Connect with us

Monden

Cât câștigă Bianca Drăgușanu din rochii!

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai de succes femei din showbiz-ul românesc, fără dar și poate.  Se pare că veniturile prezentatoarei TV nu sunt deloc de neglijat. Pentru că Bianca deține o adevărată “mină de aur”,  cât a câștigat vedeta, din rochii, doar în ultimul an.

Cu siguranță, toți ne-am pus întrebarea, la un moment dat, de unde își permite Bianca Drăgușanu toate lucrurile scumpe din viața ei.

DAS (Departamenul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a descoperit detalii uluitoare despre averea blondinei. Potrivit unor cifre oficiale, firma pe care Bianca a deschis-o în 2014 împreună cu prietena ei – și care are 10 angajați și o cifră de afaceri de aproximativ un milion și jumătate de lei – a înregistrat anul trecut un profit fabulos.

Mai exact, în 2017, afacerea cu haine i-a rotunjit  conturile Biancăi cu aproximativ 100.000 de euro.

Sursă foto: cancan.ro

Bianca Drăgușanu muncește pe rupte!

La primele ore ale dimineții, vedeta Kanal D a plecat în grabă de acasă și s-a dus dirct la atelierul de croitorie.

După ce și-a parcat mașina, Bianca Drăgușanu a intrat fuguța în atelier. Afacere pe care o conduce cu o mână de fier, iar dovadă stau și profiturile consistente pe care le are firma.

Bianca Drăguşanu a devenit mămică în urmă cu aproape doi ani. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Vedeta a născut la o clinică privată, fetiţa măsurând 50 de cm şi cântărind 3250 de grame. Bianca forma, la momentul respectiv, un cuplu cu tatăl fetiţei ei, Victor Slav.

Citește și: Declarația de dragoste a lui Tristan Tate pentru Bianca Drăgușanu, în drum spre mare: „De când te-am cunoscut…”

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut în platoul unei emisiuni la sfârşitul anului 2012 şi s-au îndrăgostit la prima vedere. Cei doi au fost iubiţi timp de trei luni, iar apoi au ales să se căsătorească, în septembrie 2013.

Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. După mai multe despărţiri şi împăcări, cei doi au decis, de curând, să meargă pe drumuri separate în viață.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Monden

To Top