Connect with us
Riscuri daca nu tratezi boala de care suferă Mihai Constantinescu. Artistul este acum în spital

Monden

„Mihai Constantinescu a murit”. Știrea falsă care i-a îndurerat pe fani! Cum reacționează artistul

O știre conform care anunța că „Mihai Constantinescu a murit” i-a îndurerat pe mulți fani de-ai artistului. Interpretul de muzică ușoară a aflat cu multă mirare această veste și a reacționat imediat.

Acesta a vorbit la Antena Stars despre această situație neplăcută, mai ales că în ultima vreme au fost lansate mai multe știri false despre vedete.

Citește și: Mihai Constantinescu, marturie emotionanta! Care este cel mai mare regret al sau

Mihai Constantinescu a dezvăluit că și-ar dori să vorbească cu persoana care a scris știrea respectivă. Chiar dacă a avut niște probleme de sănătate, artistul este foarte bine în acest moment și a vorbit despre zvonurile mincinoase.

„Aş vrea să rog din toată inima pe acea persoană care probabil mă iubeşte atât de mult, să nu mai scrie pe Facebook că a murit. Eu sunt bine mersi, sănătos. Este a doua oară când este postată ştirea aceasta. Vreau să spun că mă întâlnesc cu oameni simpli pe stradă cărora le vine să plângă (..).

Aş vrea să mă întâlnesc cu personajul care face povestea aceasta atât de urâtă, să facem cunoştinţă şi să îi explic cu toată dragostea că îl iubesc enorm. Dar să se liniştească, că trăiesc, sunt viu! Mulţumesc vieţii, sorţii, luminii, că exist”, a declarat Mihai Constantinescu la „Star Matinal de Weekend”.

  Citește și: „Maria Dragomiroiu a murit” – Știrea falsă care a speriat România

Totodată, acest gen de ştire falsă se tot răspândeşte pe internet în ultima vreme, mai multe vedete fiind protagonistele acestor veşti şocante. Teo Trandafir, Ion Iliescu, Marian Râlea, Maria Dragomiroiu, dar şi Sylvester Stallone au cunoscut acest aceste situaţii neplăcute, după ce s-a zvonit că au murit.

Mihai Constantinescu s-a căsătorit în secret

Anul trecut, artistul a anunțat că s-a căsătorit în secret cu femeia cu care se iubește de mai mulți ani.
Simona Secrier și Mihai Constantinescu s-au căsătorit în secret, după ce au amânat momentul de mai multe ori.

Ceremonia a fost una discretă, nunta având loc departe de ochii curioșilor, iar dezvăluirea a fost făcută la Antena Stars.

”Nu a știut nici vântul, nici pământul. Am avut câțiva invitați. Ne-am simțit foarte bine. Le mulțumim nașilor că au fost foarte discreți. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, a mărturisit Mihai Constantinescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top