Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 13 - 19 Iulie - Chiron retrograd dă bătăi de cap zodiilor

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – Avertisment pentru Raci

Horoscop săptămânal realizat de Minerva pentru perioada 6 – 12 Iulie 2020. Astrologul a realizat previziunile săptămânii. Citește mai jos rezumatul fiecărei zodii, iar integral in linkul de sub zodia ta.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – BERBEC

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Berbec. Iată că Marte în domiciliu face legea, ca să spun așa și mai mult ca sigur te simți încrezător și pregătit pentru orice. Și totuși această energie pozitivă contrastează cu vulnerabilitatea senimentală datorată Soarelui în Rac și în Casa a 4-a a familiei. Este posibil să ai nevoie să lucrezi cu ambele în următoarele săptămâni. De exemplu, folosește puterea lui Marte pentru a merge mai departe și sensibilitatea Soarelui în Rac pentru a empatiza cu ceilalți.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – BERBEC

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – TAUR

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Taur. S-ar putea să ai nevoie de ceva timp ca să fii doar tu cu tine, singur, la începutul săptămânii, ca și cum ai dori să te recentrezi pe ce vrei să faci. Independența este un cuvânt cheie, așa că ține minte asta. Încearcă să îți dai seama dacă nu cumva ești victima unui angajament pe care l-ai luat cu mult timp în urmă. Pe măsură ce peisajul se schimbă, trebuie să ne schimbăm și noi. Atitudinea anchilozantă este extrem de dăunătoare într-o săptămână ca aceasta. Fii sincer și recunoscător pentru lucrurile pe care le ai.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – TAUR

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – GEMENI

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Gemeni. Nu gândi automat că frumusețea trebuie definită întotdeauna de standarde la modă. Este timpul să ai propria definiție. Nu este nevoie să te încadrezi într-un anumit tipar social, care nu rezonează cu cine ești cu adevărat. Nu ai de ce să încerci să te asiguri că toată lumea te iubește. Există o singură persoană pe care trebuie să o satisfaci și asta ești tu.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – GEMENI

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – RAC

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Rac. Problemele pot fi puțin mai grele decât ți-ai dori, săptămâna aceasta. Treaba ta este să îți păstrezi simțul umorului. Puterea ta de adaptare va fi pusă la încercare, deoarece alte persoane par să fie complet determinate de opiniile lor, deci fii mai conștient de modul în care vorbești. Alții, în special superiorii sau bătrânii, pot fi jigniți prin observații nepăsătoare sau răutăcioase.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – RAC

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 LEU

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Leu. Dacă butucul de la clanță s-a blocat nu-l forța. Nu vei reuși decât să rupi cheia. Poate că trebuie să încerci o altă ușă. Dacă lucrurile nu merg bine, atunci probabil că nu trebuie să se întâmple. Viața nu ar trebui să fie o luptă. Treaba noastră este să fim fericiți. Amintește-ți de asta că data viitoare când ajungi într-o asemenea situație. Vizualizează totul ca pe o perioadă de repaus. Concentrarea intensă asupra sectorului de viață continuă, aducând mai mult potențial de schimbare dinamică.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – LEU

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – FECIOARĂ

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Fecioară. Noua dvs. abordare înfăptuită asupra lucrurilor ar putea să obțină un aspect grav de la alții astăzi, Fecioară, dar nu vă lăsați să vă oprească. Dă-ți seama că natura ta independentă și oarecum rebelă este un ingredient-cheie pentru a menține lumea în echilibru. Nu renunțați la luptă când vechile moduri obosite de a face lucrurile insistă să ia mâna superioară. Folosește-ți puterea din interior pentru a combate forțele de sus.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – FECIOARĂ

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – BALANȚĂ

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Balanță. Latura ta artistică, boemă, ar putea face să te devii oarecum aerian săptămâna aceasta. Poate că ar trebui să te gândești să ai propriul site sau să fii invitat la o emisiune radio locală. Visele tale au nevoie de un vehicul pentru a ajunge la destinație. Ia în serios această abilitate și folosește-ți talentele creative.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – BALANȚĂ

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – SCORPION

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Scorpion. Ai putea afla că ceea ce a fost atât de ușor și activ săptămâna trecută, se va bloca săptămâna aceasta, în special, rutier. Calm la volan. Ai putea avea senzația că te îndrepți brusc spre un zid legat de unele dintre proiectele actuale. Dintr-o dată, există un ton mai rezervat lucrurilor și este posibil să fi pierdut un pic din impulsul tău prețios. Folosește acest timp pentru a reveni și a reevalua direcția.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – SCORPION

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Săgetător. Ritmul lucrurilor este probabil să încetinească puțin în comparație cu ceea ce s-a întâmplat ieri, Săgetător. Acesta este probabil pentru cei mai buni. Faceți acest timp pentru a face unele planificări și stabilizări. Ai plecat pe câmpuri. Acum oprește-te și evaluează ce ai realizat. Faceți lucrurile cu un pas la un moment dat și nu vă faceți înainte. Ai răbdare și lucrurile îți vor veni în mod natural.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – CAPRICORN

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Capricorn. Rezistența fizică este în măsură să fie puternică săptămâna aceasta. Ar trebui să te gândești să lucrezi de asemenea manieră încît să eliberezi o parte din energia acumulată. Implică-te într-un sport sau ceva care implică strategie și o bună coordonare. Alege o rachetă de tenis sau participă la un joc de baschet, pri la o miuță dacă este posibil. Nivelul ridicat de energie va fi cheia pentru a te face remarcat.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – CAPRICORN

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Vărsător. Fă o pauză de la seriozitatea care a predominat în ultimele două săptămâni. Vei constata că discuțiile pot avea un subiect interesant și sunt o modalitatea de a naviga prin apele săptămânii. S-ar putea să observi cum comunicarea devine mai activă și că vorbele sunt deosebit de eficiente. Vorbește și oamenii te vor asculta. Ascultă și oamenii vor vorbi. Schimbul de idei este extraordinar într-o săptămână ca aceasta.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – PEȘTI

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 Pești. Sări înapoi pe scenă și spune-ți păsul. Participarea activă la diverse discuții săptămâna aceasta, este esențială pentru menținerea unui flux energetic sănătos. Lucrurile pe care le spui vor avea un efect profund, deci alege-ți cuvintele cu grijă. Bucură-te de activitatea fizică care implică grupul, dacă este posibil. Fii un participant activ la toate situațiile pe care le întâlnești.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top