Ce mai face Nikita? „Plângeam aseară când te vedeam”. E căsătorită și are un copil

27.07.2020
Ce mai face Nikita? „Plângeam aseară când te vedeam”. E căsătorită și are un copil

Nikita, celebră pentru perioada în care show-urile de divertisment și Dan Diaconescu o invitau în emisiuni a renunțat deloc la viața de vedetă ad-hoc. De ceva vreme s-a mutat în Spania, unde s-a căsătorit și are și un copil. Ce mai face Nikita, pe numele ei real Mihaela Nicoleta Ispas.

„Nikita” s-a detașat total de viața de vedetă din România

Nikita, pe numele ei real Mihaela Nicoleta Ispas, s-a detașat complet de viața de vedetă din România. Pe profilul ei de Facebook nu apare nici o fotografie din anii săi de glorie, în care prezența ei la TV, are aproape zilnică.

Bucuria cea mai mare a Mihaelei este fetița sa, care a devenit ușor o adevărată domnișoară. În 2016 Nikita posta pe Facebook o imagine cu fetița sa, înconjurată de câteva bancnote de 50 de euro. Semn că mare pare din „obiceiurile” mai vechi ale Mihaelei au rămas intacte.

Mihaela Nicoleta Ispas
Mihaela Nicoleta Ispas

Cum arată fiica Nikitei?

Mândra de fiica sa, Cristiana, Nikita a postat pe Facebook două videouri publice cu fiica sa care acum este o adevărată domnișoară.

Cine a fost Nikita?

Nikita a fost vedeta anilor 2000, celebră pentru emisiunile sale alături de Dan Diaconescu, în era OTV. Nikita a fost un personaj controversat, care și-a înțeles bine rolul și care a făcut show de zile mari în perioada în care era chemată de televiziuni.

Unul din cele mai memorabile momente ale anilor 2000 a fost momentul în care Naomi a fost bătut, tuns și agresat, iar Nikita a apărut la Dan Diaconescu în emsiune spunând: „Plângeam când te-am văzut, plângeam”. Din femeia dură, care până mai ieri se lupta cu Naomi, Nikita a devenit una din susținătoarele acestuia.

Momementul video mai jos:

Anii 2000 vs 2020

Și pentru cei care se plâng de Vulpița și Viorel sau orice altă vedetă ad-hoc, îmi permit să spun că epoca Naomi, Nikita, Sânziana Buruiană, Cruduța era mai mult mai „profi” decât cea de acum. Circul era, dar mult mai scump decât cel ieftin făcut de Vaida și invitații săi, care trebuie să recunoaștem, deși nu ne place, sunt urmăriți de milioane de români. Vulpița și Viorel sunt ce erau pentru noi, doua-trei generații în urmă, Nikita, Naomi și restul vedetelor de la vremea respectivă, nici atunci nu ne plăcea să recunoaștem că ne uităm la ei, nici atunci nu îi susțineam, dar televiziunile care îi aveau ca invitați erau pe primele locuri în audiențe.

Despre Nikita au scris și colegii de la ȘtiriTV.