Connect with us
Bucătar celebru, ajuns la spital într-un accident casnic. Regele torturilor a transmis un mesaj fanilor

Monden

Bucătar celebru, ajuns la spital într-un accident casnic. Regele torturilor a transmis un mesaj fanilor

Este cunoscut drept Regele Torturilor și e faimos în România datorită aparițiilor televizate. Buddy Valastro a anunțat pe Instagram că a suferit un accident casnic și că este internet în spital, cu mâna imobilizată.

Cake Boss, sau Regele Torturilor, are o emisiune televizată care este transmisă și în România, pe postul TLC. Așa a ajuns cofetarul italian să fie cunoscut și apreciat și de către români. Patiserul face torturi inedite, la dimensiuni colosale.

Bucătar celebru, la spital, cu mâna imobilizată

Buddy Valastro a postat pe Instagram, aseară, o fotografie în care apare pe patul de spital, cu mâna bandajată și imobilizată. În fotografie se mai observă și că este pe perfuzii, probabil administrându-i-se calmante contra durerii. Bucătarul le-a transmis fanilor că acum este bine, dar că, în urmă cu câteva zile, a trecut printr-un „accident casnic teribil“, care i-a afectat mâna. El a completat mesajul de pe rețeaua de socializare cu hashtag-ul “#ironfist“, care înseamna “pumn de oțel“.

La momentul acordării unui interviu pentru publicația OK Magazine, Buddy Valastro spunea că nu s-a gândit să își asigure mâinile. Dacă ținem cont de acest accident casnic prin care a trecut recent, ar trebui să își reconsidere ideea.

„Chiar cred că mâinile mele sunt binecuvântate. Deocamdată, însă, nu m-am gândit la asta, dar nu se ştie niciodată.“

Regele torturilor, de ani de zile pe micile ecrane

Difuzată și în România, emisiunea în care acest bucătar face torturi de vis, are un succes fenomenal de 12 ani de zile. Cum a început totul?

„TLC voia o emisiune despre torturi, iar echipa de producţie se uita pe nişte casete şi m-a văzut pe mine pe fundal. Aşa că m-au sunat şi eu le-am spus: „Am o idee groza¬vă: veniţi să mă filmaţi în cofetăria mea. Am an¬gajaţi nebuni, o familie nebună, eu sunt nebun, torturile mele sunt nebune…“ (râde). Le-am făcut un filmuleţ, iar a doua zi mi-au spus că mă vor. Asta se întâmpla în decembrie 2008“ își amintește Buddy, într-un interviu oferit pentru OK Magazine.

A făcut torturi pentru zeci de mii de oameni, dar și pentru vedete, printre care Britney Spears, Miley Cyrus, Rihanna, David Duchovny, Oprah Winfrey. Buddy lucrează în domeniul patiseriei de 30 de ani și deține mai multe cofetării în Statele Unite. În urmă cu doi ani, el a ținut o dietă care l-a ajutat să slăbească și să piardă kilogramele în plus adăugate de pasiunea pentru dulciuri.

Continue Reading
You may also like...

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top