Momente grele pentru Valentina Pelinel, după nunta cu Borcea. Ce a pățit

Ultimul update: miercuri 3 octombrie 2018 15:03 Data publicării: miercuri 3 octombrie 2018 15:03
Autor , în Monden

Valentina Pelinel a trecut prin momente mai puțin plăcute după ce a făcut nunta cu Cristi Borcea.

Fosta soție a lui Cristian Boureanu și fostul acționar al clubului Dinamo și-au unit destinele la finalul lunii septembrie, la Budapesta.

Ceremonia a fost una de poveste, iar mireasa a purtat la biserică o rochie de culoare albă, stil prințesă. Alături de miri s-au aflat nașii Marius Vizer și Irina Nicolae.

Valentina Pelinel s-a implicat foarte mult în tot ceea ce a ținut de organizarea nunții. Aceasta s-a stresat foarte mult pentru ca totul să fie perfect și a avut probleme și cu Milan, băiețelul ei, care a răcit puternic.

„Ea a fost extrem de implicată și, la un moment dat, părea că nimic nu îi mai place.

Culmea, nici rochiile de mireasă nu erau așa cum își dorea, micuțul Milan a și răcit puternic în zilele de dinaintea evenimentului, în plus, și ceremonia religioasă s-a amânat pentru o altă oră decât cea stabilită inițial.

Ce mai, așa cum se întâmplă de obicei în astfel de cazuri, oboseală se adună, ceea ce nu este un lucru bun, iar Pelinel a fost destul de afectată la un moment dat. Din fericire, totul a fost perfect până la urmă”, au dezvăluit surse din preajma Valentinei Pelinel pentru wowbiz.ro.

Valentina Pelinel este însărcinată cu gemeni, iar stresul și-a spus cuvântul. După nuntă, fostul manechin s-a simțit foarte rău:

„A acuzat stări de vomă și de oboseală. Din fericire, situația a durat puțin.

După ce s-a odihnit un pic, Valentina și-a revenit și-a putut putut să mai meargă împreună cu prietenele ei la o plimbare prin centrul Budapestei”, au mai spus sursele.

Citește și: Cristi Borcea a dezvăluit cum a rămas Valentina Pelinel însărcinată

Citește și: Mihaela Borcea nu se mai ascunde! Cine este noul ei iubit

Loading...
Sursa: Huff.ro
Comentarii
  1. GOGU , 3 octombrie 2018 la 15:22

    Pe cine p… il intereseaza cum se simte o [sa nu spun cine cu cine] !In Romania nu sant probleme mai interesante?