Connect with us
Betty Stoian a născut. Ce făcea Florin Salam în ziua în care fata lui a devenit mamă

Monden

Betty Stoian a născut. Ce făcea Florin Salam în ziua în care fata lui a devenit mamă

Bucurie mare în familia lui Florin Salam! Betty Stoian a născut, iar ea și Cătălin Vișănescu sunt în culmea fericirii.

Betty Stoian a adus pe lume astăzi un băiețel perfect sănătos, pe care îl va chema Matthias Ștefan. Dana Vișănescu a fost alături de Betty în ziua în care aceasta a devenit mamă, dar marele absent a fost chiar Florin Salam.

“Foarte mari emoţii, vezi, plouă, dar chiar am emoţii. Nu prea am dormit. Betty deja a intrat, aşteptăm să iasă bebele. Toţi avem emoţii. Să fie tare, că va deveni tătic şi asta!

Să fie puternic, ei încă sunt mici, să mă asculte, să fie bebele sănătos, să îl crească bine, cum i-am crescut eu pe ei. I-am dat sfaturi lui Betty, dar a fost ok. Să mănânce sănătos, cam asta.

Nu a avut absolut nimic. A făcut sport la început, după care nu a mai putut. El (n.r.: tatăl lui Betty) e plecat din ţară, dar o să vină şi el.

Nu cred că ajunge astăzi. Eu o să am grijă de el, să îi fac băiţă, merg şi îi ajut. O oră, o oră 45 (n.r.: operaţia). Şi-au dorit amândoi şi i-am lăsat să facă ce vor ei”, a declarat soacra lui Betty Salam în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

“Am reuşit, înainte să rămână însărcinată (n.r.: să îi umple golul lăsat de mama ei, Fănica). Asta a şi vrut, să mă sune, să îi dau sfaturi, dacă mămica ei nu mai este. Mă consideră o a doua mamă”, a mai mărturisit Dana Vișănescu.

Înainte să meargă la clinica unde a născut printr-o operație de cezariană, Betty Salam a făcut publice câteva imagini cu dressingul fiului ei pe Instagram Stories. Micuțul Matthias Ștefan are câteva hăinuțe personalizare, având numele său pe acestea.

Betty s-a căsătorit civil pe 22 iunie cu alesul inimii sale, Cătălin Vişănescu, iar pe 28 august a împlinit 18 ani.

Citește și: Ce spune Florin Salam despre nunta lui Valentin Dragnea: „M-am simțit…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top