Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 18-24 mai 2020 – Prudența cuvântul definitoriu

17.05.2020
Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 18-24 mai 2020 – Prudența cuvântul definitoriu

Camelia Pătrășcanu a realizat pentru Antena 3 horoscopul săpătămânii 18-24 mai 2020. Purtența definește săptămâna care urmează și aduce rezolvări pe de altă parte.

Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 18-24 mai 2020 Berbec

Poate fi o săptămână complicată, cel puțin spre început, Luna este în semnul lor zodiacal luni și marți, de aceea poate sunt mai sensibili la cuvintele celor din jur, la situațiile pe care le traversează și își doresc să aibă mai multă influență și mai multă putere. De aceea reacționează mai accentuat la ceea ce li se pare jignire sau ofensă.

De asemenea, relațiile cu autoritățile sunt tensionate luni și marți și știu să facă bani miercuri și joi, au idei grozave, unele legate și de locul de muncă, iar sambătă și duminică sunt pline de deplasări și călătorii.

Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 18-24 mai 2020 Taur

Luni și marți aduce prudență. Nu li se recomandă să iasă la bătaie sau să-și spună într-un mod prea direct opiniile. Însă pot sesiza ce îi deranjează pe ceilalți, care sunt punctele sensibile, nevralgice ale celorlalți, astfel încât miercuri și joi au o hartă foarte bună, știu exact cu cine să colaboreze, cum să se descurce în situațiile complicate și fac o schimbare destul de bruscă de dispoziție, de atitudine, de discurs, sesizând mai bine oportunitățile pentru ei.

Unele sunt chiar financiare, mai ales la sfârșitul săptămânii, când își vor da seama care sunt zonele productive pentru ei și care sunt proiectele din care trebuie să se retragă pentru că mai mult păgubesc.

Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 18-24 mai 2020 Gemenii

Săptămână care începe sub astre foarte sociale, întâlniri multe, popularitate luni și marți, unii flirtează și cumva vor să se agațe de modernitate, vor să se adapteze situațiilor actuale, să fie primii în trend, să vadă care sunt direcțiile în care curg evenimentele.

De aceea sunt foarte prudenți la ceea ce fac alții, ce alegeri fac, ce îndrăznesc să facă alții, miercuri și joi în special, pentru ca în weekend să facă tot felul de calcule, cu privire la ceea ce e bine să facă și ce nu.

Citește mai departe pe Antena 3.

Horoscop Minerva săptămâna 18 – 24 mai 2020 :

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI