Horoscop zilnic, Minerva, 6 iulie 2020 – Puterea lui Marte ajută Berbeciii

06.07.2020
Horoscop zilnic, Minerva, 6 iulie 2020 – Puterea lui Marte ajută Berbeciii

Horoscop zilnic, realizat de Minerva pentru 6 iulie 2020. Astrologul HUFF.ro, realizează de acum și horoscopul zilnic pentru fiecare zodie. Acesta este publicat și pe informatiabucuresti.ro.

Horoscop zilnic Mineva 6  iulie 2020

Berbec –  Te simți încrezător și pregătit pentru orice. Și totuși această energie pozitivă contrastează cu vulnerabilitatea senimentală datorată Soarelui în Rac. Este posibil să ai nevoie să lucrezi cu ambele în următoarele săptămâni. Folosește puterea lui Marte pentru a merge mai departe și sensibilitatea Soarelui pentru a empatiza cu ceilalți.

Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – BERBEC

Taur – Încearcă să îți dai seama dacă nu cumva ești victima unui angajament pe care l-ai luat cu mult timp în urmă. Pe măsură ce peisajul se schimbă, trebuie să ne schimbăm și noi. Atitudinea anchilozantă este extrem de dăunătoare într-o săptămână ca aceasta. Fii sincer și recunoscător pentru lucrurile pe care le ai.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – TAUR

Gemeni – Nu gândi automat că frumusețea trebuie definită întotdeauna de standarde la modă. Este timpul să ai propria definiție. Nu este nevoie să te încadrezi într-un anumit tipar social, care nu rezonează cu cine ești cu adevărat. Nu ai de ce să încerci să te asiguri că toată lumea te iubește. Există o singură persoană pe care trebuie să o satisfaci și asta ești tu.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – GEMENI

Rac –  Problemele pot fi puțin mai grele decât ți-ai dori, astăzi. Treaba ta este să îți păstrezi simțul umorului. Puterea ta de adaptare va fi pusă la încercare, deoarece alte persoane par să fie complet determinate de opiniile lor, deci fii mai conștient de modul în care vorbești. Alții, în special superiorii sau bătrânii, pot fi jigniți prin observații nepăsătoare sau răutăcioase.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – RAC

Leu –  Dacă lucrurile nu merg bine, atunci probabil că nu trebuie să se întâmple. Viața nu ar trebui să fie o luptă. Treaba noastră este să fim fericiți. Amintește-ți de asta că data viitoare când ajungi într-o asemenea situație. Vizualizează totul ca pe o perioadă de repaus. Concentrarea intensă asupra sectorului de viață continuă, aducând mai mult potențial de schimbare dinamică.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – LEU

Fecioară – Înțelege odată pentru totdeauna, că natura ta independentă și oarecum rebelă este un ingredient-cheie pentru a păstra lumea în echilibru. Nu renunța la luptă când vechile moduri de a face lucrurile au devenit terne și neinteresante, ci insistă să schimbi direcția. Folosește-ți puterea interioară pentru a combate forțele exterioare.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – FECIOARĂ

Balanță – Latura ta artistică, boemă, ar putea face să te devii oarecum aerian astăzi. Poate că ar trebui să te gândești să ai propriul site sau să fii invitat la o emisiune radio locală. Visele tale au nevoie de un vehicul pentru a ajunge la destinație. Ia în serios această abilitate și folosește-ți talentele creative. în ton cu tradiția familiei, că faci ceva care îi surprinde pe ceilalți.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – BALANȚĂ

Scorpion – O idee nouă ar putea fi cea mai bună soluție pe care ai găsit-o în ultimul timp și ea dezvăluie și modalitatea de a finaliza un proiect care pare că nu merge nicăieri. Poate dezvălui un potențial nou care să îți ofere o nouă direcție în viață. Poate este nevoie să faci și câteva schimbări majore, iar acest lucru ar putea duce la succes în viitor.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – SCORPION

Săgetător  – Probabil că ritmul lucrurilor va înceti puțin astăzi în comparație cu ceea ce s-a întâmplat zilele trecute. Fă-ți timp pentru unele planificări care să stabilizeze situația. Oprește-te și evaluează ce ai realizat. Fă lucrurile în așa fel încât să fii cu un pas înaintea celorlalți. Ai răbdare și lucrurile își vor veni în mod natural.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – SĂGETĂTOR

Capricorn –  Rezistența fizică este în măsură să fie puternică astăzi. Ar trebui să te gândești să lucrezi de asemenea manieră încît să eliberezi o parte din energia acumulată. Implică-te într-un sport sau ceva care implică strategie și o bună coordonare. Alege o rachetă de tenis sau participă la un joc de baschet ori la o miuță, dacă este posibil.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – CAPRICORN

Vărsător –  S-ar putea să observi cum comunicarea devine mai activă și că vorbele sunt deosebit de eficiente. Vorbește și oamenii te vor asculta. Ascultă și oamenii vor vorbi. Schimbul de idei este extraordinar într-o săptămână ca aceasta. Un accent puternic pe zona spirituală ar putea aduce câteva idei neașteptate și daruri neașteptate.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – VĂRSĂTOR

Pești –  Participarea activă la conversația de astăzi este esențială pentru menținerea unui flux energetic sănătos. Lucrurile pe care le spui altora vor avea un efect profund, deci alege-ți cuvintele cu atenție. Bucură-te de o activitate fizică care implică grupul, dacă este posibil. Fii un participant activ la toate situațiile pe care le întâlnești.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 6 – 12 Iulie 2020 – PEȘTI