Connect with us

Monden

Cătălin Cazacu s-a îndepărtat de biserică: „Credința, din punctul meu de vedere…”

Deși este extrem de credincios, Cătălin Cazacu de la Exatlon a dezvăluit că s-a îndepărtat de Biserică. Concurentul o acuză de opulență și indiferență și a scris pe pagina sa de socializare acest lucru. Declarațiile sale au fost transmise înainte de a merge în Republica Dominicană pentru a participa la Exatlon.

„Nu e genul meu să dau lecţii dar de mult timp stau pe margine şi mă minunez cam cât de tare Biserica Ortodoxă Română se chinuie să mă piardă de „fan”. De fapt m-a pierdut de mult şi văd că e hotărâtă să mă ţină departe. Am ajuns ca-n zicala aia: N-am încredere-n popă nici la cărţi!

Citește și: Cătălin Botezatu, detalii neștiute despre Cătălin Cazacu: „S-a întâmplat înaintea unei curse…”

Credinţa, din punctul meu de vedere, e cumva sinonimă cu bunătate, înţelegere, milă şi compasiune.

Lucruri cu care biserica pe care o văd eu astăzi nu mai are cu noi nicio intersecţie, ba chiar mai mult, se îndepărtează tot mai mult prin opulenţă, lux inutil, cu sictir şi indiferenţă”, a mai scris Faimosul.

Iar motivul pentru care a făcut aceste dezvăluiri este legat de un gest controversat al Bisericii Ortodoxe Române.

Dupa ce a citit ca un clopot de aproape 500.000 de euro va fi adus la Catedrala Mântuirii Neamului, Cătălin Cazacu de la Exatlon a dezvăluit că s-a îndepartat de Biserică:

Citește și: Cătălin Cazacu a ajuns la limită: „Înfiorător de greu, de multe ori m-am gândit…”

„E greu să fii un om cu un minim de intelect şi să poţi să te apropii de biserica de astăzi, biserică unde dacă eşti sărac nu te înmormântează sau nu te cunună sau nu iţi botează copilul pentru că există nişte taxe stabilite clar. Adică, ce facem?!?

Ori facem business, ori nu mai facem, nu?!? Până nu de mult nu înţelegeam de ce e nevoie de atâţia bani iar azi, în ziua în care m-a pierdut de tot, am înţeles… Biserica are nevoie de cel mai mare clopot şi cu chipul lui Happy Daniel pe el…. 25 de tone şi costă aproape jumătate de milion de euro”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top