Connect with us
Polițiști și jandarmi pregătiți să intervină la funeraliile lui Emi Pian

Locale

Polițiști și jandarmi pregătiți să intervină la funeraliile lui Emi Pian

Astăzi are loc înmormântarea interlopului Florin Mototolea, cunoscut sub numele de Emi Pian. La funeralii sunt așteptate zeci de persoane, care vor trebui să respecte regulile care includ distanțarea socială și purtatul măștii de protecție. Pe lângă cunoscuții interlopului, la înmormântare vor fi prezenți mulți polițiști și jandarmi, pregătiți să intervină în orice moment.

Polițiști și jandarmi pregătiți să intervină la funeraliile lui Emi Pian

Este cunoscut faptul că astfel de evenimente se desfășoară întotdeauna cu un număr mare de participanți, și dat fiind contextul epidemiologic în care ne aflăm, oamenii legii sunt pregătiți să intervină.

Conform regulilor pe care le cunoaștem cu toții, nu sunt permise adunările de mai mult de 50 de persoane, fiind vorba despre un eveniment în spaţiu public şi toți cei prezenți trebuie să poarte măşti de protecţie.

Foarte important, participanții trebuie să stea în grupuri cât mai mici şi distanţate, nu mai mari de 4-6 persoane.

Interlopul Emi Pian va fi înmormântat astăzi, în cimitirul Tudor Vladimirescu de pe Șoseaua Antiaeriană. Funeralii vor avea loc în jurul orelor 13.00.

Chiar de la primele ore ale dimineții este agitație mare în curtea casei lui Emi Pian, dar și pe stradă. Zona în care locuiește familia interlopului este împânzită de jandarmi și polițiști care, de mai multe zile asigură paza în scopul evitării eventualelor conflicte care pot apărea între clanuri.

Ucis la o așa zisă partidă de barbut

Emi Pian a fost ucis la o așa zisă partidă de barbut. Așa s-a vehiculat inițial, însă aceste informații au fost contrazise de către nepotul lui care a declarat că nu a fost vorba despre barbut, ci despre poker. În orice caz, a fost un joc de noroc la care au participat mai mulți bărbați, din clanuri diferite – Rian și Duduianu. La un moment dat, din cauza unor neînțelegeri, jocul s-a transformat într-un scandal cu bătaie și cuțite, și s-a mutat în stradă. Acolo, Emi Pian ar fi fost înjunghiat de mai multe ori, decedând ulterior la spital.

Principalul suspect în acest caz face parte din clanul Rinu și are 26 de ani.

„Din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuțit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare”, se arată în comunicatul procurorilor criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top