Connect with us
Fiica Adrianei Iliescu a luat note mai mici la Evaluarea Națională, după contestații! Ce are de gând să facă

Monden

Fiica Adrianei Iliescu a luat note mai mici la Evaluarea Națională, după contestații! Ce are de gând să facă

Adriana Iliescu și fiisa sa, Eliza, trec prin clipe grele în ultimele zile. Notele de la Evaluarea Națională au fost sub așteptările celor două. Acestea au depus contestație, însă rezultatul a reușit să le uimească și mai mult.

Fiica celei mai în vârstă femei care a devenit mamă în România a obținut note și mai mici în urma contestației.

Adolescenta a obținut la matematică nota 4.50 în urma contestației, cu 5 sutimi mai puțin față de prima notă, iar la limba româna a obținut 7.80, față de 8.50. Media ei generală este acum de 6.15, față de 6.52, cât a obținut în primă fază.

Citește și: Adriana Iliescu a rupt tăcerea! Ce s-a întâmplat cu adevărat cu fiica sa

Acum, Eliza vrea să intre la liceu la profilul Filologie.

„Caută un liceu unde să se între cu medie sub 6.52. Se gândesc la Liceul «Dimitrie Gusti», unde media acceptată este de 6,40 la Științe Sociale și Liceul «Dimitrie Paciurea», un liceul cu profil vocațional care are o clasă de Filologie. Paciurea este un liceu bun, dar destul de departe de casă.

Ca să ajungă la el, Eliza va trebui să schimbe două mijloace de transport, un troleibuz și un autobuz. Ele, în acest moment, se adaptează din mers situației și caută cea mai bună soluție. Răspunsul la contestație ar putea schimbă totul, iar dacă va obține o medie mai mare, Eliza ar putea opta pentru licee bune”, a declarat o persoană din apropierea familiei, potrivit wowbiz.ro.

Chiar în ziua probei la limba română, Adriana Iliescu a dezvăluit că nu se simte prea bine. De asemenea, fiica sa avea foarte mari emoții și nu se putea odihni.

Citește și: Adriana Iliescu a dezvăluit ce PENSIE are: “Pensia mea este de…”

„Mititica (n.r. Eliza) este copleșită de emoții. Nu mănâncă, nu se odihnește, nu se uită la televizor pentru că nu îi arde. Nu poate să învețe la matematică și nici să citească. Stă degeaba, iar eu o las pentru că trebuie să se liniștească! Deși a spus că nu are emoții, e totuși primul examen mare pe care îl susține.

Eliza se gândește la ce liceu să meargă, iar acest gând îi creează emoții puternice

Mai sunt și gândurile astea, ce liceu să aleagă și unde să meargă de acum înainte. E o săptămână grea, dar ne descurcăm noi. Nici eu nu am putut să gătesc și nici nu cred că o să prepar ceva săptămâna asta. (n.r.: râde). Nici ea nu poate și nici eu.

Cum să stau în bucătărie când ea are nevoie de suport?! Mie mi-a fost cam rău dimineață (n.r.: luni, în ziua examenului Elizei). De la emoții, da. Am avut o stare de greață de la starea aia de îngrijorare. Nici de dormit nu am dormit, nici eu și nici ea, mititica. Însă, va trece și perioada asta și o să ne revenim”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top