Connect with us
Alex Nedelcu și Ștefan Floroaica, planuri mari după ce au terminat Exatlon! Ce au de gând să facă, fanii vor fi fericiți

Monden

Alex Nedelcu și Ștefan Floroaica, planuri mari după ce au terminat Exatlon! Ce au de gând să facă, fanii vor fi fericiți

Alex Nedelcu și Ștefan Floroaica au reușit să cucerească milioane de persoane datorită emisiunii „Exatlon”. Cei doi semifinaliști încearcă să se adapteze vieții de după concurs. Dacă înainte să participe la emisiune lumea nu îi cunoștea, acum cei doi sunt opriți peste tot de către fani, care îi roagă să își facă fotografii.

Alex și Ștefan au dezvăluit pentru click.ro! ce planuri de viitor au.

„Mi-am revenit după loviturile destul de serioase, de la picioare. Sunt OK, am avut ceva medicaţie, au fost lovituri destul de grave, pentru că am riscat mult în semifinale.. Am ceva planuri. În primul rând, aş vrea să îmi organizez un studio de dans aici, în Bucureşti. În al doilea rând, aş vrea să particip la câteva evenimente internaţionale, primul dintre ele fiind “Burning Man”, din Statele Unite. Mai departe vom vedea ce voi face.

Citește și: Ce a pățit Ștefan Floroaica după încheierea concursului Exatlon: „Recunosc că m-am speriat puțin”

Nu m-am aşteptat să fiu atât de de faimos. M-a luat şi pe mine prin surprindere şi am observat ce impact a avut acest reality-show la public. Mă surprinde că am făcut mii de poze cu admiratorii, de când am ieşit din “Exatlon””, a dezvălui Alex Nedelcu.

La rândul său, Ștefan se simte incomod din cauza faptului că acum lumea îl recunoaște pe stradă și nu crede că este omul potrivit pentru televiziune.

„Nu-mi place acest statut, de persoană celebră, însă dacă primesc oferte, am să mă gândesc. N-am fost actor în America, aşa cum s-a scris, am fost salvamar. N-am fost nici fodomodel. Nu cred că sunt omul potrivit pentru televiziune. Sunt sincer. Am rezistat din motive personale”, a dezvăluit Ștefan.

Cât despre problemele de sănătate, Ștefan va face niște controale. În semifinală, acesta s-a lovit la cap.

„Rănile au început să dispară, nu mai sunt la fel ca înainte, nu le mai resimt. Mâine (azi) voi merge la spital să-mi fac un RMN la cap, după lovitura suferită în semifinală. Înainte de a pleca la „Exatlon” am făcut nişte analize, am fost şi la psiholog.

Unele nu mi-au ieşit bine şi trebuie să le repet. La cap m-am lovit într-o confruntare cu Vladimir, dar sunt bine acum. Ideal ar fi fost să mă opresc în momentul acela, probabil s-ar fi reluat competiţia, însă am continuat din instinct”, a mai spus Ștefan.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top