Connect with us
Alice Peneacă divorțează de Bobby Păunescu. Primele declarații

Monden

Alice Peneacă divorțează de Bobby Păunescu. Primele declarații

Alice Peneacă a confirmat zvonurile conform cărora divorțează de afaceristul Bobby Păunescu.

Fotomodelul (26 de ani) se căsătorise cu Păunescu (44 de ani) în vara anului 2015.

“Suntem în proces de divorț, încă nu s-a finalizat. După ce petreci atâta timp alături de o persoană este normal și de bun simț să rămâi în relații ok.

Acum cariera este pe primul loc. Dacă mă voi recăsători…cine poate știi? Viața este plină de surprize…frumoase sau constructive. Cu siguranță va veni momentul să întemeiez o familie, însă având deja o experiență, mă face să fiu mult mai atentă cu deciziile mele”, a declarat Alice pentru perfecte.ro.

Căsnicia lor a început să scârţâie serios de toamna trecută. Pe 31 octombrie, Alice Peneacă a împlinit 26 de ani, iar soţul ei, Bobby Păunescu, era la Bucureşti, în timp ce fotomodelul se afla peste Ocean.

Ultima dată s-au afişat împreună în iulie 2017, la concertul Depeche Mode, de la Cluj.

Alice Alexandra Peneacă este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate manechine din România. Tânăra, care a studiat timp de zece ani baletul, a realizat nenumărate pictoriale pentru reviste de top din ţară şi din străinătate, a apărut în mai multe spoturi publicitare şi a defilat pe marile podiumuri ale lumii.

Mai mult decât atât, Alice Peneacă a fost inclusă de către editorii revistei „FHM“ în topul celor mai frumoase femei din lume.

Bobby Păunescu este un regizor, producător, scenarist şi om de afaceri român. S-a născut la Bucureşti, iar de la vârsta de un an s-a mutat cu familia în Italia, la Milano, unde a rămas până la vârsta de zece ani. A absolvit Facultatea de International Management din Elveţia, în 1998

El este şi moştenitorul unui imperiu financiar ale cărui baze au fost puse de tatăl său, omul de afaceri George Constantin Păunescu.

Citește și: „Vei plăti tot răul pe care l-ai făcut!” Mesajul dur al celebrei cântărețe, după divorț

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top