Ce nume bizar au ales Cabral şi Andreea Ibacka pentru fetiţa lor

Ultimul update: luni 31 decembrie 2018 11:26 Data publicării: luni 31 decembrie 2018 11:26
Autor , în Monden

Cabral şi Andreea sunt în culmea fericirii de când au devenit părinţi. La final de an, aceştia au dezvăluit ce nume va purta fetiţa lor şi putem spune că nu este deloc un nume obişnuit.

Nu a fost o decizie facilă, transmite Andreea pe blogul ei. Au fost consultate sute de liste cu prenume, ”de toate originile și rezonanțele”.

„După sute de liste cu prenume parcurse din scoarță în scoarță, de toate originile și toate rezonanțele. Toate „nepotrivite”. (…) 

Dar lunile au tot trecut, lăsând căutările noastre în același punct. Punctul în care n-aveam nici măcar o listă scurtă pe care să punem mâna în drum spre maternitate.

Doar câteva preferințe de-ale mele (nici alea sigure) și alte câteva preferințe de-ale lui taică-su. (…) Așa se face că ne-am hotărât asupra prenumelui abia după ce am născut. 

Cu toate că sugestia venise de ceva vreme de la Inoke, sora mai mare. Acestea fiind spuse, vorba americanului, NAMIKO IBACKA is in the house începând de luna aceasta”, a scris Andreea Ibacka pe blogul personal.

Soţia lui Cabral a explicat şi ce înseamnă acest nume şi de unde îşi trage originile.

„Namiko, „copilul valurilor”, un nume de origine japoneză. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. 

Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi”, a mai scris ea.

Citeşte şi: De ce au divorțat Cabral și Luana. Ea a spus totul: „Când am avut o relație cu el, nimeni…

Loading...
Sursa: Huff.ro
Comentarii