Connect with us

Monden

Alex de la Exatlon, la un pas să fie împușcat! Ce s-a întâmplat cu fostul concurent

Alex de la Exatlon a trecut prin clipe cumplite pe când se afla în Republica Dominicană. Fostul concurent a dezvăluit că a fost la un pas de a fi împușcat din greșeală, într-o noapte.

Alex Nedelcu a povestit zilele trecute o întâmplare neștiută pe care a trăit-o la Exatlon. Războinicul a mărturisit pentru WOWbiz.ro că într-o noapte s-a aventurat în junglă pentru a căuta nuci de cocos, iar unul dintre paznicii care păzeau perimetrul în care locuiau atleții români l-a confundat cu un intrus.

Citește și: Ionuț de la Exatlon a plecat din România! Ce mesaj le-a transmis fanilor

„Perimetrul nostru era destul de mare, te puteai plimba și simți libertatea, nu eram închiși. Dar aveam un paznic, ne păzea cineva acolo, iar acesta avea o armă. Asta pentru că trebuia să fim în siguranță acolo.

Citește și: Alex Nedelcu și Ștefan Floroaica, planuri mari după ce au terminat Exatlon! Ce au de gând să facă, fanii vor fi fericiți

La un moment dat, ne-am întors într-o seară de la un joc, era foarte târziu și îmi era foarte foame. Eram leșinat, nu mai puteam. Nu ne făcusem provizii pe timp de zi, nu fusesem înainte de joc în pădure să luăm nuci de cocos, să avem pentru seară. Nu fusesem atât de inteligenți să ne gândim la asta. Și am intrat, seara târziu, în junglă.

Alex a încercat să comunice cu paznicul

La un moment dat aud o încărcatură de armă – click, click – iar paznicul a zis ceva în spaniolă. „Cine e?” Eu am înlemnit pur și simplu. Am înghețat! Nu știam ce să zic, nu știam limba spaniolă.

Am zis: „Nu trage, Participante! Participante!”. Și la un moment dat a încărcat din nou arma, mi-a zis ceva în spaniolă, eu am tot continuat – participante, participante – și până la urmă am fugit înapoi”, a povestit Alex Nedelcu de la Exatlon pentru WoWbiz.ro.

Alex a reușit să ajungă până în finala concursului Exatlon.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top