Connect with us
A murit fostul iubit al prințesei Diana. Aventura pe care a avut-o cu aceasta

Monden

A murit fostul iubit al prințesei Diana. Aventura pe care a avut-o cu aceasta

Fostul iubit al Prințesei Diana, Oliver Hoare, a murit la vârsta de 73 de ani, anunță jurnaliștii de la The Sun.

Decesul acestuia ar fi survenit la reședința lui din Franța. Hoare suferea de ceva vreme de cancer, iar organismul său a cedat.

Oliver Hoare era un apropiat al prințului Charles și era cu 16 ani mai în vârstă decât prințesa Diana. Idila dintre ei a început în anul 1992, la scurt timp după ce bunicul matern al Prințului William și Prințului Harry. Earl Spencer a murit.

Aventura dintre Oliver Hoare și Prințesa Diana a încetat când soția acestuia l-a amenințat cu divorțul. Acest moment s-a petrecut înainte ca el să fie descoperit aproape gol de un gardian pe unul dintre coridoarele Palatului Kensington, unde fuma un trabuc.

Artistul a rămas căsătorit cu soția lui franțuzoaică. Ei au avut trei copii împreună.

Prinţesa Inimilor s-a îndrăgostit foarte mult de artistul Oliver Hoare și i-a dezvăluit confidentei sale că şi-ar dori să locuiască cu el în Italia.

După ce lucrurile s-au răcit între ei, fosta soție a Prințului Charles a recunoscut public că, timp de nouă luni, ea i-ar fi dat câteva telefoane lui Oliver, dar nu într-un mod abuziv.

La începutul anilor ’90, căsătoria Dianei cu Charles s-a destrămat, eveniment care a fost la început suprimat, apoi a devenit știre de senzație în mass-media internațională.

Se pare ca atât Prințul, cât și Prințesa de Wales au vorbit presei prin intermediul prietenilor, fiecare din ei învinovățindu-l pe celălalt de eșecul căsniciei lor.

Prințul și Prințesa de Wales s-au despărțit în 9 decembrie 1992.

În 31 august 1997, Diana a murit într-un accident de mașină în tunelul stradal numit Pont de l’Alma din Paris, împreună cu Dodi Al-Fayed și cu șeful securității de la Hotelul Ritz din Paris, Henri Paul, care avusese misiunea de a conduce mașina Mercedes-Benz închiriată, prin Paris, pentru a se feri de paparazzi.

Citește și: Uluitor! Printul Harry a facut gestul emotionant in memoria printesei Diana! Ce a decis mirele chiar inainte de ziua cea mare!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top