Connect with us
Ce mai face Nikita? „Plângeam aseară când te vedeam”. E căsătorită și are un copil

Monden

Ce mai face Nikita? „Plângeam aseară când te vedeam”. E căsătorită și are un copil

Nikita, celebră pentru perioada în care show-urile de divertisment și Dan Diaconescu o invitau în emisiuni a renunțat deloc la viața de vedetă ad-hoc. De ceva vreme s-a mutat în Spania, unde s-a căsătorit și are și un copil. Ce mai face Nikita, pe numele ei real Mihaela Nicoleta Ispas.

„Nikita” s-a detașat total de viața de vedetă din România

Nikita, pe numele ei real Mihaela Nicoleta Ispas, s-a detașat complet de viața de vedetă din România. Pe profilul ei de Facebook nu apare nici o fotografie din anii săi de glorie, în care prezența ei la TV, are aproape zilnică.

Bucuria cea mai mare a Mihaelei este fetița sa, care a devenit ușor o adevărată domnișoară. În 2016 Nikita posta pe Facebook o imagine cu fetița sa, înconjurată de câteva bancnote de 50 de euro. Semn că mare pare din „obiceiurile” mai vechi ale Mihaelei au rămas intacte.

Mihaela Nicoleta Ispas

Mihaela Nicoleta Ispas

Cum arată fiica Nikitei?

Mândra de fiica sa, Cristiana, Nikita a postat pe Facebook două videouri publice cu fiica sa care acum este o adevărată domnișoară.

Cine a fost Nikita?

Nikita a fost vedeta anilor 2000, celebră pentru emisiunile sale alături de Dan Diaconescu, în era OTV. Nikita a fost un personaj controversat, care și-a înțeles bine rolul și care a făcut show de zile mari în perioada în care era chemată de televiziuni.

Unul din cele mai memorabile momente ale anilor 2000 a fost momentul în care Naomi a fost bătut, tuns și agresat, iar Nikita a apărut la Dan Diaconescu în emsiune spunând: „Plângeam când te-am văzut, plângeam”. Din femeia dură, care până mai ieri se lupta cu Naomi, Nikita a devenit una din susținătoarele acestuia.

Momementul video mai jos:

Anii 2000 vs 2020

Și pentru cei care se plâng de Vulpița și Viorel sau orice altă vedetă ad-hoc, îmi permit să spun că epoca Naomi, Nikita, Sânziana Buruiană, Cruduța era mai mult mai „profi” decât cea de acum. Circul era, dar mult mai scump decât cel ieftin făcut de Vaida și invitații săi, care trebuie să recunoaștem, deși nu ne place, sunt urmăriți de milioane de români. Vulpița și Viorel sunt ce erau pentru noi, doua-trei generații în urmă, Nikita, Naomi și restul vedetelor de la vremea respectivă, nici atunci nu ne plăcea să recunoaștem că ne uităm la ei, nici atunci nu îi susțineam, dar televiziunile care îi aveau ca invitați erau pe primele locuri în audiențe.

Despre Nikita au scris și colegii de la ȘtiriTV.

Sunt Daniela Stoiu, am 49 de ani si sunt senior editor la HUFF.ro. Experienta mea acumulata ma ajuta sa scriu stiri din domeniile: economie, stiri interne, sociale, locale.

2 Comments

2 Comments

  1. Stoichiță Marian

    2020-07-30T05:13:32+03:00 at 5:13

    Dacă nu afișați și al doilea comentariu,am să vă trimit pe mail printurile făcute de mine înainte de a apăsa”Publică comentariul”,așa fac din prudență de fiecare dată în caz de ceva ! După aproape 5 ani ani de judecată pe drepturi de autor am avut ce învăța și ca să pricepeți mai bine ce am cu unii(nu toți !) din mass-media vă spun că sunt fiu de tipograf care lucra cu plub,zețar,linotipist,culegător de litere iar în unele zile din Dec.1989 când se mai trăgea pe la anumite ore matinale eu mă strecuram să ajung la „Casa Scînteii”unde am fost chiar distribuitor voluntar de ziare în cadrul ziarului”Tineretul liber” umblând de nebun pe străzi să dau gratis oamenilor ziare și cărând câteva zeci de kilograme de ziare fiind foarte grele,25-30 cm grosimea tencului. Faptul că am fost furat chiar de cei din mass-media care au urmărit să creeze suspansul în emisiunea”Drept la Țintă”de la Kanal D în 21.09.2011 afirmând că fotografiile unice făcute de mine în curtea TVR în noaptea de 21.12.1989 reprezintă momentul înjunghierii lui Nicu Ceaușescu atrăgând tot odată atenția publicului asupra mea de parcă eu am complotat cu cel care l-a înjunghiat m-a supărat peste măsură.Nicu Ceaușescu fusese adus deja rănit,în curte vroiau să-l linșeze atunci.Eu am avut șansa să prind un culoar liber timp de 2-3 secunde și atunci am declanșat aparatul cu blitz deștept,cifră directoare 28 DIN,aparat foto Rikoh KR10 am plăti cinci salarii de muncitor pe el la mâna a doua 10000 lei.De câțiva ani tot strâng printuri cu multe gafe făcute mai ales de ziariștii online ! De ce ? Pentru că atunci când vor să-și bată joc de o persoană publică speculează greșeli care le mai fac și ei.Cred că am ajuns la 100 de printuri păstrate în calculator și SSD.Colegul dv. Adrian Vrauko spune despre Nikita că a făcut INFRACT mai departe în articol nu repetă dar dezvoltă termenul ! Să-i fac cadou un dicționar medical ???

  2. Stoichiță Marian

    2020-07-28T04:32:13+03:00 at 4:32

    Cât de nesimțită poți să fi Daniela Stoiu,să te mândrești cu porcăriile debitate de niște persoane care au trăit în sărăcie,pe stradă chiar,medii neprielnice unei vieți normale care numai ele știu prin ce greutăți au trecut pentru o bucată de pâine și tu numești alea show-uri.Pe seama lor mass-media a câstigat financiar așa cum mulți borfași din societate sau îmbogățit de pe urma săracilor ce au trudit pentru ei.Nu ești departe de aceștia,caracterul este asemănător,cruzimea de a te distra pe seama altora arată clar ce fel de persoană ești.Nu mă tem dacă vrei să mă chemi în instanță,dacă ți-am lezat imaginea prin ce scriu.M-am judecat patru ani și cu Kanal D din cauza,,marelui”Mădălin Ionescu cu show-urile lui și a altui ziarist. De scârbă nici cei 5000 de roni dați de instanță nu i-am ridicat nici până azi chiar dacă mi i-au trimis prin poștă(i-am returnat) și nu voi lua gunoaiele unei instanțe care a minimizat multe dovezi din dosar.Cât timp voi cei din mass-media credeți că aveți dreptul să ne îndobitociți cu presupuse articole(corect harticole !),show-uri de prost gust am dreptul să ripostez !!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top