Connect with us
"A fost în comă!" Ultimele detalii despre starea Ionelei Prodan, dezvăluite! Ce se întâmplă acum cu ea

Monden

„A fost în comă!” Ultimele detalii despre starea Ionelei Prodan, dezvăluite! Ce se întâmplă acum cu ea

Ionela Prodan este în continuare internată în spital, iar pe tema stării sale de sănătate s-au făcut mai multe speculații.

Singura certitudine este că starea cântăreței de muzică populară este una fragilă și că trebuie supravegheată medical.

Elena Merișoreanu, bună prietenă cu Ionela Prodan, a vorbit despre starea acesteia, ca urmare a unei vizite pe care a efectuat-o spital

“A fost în comă ea, a fost rău. Eu când am vorbit cu ea, a fost destul de bine, mergea spre bine, dar ieri am vorbit cu Anamaria Prodan şi voiam să mă duc, abia m-am întors din provincie.

Am vrut să merg s-o vizitez şi mi-a spus că nu se poate că e la recuperare, dar a zis că totul merge spre binişor. E normal să fie supravegheată pentru că face tratament”, a povestit Elena Merişoreanu pentru Antena Stars.

Cu toate acestea, întâlnirea cu Ionela Prodan a amuzat-o pe Elena Merișoreanu, iar primul lucru pe care ea i l-a spus a fost că s-a îngrășat. Cele două au glumit, semn că starea de sănătate a Ionelei Prodan ar fi din ce în ce mai bună.

“Când m-a văzut primul lucru: “Aaa, Lenuţo, Lenuţo nu-mi place că te-ai îngrăşat” şi i-am zis “Lasă, dragă, eu să am de unde să slăbesc dacă mă îmbolnăvesc”.

Am făcut glume cu ea, ne-am amintit de turnee, am vrut s-o scot din stare şi chiar am reuşit. Să ştii că Anamaria nu s-a despărţit deloc de maică-sa, de când e acolo. Ea acolo doarme.”, a continuat ea.

Ionela Prodan este internată în spital de mai multă vreme, iar în ultimele zilele starea sa de sănătate s-a deteriorat. Cântăreața de muzică populară a fost în stare critică, iar fiica ei, Anamaria Prodan, stă lângă ea zi și noapte pentru a o îngriji.

Citește și: Anamaria Prodan, de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu impresara

Citește și: Ce decizie grea a luat Anamaria în legătură cu mama sa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top