Connect with us
Betty Salam a plecat de acasă! Fiica lui Florin Salam a luat o decizie neașteptată

Monden

Betty Salam a plecat de acasă! Fiica lui Florin Salam a luat o decizie neașteptată

Însărcinată cu primul copil, Betty Salam a luat o decizie neașteptată pentru mulți dintre fanii arstistei.

Fiica lui Florin Salam va deveni mamă pentru prima dată peste numai câteva luni și abia așteaptă să își strângă bebelușul în brațe. Ea va avea un băiețel care se va numi Matias – Ștefan.

Betty, împreună cu logodnicul ei, Cătălin Vișănescu, au decis să se mute din blocu în care locuiau și să stea în vila lui Florin Salam.

Cei doi au renunțat la locuința lor pentru a fi mai aproape de tatăl lui Betty, iar copilul să aibă mai mult spațiu.

Citește și: Betty Salam, despre sarcină: „Cătălin a avut o problemă personală, nu voiam să fac vreo prostie…”

Și pentru că și iubita lui Florin Salam este însărcinată cu al treilea copil, băiețelul lui Betty a avea și partener de joacă.

„Consider că este un dar de la Dumnezeu faptul că vom reuși să avem un copil, pentru că multe persoane care nu pot face copii se chinuie foarte mult. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine”, a declarat Betty Stoian în urmă cu puţin timp despre sarcina sa.

Citește și: Ce nume va purta copilul lui Betty Salam. Florin Salam va fi profund emoționat

Iubitul lui Betty a avut niște probleme de sănătate

Fiica lui Florin Salam a dat de înțeles că logodnicul ei ar fi avut niște probleme de sănătate care îl împiedicau să aibă copii.

„Nu pot să spun că m-am simțit pregătită. Am trecut prin niște chestii. Suntem împreună de vreo trei ani. A fost un dar de la Dumnezeu, eu aș fi vrut să mai aștept. Dar așa a fost să fie.

Am făcut asta pentru că îl iubesc pe Cătălin. Am ajutoare. Cătălin a avut o problemă personală, nici nu am vrut să vorbim despre asta. A avut o problemă, într-adevăr. Nu voiam să fac vreo prostie să renunț la copil. Doamne ferește!”, a dezvăluit Betty Salam.

În luna august, fiica lui Florin Salam și Cătălin Vișănescu se vor căsători civil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Monden

To Top