. Poate că ar trebui să te gândești să ai propriul site sau să fii invitat la o emisiune radio locală. Visele tale au nevoie de un vehicul pentru a ajunge la destinație. Ia în serios această abilitate și folosește-ți talentele creative.

Horoscop zilnic Minerva 4 iulie 2020 Scorpion

Ai putea avea senzația că te îndrepți brusc spre un zid legat de unele dintre proiectele actuale. Dintr-o dată, există un ton mai rezervat lucrurilor și este posibil să fi pierdut un pic din impulsul tău prețios. Folosește acest timp pentru a reveni și a reevalua direcția. O informație poate fi deosebit de utilă.

Horoscop  4 iulie 2020 Săgetător  – Probabil ritmul lucrurilor va încetini puțin, în comparație cu ceea ce s-a întâmplat ieri, să spunem. Este totuși week-end-ul. Folosește timpul pentru a face unele planificări. Trebuie să stabilizezi lucrurile. Acum oprește-te și evaluează ce ai realizat. Fă totul calm și fii mereu cu un pas înaintea celorlalți.

Horoscop 4 iulie 2020 Capricorn – Rezistența fizică este în măsură să fie puternică săptămâna aceasta. Ar trebui să te gândești să lucrezi de asemenea manieră încît să eliberezi o parte din energia acumulată. Implică-te într-un sport sau ceva care implică strategie și o bună coordonare. Alege o rachetă de tenis sau ia parte la un joc de baschet.

Horoscop zilnic Minerva 4 iulie 2020 Vărsător – Fă o pauză de la seriozitatea care a predominat în ultimele două săptămâni. Vei constata că discuțiile pot avea un subiect interesant și sunt o modalitatea de a naviga prin apele săptămânii. S-ar putea să observi cum comunicarea devine mai activă. Vorbește și oamenii te vor asculta. Ascultă și oamenii vor vorbi.

Horoscop 4 iulie 2020 Pești – Participarea activă la diverse discuții săptămâna aceasta, este esențială pentru menținerea unui flux energetic sănătos. Lucrurile pe care le spui vor avea un efect profund, deci alege-ți cuvintele cu grijă. Bucură-te de activitatea fizică care implică grupul, dacă este posibil. Fii participant activ la toate situațiile pe care le întâlnești.